Problemy z fabułą/zadaniami 563323 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563323

Odpowiedzi 1539

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A zabrałeś klucz pana cienia. Amulet był chyba w skrzyni.

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Tak. Wzięłem all rzeczy stamtąd ale nie spojrzałem co biorę, tylko zauważyłem Klątwe Azgalora. Ogarnę na kodach o co chodzi.

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

Petero48

Petero48

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Witam mam problem z zadaniem które zleca 2 Opiekun Moris(chyba się tak nazywał, do rzeczy)

Miałem zodbyć księge by zrobić tą całą esencje dusz dla beliara problem w tym że po przeczytaniu jej i zdobyciu wszystkich składników nie mam nadal opcji na stole alchemicznym by stworzyć takową miksture( i to za każdym razem w grze) proszę o pomoc i w ostateczności kod na tą esencję dusz.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Bo nie masz all składników... Masz bagienne ziela itp?

Petero48

Petero48

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Mam czarną perłe, mam serce luciana, mam esencje many, mam akwamaryn, mam siarkę ( czyli wszystko co było napisane w książce )

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
To brakuje ci kilku bagiennych ziel(roślin).

Petero48

Petero48

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Myslisz pisało w książce że łodyg a łodygi to były jointy ale sprawdze i zaraz napisze czy podziałało

#edit
Podziałało okazuje się że oddałem całe bagienne ziele temu nowicjuszowi w obozie bandytów dzięki za pomoc

Petero48

Petero48

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Mam następny problem z 7 opiekunem mianowicie mam 5 rozdział i kiedy idę na wyznaczone miejsce go tam nie ma nie pojawia się. POMOCY !!!

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam następny problem z 7 opiekunem mianowicie mam 5 rozdział i kiedy idę na wyznaczone miejsce go tam nie ma nie pojawia się. POMOCY !!!

A gdzie chodzisz na to miejsce?
Jest tam gdzie włóczęga w 3 rozdziale.
Jak tam idziesz to moze nie zrobiłeś zdania 6 opiekuna.

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Włóczęga w gothic 2 w Returning jest nazwanym "bandytą".
7 opiekun jest na jego miejscu.
Najprościej mówiąć, od tawerny Orlana idziesz drogą w kierunku czarnego trola(łowcy grimbalda).
Dokładnie wyznaczoną drogą, mijasz kapliczek po lewej , potem po prawej , potem rozwalony wózek na ziemi ,strzały, trup na drzewie i zaraz spotkasz opiekuna.

Petero48

Petero48

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Wiem wiem zrobiłem zadanie 6 opiekuna i idę tam gdzie ten bandyta ale ile razy tam wracam nie ma tego opiekuna a przywołany kodami nie chce się do mnie odzywać. POMOCY !!! :C

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Wiem wiem zrobiłem zadanie 6 opiekuna i idę tam gdzie ten bandyta ale ile razy tam wracam nie ma tego opiekuna a przywołany kodami nie chce się do mnie odzywać. POMOCY !!! :C
To powiedz jakie zrobiłeś ostatnie zadanie.Możliwe, że mylisz opiekunów.

Petero48

Petero48

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Dobra ludzie pomyłka okazuje się że nie zapisałem stanu gry po zrobieniu zadania 6 opiekuna zrobiłem i mi się juz 7 pojawił i dał następne sory za problem

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
Mam ciężką zbroje strażnika (sekta) mam wszystkie sładniki i nie mogę jej ulepszyć na więcej niż +3 wie ktoś o co chodzi ?. Mam też problem z misjami gomeza... muszę się pomodlić do kapliczek za odkupienie jego win a u innosa każe mi pomodlić się za siebie, dodam że zabiłem już wszystkie smoki. Oraz która to będzie kopalnia żeby odkupić wine gomeza od tych kopaczy ?

Proxinslaw

Proxinslaw

Użytkownicy
posty45
Propsy8
  • Użytkownicy
A gdzie nauczyć się ulepszania ciężkiego pancerza sekciarza? To by się przydało, bo orkowie dają w kość, a magia mi już nic prawie nie robi, wywary z grzybków są cudowne hihi.

Dobra a ja mam inny problem z Lucianem, a mianowicie jego brak. Czerwonozbrojna nieznjoma do mnie nie zagaduje pomimo mojej pięknej, eleganckiej biżuteri. Jestem w czwartym roździale i nie wiem co z tym faktem zrobić. PRzydałby się kod na Luciana, jego serce czy cokolwiek, aby czerwona nieznajoma do mnie zagadała.

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Trzeba założyć pierścien od Dagotha, wtedy zagada.Kopalnia Jana z g1(so)

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy

Rolnik

Problemy z fabułą/zadaniami
#776 2013-03-16, 10:26(Ostatnia zmiana: 2013-03-16, 13:55)
Opiekunowie ciemności to 1/2 rozdział tak? Ognia 3 Wody 4 ttaaaaaakkk? ;p

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
prawdę mówiąc w ogóle mnie to nie interesowało...i grę ukończyłem...

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Aby Innos uwolnił duszę Gomeza trzeba mieć +1 karmy u niego. Najlepiej zabijać poszukiwaczy, bo za orków bardzo mało daje. Ulepszenia ciężkiego pancerza skeciarza uczy Darrion. Jest za palisadą w klasztorze zmiennokształtnych w górach.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aby Innos uwolnił duszę Gomeza trzeba mieć +1 karmy u niego. Najlepiej zabijać poszukiwaczy, bo za orków bardzo mało daje. Ulepszenia ciężkiego pancerza skeciarza uczy Darrion. Jest za palisadą w klasztorze zmiennokształtnych w górach.

0 karmy wystarczy :P

0 użytkowników
Do góry