Ogólna dyskusja o modyfikacji 446871 1170

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 21.01.2008 roku

Wyświetleń 446871

Odpowiedzi 1170

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Tylko ze nie kazdy przejdzie G2 Returning na bardzo trudnym. Dla mnie np. MT na latwym sprawia mi trudnosc, a niektorzy nie maja problemu z trudnym , ja nie wyobrazam sobie jak mozna byloby przejsc niektore zadania na trudnym.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Akurat w Returningu poziom praktycznie nie ma znaczenia, jedyne co się różni to to co daje nam Xardas na początku, i niewielka różnica w wymogach doświadczenia. 

SparrowJacek

SparrowJacek

Użytkownicy
Why is the rum gone?
posty368
Propsy78
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Why is the rum gone?
No panie, czy dostaniesz 80 czy 120expa za topielca to raczej różnica jest spora... A testowałem tylko na normal/hard z wersji 1.0, więc nie wiem z czym się rzeźnika je. Jeśli mod jest porządny, to nie miałbym nic przeciwko niewielkiej ilości expa za potworki i dużej ilości kombinowania żeby ten kolejny level wbić. Ale wiem, że są ludzie, którzy nie potrafią np ubić pełzacza(wojownika?) nie mając dobrej zbroi i obrażeń, więc jak jeszcze bardziej dopakujesz stworki, to się zniechęcą z pewnością...
Z tego powodu właśnie mi odpowiada wybieranie poziomów trudności, bo nikt nie może narzekać(no chyba, że najniższy jest i tak hardszy od NK, a znam ludzi którzy narzekają na jego poziom)

Aha, nie jestem pewien, ale wydaje mi się że na rzeźniku zostanie nekromantą(100many i 40 inteligencji) jest prawie niemożliwe(ale pewien nie jestem, bo nie grałem na tym poziomie) jest prawie niemożliwe bez rzeczy typu bug z potionem albo palenie fajki w nieskończoność...

Zapamiętajcie dzień, w którym nie schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
No i na wyzszych levelach potwory maja lepsze staty

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Małe info na temat postępów:
Dubbing poza drobnymi poprawkami jest gotowy i już zaczęliśmy wewnętrzne testy moda czyli granie, poprawianie błędów i doszlifowywanie rozgrywki. Po zakończeniu tych wewnętrznych testów rozpoczną się beta testy, wtedy ogłosimy nabór na beta testerów o czym oczywiście damy znać. Trzymajcie kciuki za szybkie i udane testy!

Kamcio12

Kamcio12

Tester Złotych Wrót
posty67
Propsy1
  • Tester Złotych Wrót
Oj nie mogę się doczekać mam nadzieje że uda mi się dostać do beta testów ;)

DarthWojt

DarthWojt

Użytkownicy
posty135
Propsy24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jedynie Złote Wrota, to będzie na co czekam jeśli chodzi o Gothica. Jak tam idą wam beta testy i czy będzie jakiś trailer jeszcze, ale z dubbigiem?

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
i czy będzie jakiś trailer jeszcze, ale z dubbigiem?
Tak, będzie oficjalny zwiastun z dubbingiem.

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na kiedy jest przewidywana data premiery? W tym roku uda się to?

chesterking

chesterking

Użytkownicy
posty60
Propsy31
  • Użytkownicy
Coś dziwna cisza nastała... Ktoś napisze co nowego słychać w świecie tworzenia moda?  :D

Btw. Fenomenalnie wykonany dubbing. Skip i Rathgar najlepiej brzmiące postacie( nie twierdze, że inne są gorsze, akurat te mi się spodobały ;D ). Niebywale ciężko jest się doczekać ażeby zagrać w tego moda.

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
A ja mam prośbę: Czy moglibyście zaprezentować najnowszy, dopieszczony dubbing Bezimiennego, bo w zaprezentowanych filmikach nie było ostatecznej wersji.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Po co? Lada moment  wyjdzie modyfikacja a filmików jest sporo ale to zależy od Senatariona ;D

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3410
ProfesjaNierób
  • Moderator
Lada moment to raczej nie. Prawdą jest jednak, że najgorsze mają za sobą i teraz trwają testy. Więc jeśli dobrze pójdzie to może niedługo ujrzymy tego moda :D

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja stawiam na lada moment czyli jeszcze w tym roku :D

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Cały czas trwają wewnętrzne testy, a że jest sporo do testowania, trochę to zajmuje;) Ale gdy będzie gotowa beta oczywiście damy znać.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
To wy chcecie wydać wersje beta ?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1714
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
nie, nie wydadza zadnej bety.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2152
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Cytat: przemek273
To wy chcecie wydać wersje beta ?

Senatarionowi chodziło o bete dla "testerów".

HarrySO

HarrySO

Użytkownicy
posty10
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Takie pytanie widziałem na głównej stronie SoulFire nową zbroje inspirowaną tą z Wiedzmina 3 wykonaną przez szanownego pana Gizbora czy mogli byście poprosić o tą zbroje do swojej modyfikacji chyba ,że ją już macie :D

piwodex

piwodex

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę listę lokacji? Tzn. chcę się dowiedzieć czy w grze będzie miasto i farmy czy tylko Jarkendar i jakieś nowe lokacje.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry