Dla mnie dubbing też nie jest potrzebny.
Dla mnie też nie jest potrzebny, bo w moda grać nie będę, a jednak podkładalem głos (trochę szkoda, że już za późno na podrzucenie nowych nagrań, bo mam lepszy sprzęt niż wcześniej). Szok. Poza tym ten mod nie jest tylko dla ciebie i nie ty o dubbingu decydujesz.
Ja osobiście szybciej czytam te dialogi niż dubbing idzie i pomijam ba nawet nie słucham dubbingu.
Super, ale to ty. I prawie każdy szybciej czyta i... co z tego? Na ogół ludziom jest jednak milo, że mogą usłyszeć głos postaci.
Głuchy nie słyszy a chodzi i żyje.
Są też ludzie z zespołem Downa. Chodzą i żyją, ale co to za życie?
Wnioskuje ze ci dubbing jest potrzebny do poznania fabuły ?
Nie, źle wnioskujesz
A (za przeproszeniem) ty kurwa mac umiesz czytac ?(bez obrazy ale musze podkreślić pikanterię zdania)
Ja umiem czytać, Ty nie. Albo po prostu nie umiesz wnioskować. Pikanterii nie podkreślileś.
za przeproszeniem
Nie przyjmuję przeprosin.
bez obrazy
Chowam urazę.
Pierdolisz. Jak coś robić to raz a porządnie/dokładnie/do końca ... anyway
On tłumaczył czyjeś postępowanie, a nie zaprezentował swoje.
Takie komentarze są do dupy, bo w wakacje jest czas wolny i trzeba odpoczywać, a w roku trzeba się uczyć, ile razy ja to już słyszałem. Pewne rzeczy są oczywiste, albo ktoś chce skończyć moda i się do tego przykłada, albo traktuje to jak jakieś obciążenie, i wisi mu czy mod zostanie ukończony czy nie.
Gdybym był modderem i przeczytałbym kilka takich komentarzy pod rząd, rzuciłbym produkcję w cholerę i kazał wypierdalać. Albo moda bym skończył, zaprezentował zajebisty trailer, a modyfikacji bym nie wydał.