Żelazko w ogródku 4623 18

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 20.05.2012 roku

Wyświetleń 4623

Odpowiedzi 18

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Żelazko w ogródku
2012-05-20, 18:39(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:25)
Cytat: Żelazko
No chyba upadliście na głowę... Daj sygnaturę do maks 500 znaków.

Przestań marudzić. Jak nie walniesz idiotycznej sygny kłującej co drugą osobę w oczy, to i tak się nikt nie przyczepi o przekroczenie limitu. Jak zwykle bezsensowna spina.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Sam się kiedyś spinałeś o wszystko.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Żelazko w ogródku
#2 2012-05-20, 21:16(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 21:17)
Przykład psie albo się nie odzywaj.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ale dorósł. Z racji że w jego relacjach z kobietami zawsze jest tym starszym, musiał nauczyć się prawie OJCOWSKIEJ odpowiedzialności :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Żelazko w ogródku
#4 2012-05-20, 21:25(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 21:26)
Lepsze to niż bycie mizianym przez brodatych kolegów z technikum i dotykanym przez tatusia podczas kąpieli, adminie.

Pamiętaj, żeby pod prysznicem mydło trzymać obiema rękami. Dobrze wiesz, co może się wydarzyć.

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Żelazko w ogródku
#5 2012-05-20, 21:25(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 21:25)
O moderatora, o konto zoom, trollololowanie.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Żelazko w ogródku
#6 2012-05-20, 21:33(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 21:35)
Przykład psie albo się nie odzywaj.
JA! JA! JA! http://wklejasz.pl/zobacz/hrpq/Ogien_w_ogrodku Ale nie pamiętam o co poszło :lol2:

@up. tak, to chyba było o zabranie moderatora, ale nie jestem pewien :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr.

Комиссар RBT

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Żelazko w ogródku
#8 2012-05-20, 21:37(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 21:41)
No i co takiego spinałem w związku z moderowaniem? Na początku się wkurwiłem, bo zdecydowanie osoby "na stanowiskach" odpierdalały gorsze akcje niż to, za co straciłem moderatora. No i po tym olałem. Mimo, że rozmowy na gg z Bułą mówią o czym innym (pozdro, przypaśny), jak najbardziej teraz bym nie przyjął tej funkcji. Niech ktoś inny z tym gównem się papra.

o konto zoom
Bo ukarany został ktoś, kto na to nie zasłużył. Swoją sprawę uargumentowałem już kilkakrotnie i po prostu miałem rację. Jeśli jesteś idiotą i nic nie rozumiesz, to spierdalaj. Nie chce mi sie powtarzać teraz tego kolejny raz kretynowi. Z tego co w dodatku kojarzę, to Ty także spinałeś dupę, chociaż o sprawie pojęcia nie miałeś, zjebie.

trollololowanie.
Kurwa konkrety.

Ja dupę spinałem w podanych przez Ciebie przypadkach nie bez powodu. A co TY możesz powiedzieć o sobie, kundlu, dopierdalający się do wszystkiego bez powodu i żadnej kurwa wiedzy na omawiany temat? Pierdolnij się w łeb zanim wyślesz posta, zedytuj go kilka razy i wtedy będziemy mogli rozmawiać.

Edit.
@up. tak, to chyba było o zabranie moderatora, ale nie jestem pewien  
Niet, moderatora zabrano chyba jakiś czas wcześniej. No i gdzie tu spina? Ja mam wrażenie, że tą gadkę podajesz przy każdej możliwej okazji, a nie ma tam nawet nic ciekawego :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Bo ukarany został ktoś, kto na to nie zasłużył. Swoją sprawę uargumentowałem już kilkakrotnie i po prostu miałem rację. Jeśli jesteś idiotą i nic nie rozumiesz, to spierdalaj. Nie chce mi sie powtarzać teraz tego kolejny raz kretynowi. Z tego co w dodatku kojarzę, to Ty także spinałeś dupę, chociaż o sprawie pojęcia nie miałeś, zjebie.

Szkoda mi czas na dyskusję z takimi wulgarnymi osobami. Zamiast argumentacji używasz wściekły pysk.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Żelazko w ogródku
#10 2012-05-20, 22:15(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:17)
Używam wulgaryzmów w dyskusji tylko wtedy, kiedy jakiś kundel ciągle mnie wkurwia, w tym przypadku jeszcze wszystkich dookoła. Zresztą wulgaryzmy to tylko nacechowane emocjonalnie słowa, to jedynie pozamerytoryczny element. Jeśli nie potrafisz przyznać, że jesteś popisującym się idiotą, to po prostu przyznaj się do tego, a nie marudź, że ktoś używa brzydkich wyrazów i z tego powodu nie będziesz z nim rozmawiał, bo wychodzisz na cipę.

Zamiast argumentacji używasz wściekły pysk.
W dodatku bezczelnie kłamiesz, kundlu. Uargumentowałem wszystko solidnie odnosząc się po kolei do wszystkiego, co napisałeś. To Ty nie podałeś argumentów. To właśnie nazywa się "być cipą". Ja przynajmniej piszę wprost, nie owijam w bawełnę jak Ty, kiedy obrabiałeś dupę tm poza forum, a samemu tutaj aktywnie przebywałeś.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nie ma to jak raportować post, na który nie potrafi się odpowiedzieć, prawda, Żelazko? Rzucasz ciągle głupie uwagi, doczepiasz się do każdej możliwej sprawy, a kiedy ktoś zacznie z Tobą rozmawiać, kłamiesz. To zdecydowanie gorsze zachowanie niż używanie brzydkich słów.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Żelazko w ogródku
#12 2012-05-20, 22:30(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:30)
Wydzieliłem temat :ok:  Bawcie się dobrze :ok:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Żelazko w ogródku
#13 2012-05-20, 22:32(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:34)
Bo ukarany został ktoś, kto na to nie zasłużył

Bo wchodziłeś na jego konto i pisałeś posty z jego konta.

Kurwa konkrety.

Nie pamiętam dokładnie co pisałeś w postach z przed roku, ale wyraźnie było w nich czuć twoją agresję stąd te skojarzenie.  

bez powodu i żadnej kurwa wiedzy na omawiany temat

TO nie jest bez powodu:

Kurwa nawet nie wiesz do kogo piszesz, a od razu plujesz kurwa jadem i srasz żarem? Gratuluję zajebistej mentalności. Zanim kurwa zaczniesz mieć do wszystkich pretensje, zapoznaj się do jasnej cholery z sytuacją.

Nie zapoznałem się, ale przeczucie miałem zajebiście doskonałe, resztą jak zawsze, bez niego by nie przeżył w czarnuchowie. Jak to wytłumaczycie?

I to też:

[#10211] Sygnatura może zawierać maksymalnie 4 linii

No chyba upadliście na głowę... Daj sygnaturę do maks 500 znaków.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader

Baggio
DreamVader

Żelazko w ogródku
#14 2012-05-20, 22:35(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:35)
Wszystko na mój koszt, wszystko na mój koszt!

kolejna głupia kłótnia :|

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie ma to jak raportować post, na który nie potrafi się odpowiedzieć, prawda, Żelazko? Rzucasz ciągle głupie uwagi, doczepiasz się do każdej możliwej sprawy, a kiedy ktoś zacznie z Tobą rozmawiać, kłamiesz. To zdecydowanie gorsze zachowanie niż używanie brzydkich słów.

Zastanawima się skąd te informacje bierzesz. Jakiś kolaborant ci je daje na gg, pewnie Aztek.  :lol:    :ok:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Żelazko w ogródku
#16 2012-05-20, 22:37(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:38)
Nie zapoznałem się, ale przeczucie miałem zajebiście doskonałe, resztą jak zawsze, bez niego by nie przeżył w czarnuchowie. Jak to wytłumaczycie?
Żelazko, może damy Ci tak na próbę tygodniowego bana? Zobaczysz, że posiadanie grupy zbanowanego czy samo zbanowanie wcale nie uniemożliwia WEJŚCIA na forum. Już Ci to powiedzieli, nie wiem o co się tu jeszcze kłócić i szukać dziury w całym.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Żelazko w ogródku
#17 2012-05-20, 22:44(Ostatnia zmiana: 2012-05-20, 22:44)
Bo wchodziłeś na jego konto i pisałeś posty z jego konta.
Powiedziałem - nie będę dziesiąty raz rozpisywał sytuacji. Jeśli jesteś zainteresowany, to sobie poszukaj. Jeśli nie jesteś, to niepotrzebnie bym się produkował.

Nie pamiętam dokładnie co pisałeś w postach z przed roku, ale wyraźnie było w nich czuć twoją agresję stąd te skojarzenie.
Czyli Twój post mam rozumieć tak: "Nie obchodzi mnie, co do mnie mówisz, będę się dalej wszystkich czepiał o wszystko, bo przecież Ty coś rok temu napisałeś"?

TO nie jest bez powodu:
To jak najbardziej bez powodu. Caesum miał bana, nie zrobił nic, co mogłoby świadczyć o tym, że naruszył ograniczenia nadane mu przez moda/admina. Po prostu był.

I to też:
Świetnie. Podałeś dwa przykłady, z czego jeden tylko miał uzasadnienie. Już mamy stosunek 1:1. Naprawdę myślisz, że w historii Twoich postów nie znajdziemy więcej takiego czepiania się?

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Żelazko, może damy Ci tak na próbę tygodniowego bana? Zobaczysz, że samo posiadanie grupy zbanowanego czy zbanowanie wcale nie uniemożliwia WEJŚCIA na forum. Już Ci to powiedzieli, nie wiem o co się tu jeszcze kłócić i szukać dziury w całym.

Czystych rąk na tym forum nie mam. Moje wyobrażenie o tej grupie było skraje inne stąd moja głośna reakcja. A lista osób, które są aktualnie na forum nie wyświetla osób z grupy zbanowany?
I nie dziękuję Aztek jak będzie taka potrzeba, to ja mogę sobie sam bana wystawić na tM edytując plik host w C:\Windows\System32\drivers\etc i wklejając to:

127.0.0.1       http://www.themodders.org/
127.0.0.1       www.themodders.org
127.0.0.1       themodders.org

Pomiędzy

127.0.0.1       localhost
::1             localhost

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry