Dubbing do Złotych Wrót 194620 603

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 24.05.2012 roku

Wyświetleń 194620

Odpowiedzi 603

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
To są jeszcze nagrania bez korekty.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Część głosów zbyt gimbiarskich : |
Najlepiej Vam

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Dobre głosy, naprawdę. Jeśli tak będzie wyglądał cały dubbing to zajebiście. : D

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
Nieźle, aczkolwiek, jak już zauważono- trafia się gimbaza ^^
Najlepiej moim zdaniem wypada Glukkon7 ;)

Chilly

Chilly

Użytkownicy
posty27
Propsy48
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Rzeczywiście dużo głosów nie wyraża żadnych emocji - takie zwykłe czytanie dialogów

Ale było tam kilka głosów dobrze dopasowanych do postaci ale te które nie były dopasowane strasznie nienaturalnie brzmiały...

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Aktorstwa bym sie czepiał. Ale niektóre głosy naprawdę dobre.
Tylko śmieszy mnie nieco ta chrypka na siłę :D

makin' bacon

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Głosy jeszcze będą odszumiane i edytowane w programie do obróbki, więc będą brzmiały jeszcze lepiej, tak aby jak najbardziej pasowały, wszystko w swoim czasie.

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
Zaczęło mnie nurtować pytanie, co właściwie będziecie zmieniać w programie do obróbki? Podbijecie basy, zmienicie wysokość dźwięku, edytujecie jakieś krzywe częstotliwości? Jestem tylko amatorem i się nie znam, ale ww. zabiegi według mnie sprawiają, że głos zaczyna brzmieć sztucznie.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

glukkon7

glukkon7

Użytkownicy
posty6
Propsy15
  • Użytkownicy
Zaczęło mnie nurtować pytanie, co właściwie będziecie zmieniać w programie do obróbki? Podbijecie basy, zmienicie wysokość dźwięku, edytujecie jakieś krzywe częstotliwości? Jestem tylko amatorem i się nie znam, ale ww. zabiegi według mnie sprawiają, że głos zaczyna brzmieć sztucznie.

Jeżeli robota jest zrobiona dobrze to nawet nie połapiesz się co zostało zmodyfikowane ;)

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy

Zębacz

Dubbing do Złotych Wrót
#209 2012-07-28, 21:45(Ostatnia zmiana: 2012-07-28, 21:46)
Ciągle pracuje i nie mam kiedy zjeść :lol:

Werwolf ma chujowy głos mikrofon
banan za blisko trzymał mikrofon i słychać "bicie"
Reszta jest w miarę okej, tylko trzeba dopasować wszystko do jednej głośności, bo będzie lipa : d

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
a ja bym poprosil e-mail martinosa, :P bo kedy ja jestem na gg go juz nie ma i nie mam jakw yslac nagran xD

Sentarion

Sentarion

Moderator działu
Szef zespołu
posty817
Propsy1157
NagrodyV
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Szef zespołu
Przecież możesz wysłać nawet jak go nie ma;) Teraz znowu gdzieś wyjechał i będzie 31

Ergonus

Ergonus

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Ja też wyślę mam co prawda 15 lat  , ale wydaje mi się , że głos mam dobry:) Wyślę próbkę i Wy zadecydujecie.

1 pytanie mogę wysłać obojętnie którą próbkę czy wszystkie ? :D

Gawsi

Gawsi

Użytkownicy
posty32
Propsy5
  • Użytkownicy
1 pytanie mogę wysłać obojętnie którą próbkę czy wszystkie ? :D
Wszystkie :P

Ergonus

Ergonus

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

Ergonus

Dubbing do Złotych Wrót
#214 2012-08-03, 16:54(Ostatnia zmiana: 2012-08-03, 16:56)
Martinos wejdź na GG bo wysłać nie mogę.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
przydala by sie wiadomosc od niego :)  kiedy bedzie lub cos :)  Bo nic sie nie odzywa :ayfkm:

Zębacz

Zębacz

Użytkownicy
posty101
Propsy54
  • Użytkownicy

Zębacz

Dubbing do Złotych Wrót
#216 2012-08-03, 18:08(Ostatnia zmiana: 2012-08-03, 18:08)
Nie zawsze wiadomości dochodzą przez GG jeżeli ktoś jest niedostępny, dlatego założyłem e-mail na który będziecie wysyłać próbki, dzięki czemu nie zginą.
Próbki wysyłajcie na: dubbingzlotewrota@o2.pl
Kiedy Martinos już będzie to poprostu przekaże mu passy do konta.

Zębacz pasiasty, zębacz smugowy (Anarhichas lupus) – gatunek słonowodnej ryby okoniokształtnej z rodziny zębaczowatych.

Osiąga do 150 cm długości, maksymalna odnotowana masa ciała wynosi 23,6 kg.  Ubarwienie zmienne, szarozielone, czarne lub rdzawobrązowe. W poprzek  ciała przebiega 10-15 ciemnych pasów zachodzących na płetwę grzbietową.

Ryba o bardzo mocnych szczękach i zębach. Nie jest agresywna. Groźnie wyglądające zęby służą zębaczom do rozłupywania jeżowców, skorup twardych ślimaków, krabów i innych podobnych składników ich pożywienia.

Po wewnętrznym zapłodnieniu samica składa ikrę na dnie. Samiec broni złożonej ikry do wylęgu larw. Poza okresem rozrodu przebywają samotnie.

Martinos

Martinos

Złote Wrota
Leo
posty178
Propsy109
ProfesjaReżyser
  • Złote Wrota
  • Leo
Szczerze to rzadko kiedy wbijam na pocztę, ale w sumie ta dubbingzlotewrota@o2.pl jest niepotrzebna. Ślijcie jakby co na polska237@op.pl

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta
Przepraszam jeśli urażę Was, lecz przy niektórych postaciach głosy brzmią troche sztucznie. Np. ten niewolnik sztucznie jakby prosi o to jedzenie, jakoś tak poćwiczyć to by trzeba było, aha i to w końcu niewolnik, musi ostatnimi siłami wyksztuszać każde słowo. Mam nadzieję, że dałem dobre rady ;) Guard najlepszy xD Już widzę, że smaczki Gothica powrócą w dobrym stylu ;p

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

compl

compl

Użytkownicy
posty21
Propsy9
  • Użytkownicy

compl

Dubbing do Złotych Wrót
#219 2012-08-06, 18:30(Ostatnia zmiana: 2012-08-06, 18:41)
Witam wszystkich na forum. Film z dubbingiem prezentuje się ładnie. Parę ciekawych głosów. (pomijam mój własny, bo to raczej reszta powinna ocenić). Już dużo głosów zostało obsadzonych. Zastanawiam się tylko ile jeszcze zostało. Już lepiej z głosami kobiet? Zbieranie dubbingu jest na wykończeniu, czy dopiero nagrana została np. mniej więcej połowa?
@Necro59 "Guard najlepszy xD" było w znaczeniu pozytywnym (że dobrze nagrane, pasujący ,fajny głos), czy w negatywnym? Bo można to różnie to interpretować, a taka opinia jest dla mnie ważna.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry