Problemy z fabułą/zadaniami 563262 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563262

Odpowiedzi 1539

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jestem w sekcie, wie ktoś jak mam ukraść okręt w 5 rozdziale ? Zabicie rycerzy odpada bo vatras nie będzie chciał ze mną gadać

Ty chyba sobie żarty robisz.
Wystarczy pomyśleć.
Jesteś najemnikiem, w celu zdobycia okrętu idziesz do DOWÓDCY, czyli do Lee.
A jak jak jesteś w sekcie to do KOGO idziesz?
Pomyśl, zanim będziesz takie głupie pytania zadawał na forum.

Patrząc na jego wczesniejsze posty to raczej i tak nic nie da...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Jestem na zaginionej wyspie, i muszę znaleść 20 jabłek, to jest chyba nie możliwe bo przeszukałem całą wyspę i nie było żadnego... zabiłem też mini śniącego i miałem opcję dialogową u jorgena żeby wypłynąć do khorinis, ale odpowiada mi że nie wiemy  nawet gdzie jesteśmy itp. (pozbierałem ekipę i chcą wrócić)

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Problemy z fabułą/zadaniami
#822 2013-03-23, 08:13(Ostatnia zmiana: 2013-03-23, 08:14)
#807 #808  #811 czy to tak boli? albo graj samodzielnie albo do książek...

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Jabłka są na drzewach.... Poza tym aby Jorgen chciał odpłynąć, to trzeba znaleźć taką jakby kamienną mapę ( jest w budynku z przyciskami w skrzyni ) i kamień o kształcie koła ( jest w piramidzie ).

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Mam taki jeden problem z którym nie mogę sobie poradzić, mam poszukać miecza dla agibala(czy jakoś tak, jest ona piratem) i sęk w tym że nie wiem gdzie się on dokładnie znajduje, wiem że jest na bagnach i była jakaś mowa o ognistym cieniostworze, ale kompletnie nie wiem gdzie się ten miecz znajduje. Ktoś mógłby podać mi dokładną lokalizację tego miecza?

pr0lapse

pr0lapse

Użytkownicy
posty12
Propsy7
  • Użytkownicy
Mam taki jeden problem z którym nie mogę sobie poradzić, mam poszukać miecza dla agibala(czy jakoś tak, jest ona piratem) i sęk w tym że nie wiem gdzie się on dokładnie znajduje, wiem że jest na bagnach i była jakaś mowa o ognistym cieniostworze, ale kompletnie nie wiem gdzie się ten miecz znajduje. Ktoś mógłby podać mi dokładną lokalizację tego miecza?

Jak masz ten tunel z pełzaczami łączący kanion z bagnem, to wychodzisz nim na bagna, schodzisz z kamiennych schodków. I dalej idziesz tak bardziej lewą stroną. Tam szukaj. Jak dojdziesz do wody z bagiennymi wężami to musisz sie cofnąć.
http://i.imgur.com/yUhoaxg.jpg

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
1.Jak zabić ognistego smoka? Napierdalam go Nocnym Łowcą, razem z Biffem, któremu dałem Klątwe Azgalora i nic. Ma nas na trzy hity a my go tłuczemy i tłuczemy i zanim zabierzemy mu połowę życia to już jesteśmy martwi, obaj. Bagiennego smoka było prościej, ale też nie łatwo, musiałem poświęcić Ciphera (Rod umarł wcześniej), a Biff będzie mi potrzebny na resztę smoków.
2.Gdzie mogę zdobyć/kupić mikstury wytrzymałości w GD?
3.O co chodzi z obozem orków Wysokiej Skały za Wrzodem? Jest z tym jakieś zadanie?
4.Kto uczy siły powyżej 180 w GD?

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
1. Zdobądź Uriziel?
2. Jakis straznik w obozie lesnym sprzedaje te miksturki, chociaz moge sie mylic. Ja sobie radziłem np. pijąc wino, jedząc smażone mięso bo bardzo łatwo je zdobyć.
3. Zadanie związane z klanem Wysokiej skały dostaniesz od 9 Opiekuna.
4. Dawno t tego oda nie grałem, ale może któryś z łowców smoków tego uczy?

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
1.Skoro mówisz o Urizielu Pawci0W to powiedz mi jak ja mam rozjebać tych Demonicznych Szkieletów-Wojowników w zbrojach Kruka jak Strażnicy Sfer? Zniszczenia ożywieńca nie posiadam, ale kto może mi to gówno sprzedać? Nawet w Khorinis?
2.Ja już wytraciłem gin, wino, piwo i smażone mięsko...
3.O kurwa, ja nawet 2 nie przeszedłem jeszcze... :lol:  
4.Ferros uczy, Brutus uczy, ale każdy z nich gówno mnie nauczył, ponieważ uczą oni poniżej 140 chyba... :ayfkm:  
Ogólnie wrócę sie do Khorinis powykonywać parę zadań, wyuczyć się siły, kupić przydatne zwoje z czarami i będzie git.

5.Do czego jest Obóz Bractwa? Oprócz tego, że można się do nich przyłączyć?

Czeladnik

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1.Skoro mówisz o Urizielu Pawci0W to powiedz mi jak ja mam rozjebać tych Demonicznych Szkieletów-Wojowników w zbrojach Kruka jak Strażnicy Sfer? Zniszczenia ożywieńca nie posiadam, ale kto może mi to gówno sprzedać? Nawet w Khorinis?
2.Ja już wytraciłem gin, wino, piwo i smażone mięsko...
3.O kurwa, ja nawet 2 nie przeszedłem jeszcze... :lol:  
4.Ferros uczy, Brutus uczy, ale każdy z nich gówno mnie nauczył, ponieważ uczą oni poniżej 140 chyba... :ayfkm:  
Ogólnie wrócę sie do Khorinis powykonywać parę zadań, wyuczyć się siły, kupić przydatne zwoje z czarami i będzie git.

5.Do czego jest Obóz Bractwa? Oprócz tego, że można się do nich przyłączyć?

olej strażników,odciągnij trochę i pobiegnij po sferę-wrócisz jak będziesz gotów...

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Zwoje i mikstury ma Zuris. Oprócz czaru zniszczenie ożywieńca jest także Srebrny Nordmarski miecz dwuręczny. Jest w "pokoju" Kreola. Zadaje dodatkowe obr. dla ożywieńców. Obozy Bractwa w Khorinis i w Górniczej Dolinie będą potrzebne w 7 rozdziale.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Dobra mam kolejne problemy, z nie którymi sobie poradziłem, z nie którymi nie. Opiszę te zadania z którym problemy mam:
1.Raff z obozu myśliwych chcę jajo topielca. Gdzie jest to jajo? cały obszar przeszukałem i nic nie znalazłem
2.Hanna siedzi w więzieniu, a mam odnaleść dowody na to że jest ona nie winna (misja od agibail), skończyłem na tym jak rozmawiałem z agibail o tym że hanna jest w więzieniu, według spisów w dzienniku jest coś napisane o złotym pierścieniu. Gdzie mam dalej poszlak szukać?

pr0lapse

pr0lapse

Użytkownicy
posty12
Propsy7
  • Użytkownicy
Dobra mam kolejne problemy, z nie którymi sobie poradziłem, z nie którymi nie. Opiszę te zadania z którym problemy mam:
1.Raff z obozu myśliwych chcę jajo topielca. Gdzie jest to jajo? cały obszar przeszukałem i nic nie znalazłem
2.Hanna siedzi w więzieniu, a mam odnaleść dowody na to że jest ona nie winna (misja od agibail), skończyłem na tym jak rozmawiałem z agibail o tym że hanna jest w więzieniu, według spisów w dzienniku jest coś napisane o złotym pierścieniu. Gdzie mam dalej poszlak szukać?

1.Tam gdzie stoi włóczęga w 3 rozdziale jak idziemy po oko w Returningu dołozyli mostek. Po drugiej stronie jest topielec-boss. I on go pilnuje.
2.Pogadaj z Coragonem.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
A kto to ten Kreol? Niezabardzo go znam  :lol:

Czeladnik

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Kreol mieszka sobie nieopodal orkowego drakaru,plażą,trzymasz się prawej strony i od strony morza wchodzisz do wieży

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Gdzie znajduje się Cieniostwór - Nocny Łowca?

Czeladnik

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
W dolinie obok wieży Xardasa, tam gdzie pierwszy raz spotykamy Lestera(po upadku bariery).

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Gdzie znajduje się Cieniostwór - Nocny Łowca?

W kotlinie, gdzie spotykamy Lestera w I rozdziale.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Dzięx. Gdzie zdobyć substancję duszy? Potrzebuję jej do 2 opiekuna...

Czeladnik

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Szukaj w klasztorze magów ognia, mogę podpowiedzieć tyle że potrzebujesz księgi, sęk w tym że jest ona strzeżona

0 użytkowników
Do góry