Nic nie będzie usuwane. Niech ludzie wiedza ze mod jest spolszczony, jak ludzie są takimi leniami ze nawet nie chce sie im kliknac w link forum i pobrac to ich problem
Czytaj ze zrozumieniem chłopie, bo kiedyś zginiesz. Twierdzisz, że nie wiem jak dużo pracy zostało w to włożone? W cokolwiek z tym związane? Mylisz się. Wiem i to bardzo dobrze, na pewno lepiej niż ty jako osoba, która jako pierwsza ma najwięcej do powiedzenia, a na scenie "Gothica" nie zrobiła nic. Memorius jest niczym znaczącym podstarzałym dziadkiem-komunistą, który myśli trochę tak, jakby pozjadał wszystkie rozumy, przytaczanie go do tej dyskusji jest trochę bezsensu. Zawsze było coś z nim nie tak, żył w swoim innym świecie, a jego przekonanie o swoich większych prawach w stosunku do modyfikacji jest błędne.
Pamiętam też odwrotną sytuację jak po wyjściu jednego z modów od nich zarzuciłem taki temat na TM w celu podzielenia się tym z innymi użytkownikami - samemu w to nie grałem, nawet nie pobrałem i nie zrobiłem tego w chamskim celu, odbieraniu propsów i tym podobne, to zostałem zjechany, bo zrobiłem to "nielegalnie". Jeśli takie podejście odpowiada twórcom spolszczeń, to okej, widocznie nie chcą mieć większej liczby odbiorców przy spolszczeniach, ale to już nie moja sprawa. To co po prostu dzieje się w dzisiejszych czasach przy spolszczeniach jest żenujące. Kiedyś ludzie tłumaczyli (patrz Sentarion/Magier), tłumaczenia były ogólnodostępne i nikt żadnych problemów z tego tytułu nie robił. Przez takie zagrywki obecnych grup tłumaczeniowych dziwią się, że ludzie ich mieszają z błotem, co jest w moim odczuciu całkiem słuszne, bo jak ktoś robi "od graczy dla graczy", a graczy ma tak naprawdę nieco w dupie, to gracz robiący to samo nie robi nic złego. Zresztą, tak jak wspomniałem wcześniej, ich tłumaczenia są dostępne dla "elity" oczekującej na akceptację rejestracji na forum - tak to wyglądało, wygląda i raczej pozostanie.
Mac Dun oczywiście nadal będzie w swoim mniemaniu jednostką wybitną zjadającą wszystkie rozumy, ale to Mac Dun xD.
Pozdrawiam, Wesołych Świąt życzę i pozdrawiam tych, którzy sylwestra spędzą przy GMP jak dragothic kiedyś

.