Ogólna dyskusja o modyfikacji 521410 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 521410

Odpowiedzi 1170

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Szczerze to nie pamiętam, ale wydaje mi się, ze to ten drugi mag co będzie w obozie paladynów, tam sprawdź.

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wystarczy przyzwać rogiem paladynów i szybko bić nekromantów, a w międzyczasie uzupełniać hp, bo za każdym uderzeniem otrzymujemy od nich obrażenia. Potem wystarczy dobić resztki piratów, którzy po zabiciu nekromantów nie są przez nich uzdrawiani.
Łatwo napisać, trudniej wykonać. Nie dość, że jest na to określony czas i musimy się śpieszyć, to na dodatek nie ma paska szybkiego wyboru, tylko musimy wejść do ekwipunku, znaleźć miksturę i dopiero ją wypić. Zanim to zrobimy zginiemy albo minie czas na zabicie tych nekromantów. :)

Vit3min4k

Vit3min4k

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Wiecie może dlaczego nie mam możliwości dialogowych z "Bonzo" ??

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Dzięki nawiązaniu współpracy z grupą Złote Wrota Role Play otworzyliśmy oficjalny serwer Złotych Wrót! Od teraz każdy ma możliwość zagłębić się w świat modyfikacji wraz z innym graczami i wspólnie przeżyć niesamowite przygody.
Więcej informacji na naszej stronie: http://zlotewrota.org/zlote-wrota-multiplayer/

Zapraszamy także na forum Złotych Wrót Multiplayer, gdzie można uzyskać pomoc czy poznać podstawy Role Play. http://zlotewrota.org/multiplayer/

Screeny z wersji multiplayer możecie obejrzeć tutaj  https://www.facebook.com/zlotewrotamod

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Twórcy Returning ujawnili listę modów z których korzystać będzie ich mod. Wśród nich są.... Złote Wrota!! Oto pełna lista: 
-The Dark Saga
-Unnamed Mod v 1.1
-Jaktyl
-Piratenleben
-The long voyage home
-Wspólnota świtu
-Pakt ze złem
-Laer Gjoll - Horror na cmentarzu
-Juran
-Caduon
-Z życia złodzieja
-Carnage Graphic Patch
-Gothic II - L'HIVER Edition
-Czas Zapłaty
-Złote Wrota

Info z oficjalnego funpage Gothic Recovery Team 

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Z ZW na pewno będą drzewce.Chyba że coś jeszcze wzięli :D

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jako Mag wody mogę uczyć się walki bronią jednoręczną? A jak tak to u kogo?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Chyba nie. Wulfgar uczy nas tylko jak dołączymy do straży. Tak mi się wydaje.

Asar666

Asar666

Użytkownicy
posty11
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam zadanie że muszę rozmieścić kamienie Ogniskujące. Ustawiłem 3 kamienie a reszty nie mam w ekwipunku. Czy ktoś mi pomorze sobie z tym poradzić?

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Saturas musi ci chyba wszystkie dać, nie? Może wyrzuciłeś albo przypadkiem sprzedałeś?

michlacz231

michlacz231

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie do cholery jest Samuel -.- , szukam go 30 min a nie moge znaleźść słyszałem że jest na środku koło fernando a na srodku jest zwykły je**ny rycerz...

Gwynbleidd

Gwynbleidd

Użytkownicy
posty188
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja pierdolę, czy to jest pomoc w przejściu, czy ogólna dyskusja o modyfikacji!? :facepalm:

marcinqszu

marcinqszu

Użytkownicy
posty30
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Przechodziłem całego 2x (najpierw na poziomie easy a potem na trudnym) przed zabraniem się za Returniga i uważam mod z bardzo udany a na pewno jeden z lepszych. Bardzo fajnie została zmieniona grafika, dodane ciekawe pancerze i umiejętności.
Polecam każdemu.

Twoja stara

Twoja stara

Użytkownicy
posty52
Propsy16
  • Użytkownicy
Czy planowane są jeszcze patche naprawiające bugi i dodające jakieś rzeczy czy już jest wszystko tip top? :D

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Na tą chwilę raczej nie. Skupiamy się na pracach nad ZW2 :D 

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Czy planowane są jeszcze patche naprawiające bugi i dodające jakieś rzeczy czy już jest wszystko tip top? :D
Jeszcze będzie jeden patch poprawiający błędy, który wyszły przy testowaniu wersji angielskiej, mam nadzieję, że pojawi się w ciągu kilku tygodni.

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Złote Wrota już po angielsku :P

http://www.moddb.com/mods/the-golden-gate/news/release-of-the-golden-gate

Mam nadzieję, że już niedługo wyjdzie ostatni patch do wersji polskiej poprawiający błędy wykryte podczas testów wersji angielskiej i dodający kilka drobnych usprawnień (np. wybór poziomu trudności z poziomu menu).

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Gram teraz w ENG :D. Zajebiste!

Jedyny z dwóch modów w których jest wielka bitwa (drugi to Returning).

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

Mathew19951

Mathew19951

Użytkownicy
posty17
Propsy23
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zastanawiam się nad wyborem siła/zręczność. Wiem, że w modach zazwyczaj lepiej sprawdza się opcja druga, ale nie dostrzegłem nigdzie rapierów ani mieczów mistrzowskich, zaś biegać ze szpadą w ostatnim rozdziale wydaje mi się nie najlepszym pomysłem. Tak więc czy w modyfikacji dostępny jest "oręż zręcznościowy", czy jest to lekkie niedopatrzenie twórców?

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam problem z odpaleniem moda. Zainstalowałem wszystko tak jak trzeba. Mam czystego gothica + noc kruka. Nagrałem na to pierw moda ZloteWrota-1.05.4, następnie ZloteWrota_Dubbing-1.05, a na koniec ZW_Patch-1.05.4. Tak jak pisało to głowien stronie. po odpaleniu gra włącza się tylko w rozdzielczosci 800x600, każda zmiana skutkuje wyrzuceniem do pulpitu z błędem. a kiedy już gram na tej najmniejszej rozdzielczości, gra wyłącza się zaraz kiedy po wciśnięciu "nowa gra" jest 3/4 paska ładowania. Ktoś coś poradzi?

0 użytkowników
Do góry