Myślałem że to oczywiste że bez kodów ?
Kodami można się pobawić ale dopiero jak się " osiągnie " wszystko co możliwe w danym modzie/grze
a co do wykonywania zadań - to sobie nie wyobrażam nie wykonywania zadań pobocznych
toć to w goticzku najlepsze co może być
@edit
btw....
samo czytanie dialogów zapewne da " zabawę " na kilka h... + wykonywanie zadań + inne duperele
Ciekawi mnie tylko to ile czasu potrzeba na przejście go wszystkimi " klasami " postaci
w sumie to nie było pytanie
a raczej stwierdzenie że mnie to ciekawi ;p
Wiec umieszczanie plikow na tych ad.fly NIC NIKOGO NIE KOSZTUJE, przez co nie przywlaczasz sobie niczego. Gdyby tak bylo - taki serwis praktycznie by nie istnial. Poki co jest zdominowany przez tworcow modow do Minecrafta. A to przecież tez jest tylko ulepszanie gry.
nie wiem jak to jest w przypadku Gothica ale nie widzę problemu żeby wstawić go na ad.fly w innych grach ludzie normalnie tam umieszczają( chyba dobrze napisałem
) linki i każdy zadowolony ..." gracz " nie płaci nic a osoba która umieściła tam np... link do moda
dostaje jakieś skromne " grosze "( nie wiem ile i nie interesuje mnie to )
@
w sumie
ad.flyadf.ly to chyba tylko skracanie linków .... :] więc tym bardziej nie widzę problemu ...
@Down
jest dokładnie tak jak piszesz nie powinno być w tym żadnego problemu - team nie sprzedaje ani żadnych plików gry ani nic więc o licencji nie powinno się tu " dyskutować " ale... trzeba szukać na siłę problemu którego nie ma
więcej o tym nie piszę:D bo jeszcze dostanę rózgę od mikołaja i co wtedy!?