Sprawy mniej związane z forum 243551 837

O temacie

Autor Gruppenfuehrer Kereth

Zaczęty 23.05.2012 roku

Wyświetleń 243551

Odpowiedzi 837

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Hahaha twierdzisz, że na tm wszyscy użytkownicy grają w mody i, że tutaj jest więcej graczy niż na naszym forum? To powiem ci, że u nas jest więcej bo 50% graczy nie cierpi tm.

Z czego 50% to członkowie teamów  :lol2:.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Chyba matematyki biednego dziecka nie nauczyli :(

Karen

Karen

Użytkownicy
Recovery Team
posty36
Propsy18
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
  • Recovery Team
Te 50% graczy nie cierpi TM przez takich ludzi jak Fabiosek.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
@Fabiosek Ten "stary dziadek" jak napisałeś o Memoriusie każdy projekt w przeciwieństwie do ciebie zawsze kończył i zrobił w moddingu więcej niż ty, więc możesz mu co najwyżej buty czyścić.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
@Fabiosek Ten "stary dziadek" jak napisałeś o Memoriusie każdy projekt w przeciwieństwie do ciebie zawsze kończył i zrobił w moddingu więcej niż ty, więc możesz mu xo najwyżej buty czyścić.

Ten stary dziadek nie ma życia, ja mam. Więc bez porównywania  :lol2:.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ty siedzisz na tM.
On już nie.

Zastanów się drugi raz nad tym co napisałeś :F

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Hahaha twierdzisz, że na tm wszyscy użytkownicy grają w mody i, że tutaj jest więcej graczy niż na naszym forum? To powiem ci, że u nas jest więcej bo 50% graczy nie cierpi tm.

Tm to największe polskie forum o modingu gothica i jest tu pewnie więcej graczy niż na waszym forum co to do tego że 50% graczy nienawidzi tm to polemizowałbym

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Schowaj Fabiosek swoje ego w buty bo jesteś największy ścierwem community Gothica.
I Memoriusa to Ty szanuj, bo w przeciwieństwie do niego jesteś gownem.
Czekam na Twojego moda i obyś nie zablokowal możliwości komentowania :)

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Jonxx

Jonxx

Użytkownicy
Wędrowiec
posty20
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wędrowiec
Powiem tak, jako przeciętny gracz Gothica, modów za sobą mam jedynie kilka, lecz jakoś nie widzę problemu w zarejestrowaniu się gdzieś na innym forum, ściągnięciu sobie moda ZA DARMO, i docenieniu twórców/tłumaczy którzy poświęcili kupę swojego wolnego czasu, co więcej nie widzę problemu, aby twórcy/tłumacze mogli sobie zastrzec swoją pracę, i udostępnić ją jedynie osobom które oni wybiorą, według mnie takie jest ich prawo, i nie przestrzegając tego działamy na szkodę całego community.

Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Schowaj Fabiosek swoje ego w buty bo jesteś największy ścierwem community Gothica.
I Memoriusa to Ty szanuj, bo w przeciwieństwie do niego jesteś gownem.
Czekam na Twojego moda i obyś nie zablokowal możliwości komentowania :)

Mówi to wyznawca jakiegoś kurczaka i podstarzałego dziadka, nie masz swojego zdania i nie liżąc im jajec jesteś nikim. W ogóle mówi to osoba, która pojawiła się z dupy  :lol2:.

Swoją drogą nie wiem czemu przytaczasz modyfikację, nie jestem typem osoby, która wycisza konstruktywne opinie .

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mają takie prawo jednak jaki jest w tym sens ? Co im da to że ludzie zarejestrują się na ich forum zwykle twórcy chcą żeby jak najwięcej osób pobrało ich dzieła moim zdaniem jest to bez sensu.

Fexo

Fexo

Użytkownicy
Тебе нужна помощь?
posty167
Propsy152
ProfesjaConcept Artist
  • Użytkownicy
  • Тебе нужна помощь?
Nie rozumiem tego bólu dupy spowodowanego koniecznością zarejestrowania się na innym forum w celu pobrania moda. Ludzie którzy przyczynili się do jego tłumaczenia zrobili to całkowicie za darmo z własnych, nieprzymuszonych chęci. To jest praca tłumaczy, testerów i każdy poświęcił swój czas aby ktoś inny mógł w tego moda zagrać po polsku. Nie mówię już tylko o Ludziach z Górniczej Doliny ale o wszystkich modach.

Spolszczenie jest własnością drużyny która je wykonała i mają oni pełne prawo do zastrzegania sobie praw do tego dzieła. Mogą publikować je na swoim forum gdzie potrzebna jest rejestracja, mogą robić z tym wszystko. Nie mogą jedynie żądać zapłaty za swoją pracę. Gracz może albo zgodzić się z ich zasadami albo zwyczajnie iść w pizdu i olać modyfikację.

Jak komuś nie chce poświęcić się pięciu minut na założenie głupiego konta w celu pobrania moda no to nie mamy o czym dyskutować.

COLORBLIND

Gepsiu

Gepsiu

Użytkownicy
chicken <3
posty233
Propsy51
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • chicken <3
Kuraa lize jajca.
Zajebisty tok myślenia.
Czyli jak ktos ma znajomych, to oznacza ze im lize jajca?
A to juz wiem czemu ich nie masz.

cip cip cip Kukuryku cip cip cip

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Mają takie prawo jednak jaki jest w tym sens ? Co im da to że ludzie zarejestrują się na ich forum zwykle twórcy chcą żeby jak najwięcej osób pobrało ich dzieła moim zdaniem jest to bez sensu.

Temat nie ma sensu, ciężko się gada z niekumatymi egoistycznymi dziećmi otoczonymi opieką dziadka. Z mojej strony to i tak za dużo, w zasadzie to wszystko.

@Fexo przeczytaj pierwszy post ze zrozumieniem, bo nie do końca rozumiesz.

Barnaba

Barnaba

Użytkownicy
posty276
Propsy288
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bo twórcy nie chcą, żeby takie trolle jak Werewolf i Fabiosek grali w ich tłumaczenia/mody. Fabiosek brak słów na ciebie, z każdym postem coraz bardziej się kompromitujesz.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota

Ten moment kiedy w święta grupa ludzi siedzi na podrzędnym forum i kłóci się o głupoty.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Bo twórcy nie chcą, żeby takie trolle jak Werewolf i Fabiosek grali w ich tłumaczenia/mody. Fabiosek brak słów na ciebie, z każdym postem coraz bardziej się kompromitujesz.

Potwierdziłeś, że nie czytasz ze zrozumieniem. Nie gram w modyfikację niezależnie od tego przez kogo są przetłumaczone, więc argument jest nietrafny. Wyjątek to pewnie będzie DK, ZW.

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Jak ktoś chce zagrać w moda to poświęci te 5 minut na rejestrację, tyle ode mnie.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Memorius to karmazynowa pierdoła, wkurzył mnie ostatnio jak napisałem opinię o Przeznaczeniu, to dał mi 20% za niby pisanie w niewłaściwym temacie. Muszę naprawdę z bólem serca przyznać, że to bardzo, ale to bardzo dziwny człowiek.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

thedagon

thedagon

Użytkownicy
posty88
Propsy25
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Przecież jak będą chcieli to i tak zagrają

Takie działania nie ma żadnego sensu jest tylko upierdliwe dla zwykłych graczy

0 użytkowników
Do góry