Problemy z fabułą/zadaniami 562159 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 562159

Odpowiedzi 1539

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Nie wiem jakie i ile, ale napewno nekromanta ma lepsze.

Jak to sie ma? U Beliara dostajesz za powiedzmy kradzieże kieszonkowe, chyba otwieranie skrzyń, zabijanie i tym podobne.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Kradzież kieszonkowa, otwieranie cudzych skrzyń i samo pobicie ( nie zabicie) to już daje karme u beliara...

Po etlu miałem jakieś 240 i beliara i -206 u innosa i teraz mam po 270 beliar -234 innos a wybiłem 1/4 doliny z orków na razie więc ^^

A co do czarów wody to one są najsłabsze chyba z pośród wszystkich czterech gildii ( nwm jak sie sprawa ma z Guru) oczywiście mają zamrożenie ale sprawdziłem i w praktyce prawie nic ono nie zadaje obr a zamrożenie mi jest też nie potrzebne na tym poziomie ^^  Zresztą zostaniesz nekromantą to możesz potem też sobie dać drugi rodzaj magii u opiekunów ^^

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Moze ktoś powiedzieć w jki sposob zdobyc te 40 intelektu? Wiem ze nauka umiejetnosci i czytanie ksiąg, ale nie wychodzi mi 40. Gdzie są te ksiegi do czytania ? Czy nauki wszystkich umiejetnosci np wyrywanie zebow tez dodaje intelektu ?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Moze ktoś powiedzieć w jki sposob zdobyc te 40 intelektu? Wiem ze nauka umiejetnosci i czytanie ksiąg, ale nie wychodzi mi 40. Gdzie są te ksiegi do czytania ? Czy nauki wszystkich umiejetnosci np wyrywanie zebow tez dodaje intelektu ?

Ucz się robienia mikstur, to daje inteligencje.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Alchemia, Oprawienie zwierzyny, umiejętności złodziejskie i czytanie ksiąg to najlepsze wyjście dla przyszłego maga ze względu na zarobek itp.

Księgi znajdziesz np w bibliotece magów ognia ^^  albo kupisz/znajdziesz ;)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
naucz się skradania u Kavalorna a potem wkradaj się nocą do mieszkań w górnym mieście i czytaj pulpity

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Ja to wchodziłem do domów w górnym mieście bez problemów. W nocy, wszystkich okradłem i nikt mnie nie zauważył, zamiast uczyc sie skradania, mozna skakac! :lol:

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Ja to wchodziłem do domów w górnym mieście bez problemów. W nocy, wszystkich okradłem i nikt mnie nie zauważył, zamiast uczyc sie skradania, mozna skakac! :lol:

Przecież w Returning skakanie i chodzenie tyłem już nie działa jako skradanie.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy

Przecież w Returning skakanie i chodzenie tyłem już nie działa jako skradanie.

Ale On o tym nie wie więc Ciiii -.-

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
What?? U mnie jakoś działa. Po prostu sobie wszedłem, biegałem obok śpiących palladynów i obywateli a oni sie nie budzili. :lol2:  Dziwne...

PYTANIE: Czy da sie przekuc pancerz palladyna? Jeżeli tak to do ile ochrony i wymaganej sily? (maks poziom ulepszenia oczywiscie)

Sory za ort

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Stonnos111

Stonnos111

Użytkownicy
posty301
Propsy53
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam  mam problem z jednym mysliwym i zbroją otóż gdy daję wilkowi 10 płytek z pełzacza i czekam 5 dni to nie mam żadnej opcji dialogowej że zbroja jest gotowa. Pomóżcie! Podobno ten temat był poruszany wiele razy ale nie wiem gdzie go mam szukać.

"A człowiek pokonał bestię która wróciła do królestwa Beliara"

Kyniu

Kyniu

Użytkownicy
posty112
Propsy8
  • Użytkownicy
Witam  mam problem z jednym mysliwym i zbroją otóż gdy daję wilkowi 10 płytek z pełzacza i czekam 5 dni to nie mam żadnej opcji dialogowej że zbroja jest gotowa. Pomóżcie! Podobno ten temat był poruszany wiele razy ale nie wiem gdzie go mam szukać.

dostajesz ten pancerz dopiero w 5 rozdziale ; ). Nie po 5 dniach.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Oddając płytki w 1/2 też otrzymam w 5 czy dopiero mam oddać w 3? :D

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Oddając płytki w 1/2 też otrzymam w 5 czy dopiero mam oddać w 3? :D

Musisz dać mu w 3 rozdziale, lub dalej, bo nici ze zbroi.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Bo mag ognia i strażnik może natomiast reszta nie -.-

Zbroje pallka do x5/błogosławiona

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ogromną prośbę, mógłby mi ktoś podać kod na ten przepis, który jest w skarbcu Magów Ognia? Oddalem bo Baalowi, a chciałbym TYLKO zobaczyc co da jesli pokaze go Constantinowi. Bardzo proszę :)
Moglby ktoś tez napisac jak wybic bandytow dextera, nie jestem magiem mam 70 inta bez pierscieni, zmarnowac jeden zwoj deszczu ognia ?

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy
Czy przypadkiem nie pomaga przy tym Greg ?

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wlasnie gdy zaczynam bić Dextera, Grega nigdzie nie ma :(

Mam pytanie, gdzie dokladnie mam isc, po te papiery Xardasa, kiedy jest się nowicjuszem ?

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Biblioteka magów ognia i pokoik który dostajesz po zostaniu magiem ognia, klucz masz od Xardasa do pokoju, a do biblioteki ukradniesz Parlanowi.

Wyzysk11

Wyzysk11

Użytkownicy
posty728
Propsy34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tylko, że w bibliotece sądwaj magowie, i nie mam jak przeczytac :(

0 użytkowników
Do góry