No cóż, narazie posąg Adanosa wydaje mi się zwykłą kopią. Twórcy moda niezrobli to oryginalnie i mnie bynajmniej niepodoba się aż takie mieszanie świata rzeczywistego z gothicem. Nie jest to obraza, ale kopiowanie to nie oddawanie oryginalności, spójności jaki jest przedstawiany w grze. Tworząc grę PB zaczynało się od mieszania różnych kultur dopisując też własne przemyślenia i właśnie tego mi tu brak.
Naucz się poprawnie odmieniać wyrazy i formułować zdania zanim zaczniesz zwracać komuś uwagę...
Spoiler
Tak na wszelki wypadek, jakbyś się oburzył za powyższe zdanie: to nie była obraza. Nie obchodzi mnie, czy się obrazisz czy nie - po prostu powiedziałem Ci jak jest. Zawsze uważałem i zawsze uważał będę, że zanim człowiek zacznie zabierać w jakiejś sprawie głos, winien najpierw nauczyć się dokładnie swojego ojczystego języka (przynajmniej tego jednego, ale tak perfekcyjnie!). Jeśli poczułeś się urażony, trudno - nie pisałem tego, by Cię zdołować, ale oznajmić Ci, że warto jednak nad znajomością języka popracować - przyda się to w przyszłości, kiedy już w dorosłe życie wejdziesz i nie będziesz mógł z niego wyjść, a podanie o pracę napisane w ten sposób co Twój post zostanie po prostu przepuszczone przez niszczarkę i zapomniane na wieki.
Kurde! Mnie się nie podoba to, że paladyni noszą zbroje płytowe, strażnicy używają dwuręcznych mieczy, rolnicy mają farmy i hodują zwierzęta, a szczury żyją w kanałach - to zbytnie mieszanie świata rzeczywistego z Gothikiem. Ja chcę, by zamiast elementów rzeczywistych było tak, że kucyki noszą zbroje płytowe, rolnicy są w istocie agentami króla i zajmują się misjami szpiegowskimi, a w kanałach żyły dwumetrowe motyle posiadające zdolności telekinetyczne. Taki brak mieszania świata rzeczywistego z Gothikiem wyjdzie temu modowi zdecydowanie na rękę!
Ekipo pracująca nad modem - wywalcie ten posąg Jezusa (bardzo ładny IMO, ale zbyt rzeczywisty) i wstawcie na jego miejsce kucyka. :idea:
Spoiler
[sarkazm mode off]