[G2NK] Vurt's Gothic II Graphics Overhaul 54181 46

O temacie

Autor Jurigag

Zaczęty 15.06.2012 roku

Wyświetleń 54181

Odpowiedzi 46

Smolo

Smolo

Użytkownicy
posty306
Propsy212
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
MarkK, a będzie można bez żadnych przeciwwskazań zaimplementować ten texture pack do Złotych Wrót? I czy w ogóle warto, bo być może macie część z nich w modzie, lub nawet lepsze?

Elo

turbocheat

turbocheat

Użytkownicy
posty243
Propsy31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No pewnie ze mozna dodac do kazdego moda !!

✯✯✯"Specjalizuje się w zadawaniu ciosów w plecy."✯✯✯

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Mógłby ktoś wrzucić ten Gothic.ini na jakiś hosting?

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Co do pliku ini to sam miałem z tym problem bo nie można pobrać go z WoG'a ale znalazłem go na innej stronce : https://dl.dropboxusercontent.com/u/69293119/Gothic.ini

wymiatacz01

wymiatacz01

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam Gothica 2 Noc Kruka. Właśnie co go zainstalowałem. Zdecydowałem się zainstalować tego texture pacza. Pobrałem plik 301 mb i ten gothic.ini autora.  Plik 869 mb wsadziłem do folderu data a ten ini podmieniłem w folderze system. Niestety nadal woda mi miga (wodospady i morze). Jest to bardzo denerwujące i tak sie nie da grać. Czy może mi ktoś powiedzieć co robię źle ?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Musisz wgrać plik .ini na stronie modyfikacji na wogu jest on do pobrania

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

baluckityp

baluckityp

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam! Mam problem z uruchomieniem lepszych textur VURT's 0.7 mod pack. Instalacja jest banalnie prosta plik "vdf" kopiujemy do folderu DATA i już powinno działać. Powinno działać nawet lepiej z plikiem GOTHIC.ini który trzeba podmienić w folderze system. Co robię więc źle? Uruchamia się MENU gry z białym tłem a przy wyborze NOWA lub OTWÓRZ po prostu pasek wczytania zatrzymuje się od razu. Brak odpowiedzi Gothic 2.. Kto poradzi? Z góry dziękuje za pomoc!

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry