No i co takiego spinałem w związku z moderowaniem? Na początku się wkurwiłem, bo zdecydowanie osoby "na stanowiskach" odpierdalały gorsze akcje niż to, za co straciłem moderatora. No i po tym olałem. Mimo, że rozmowy na gg z Bułą mówią o czym innym (pozdro, przypaśny), jak najbardziej teraz bym nie przyjął tej funkcji. Niech ktoś inny z tym gównem się papra.
o konto zoom
Bo ukarany został ktoś, kto na to nie zasłużył. Swoją sprawę uargumentowałem już kilkakrotnie i po prostu miałem rację. Jeśli jesteś idiotą i nic nie rozumiesz, to spierdalaj. Nie chce mi sie powtarzać teraz tego kolejny raz kretynowi. Z tego co w dodatku kojarzę, to Ty także spinałeś dupę, chociaż o sprawie pojęcia nie miałeś, zjebie.
trollololowanie.
Kurwa konkrety.
Ja dupę spinałem w podanych przez Ciebie przypadkach nie bez powodu. A co TY możesz powiedzieć o sobie, kundlu, dopierdalający się do wszystkiego bez powodu i żadnej kurwa wiedzy na omawiany temat? Pierdolnij się w łeb zanim wyślesz posta, zedytuj go kilka razy i wtedy będziemy mogli rozmawiać.
Edit.
@up. tak, to chyba było o zabranie moderatora, ale nie jestem pewien
Niet, moderatora zabrano chyba jakiś czas wcześniej. No i gdzie tu spina? Ja mam wrażenie, że tą gadkę podajesz przy każdej możliwej okazji, a nie ma tam nawet nic ciekawego