Problemy z fabułą/zadaniami 563610 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 563610

Odpowiedzi 1539

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Zna ktoś kod na ulu-mulu ? Potrzebny mi gdyż w 5 rozdziale podchodze do jego ogniska koło wieży,a go nie ma  :ayfkm:  :ayfkm:    Prosiłbym dlatego o ten kod.

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Najpierw :
1.Podejść do świątyni śniącego po wpis
2.Rozmowa z Xardasem
3.Rozmowa z UrShakiem
4.Wieczorna wycieczka do Tarroka. Będzie tam.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale ja już to zrobiłem -.- Potrzebny mi kod na ulumulu albo tarroka.

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Tituf

Problemy z fabułą/zadaniami
#683 2013-03-11, 18:35(Ostatnia zmiana: 2013-03-11, 18:37)
pewności nie mam ale kod będzie bezużyteczny...ulu nie zadziała,ale niech podpowiedzą ci ,co próbowali...
EDIT: Ulu-Mulu - ITMW_2H_ORCPRESTIGE próbuj i powiedz czy działa

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzue ba zaginionej wyspie mam wykopać rudę?

Sweet! I've just received my free Riot Points!

>> FreeRiotPoints.me <<

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Jak jest obozowisko naszych starych znajomych to niedaleko angara jest grupa 4 jaszczurów ognistych za nim i jest kilka zwykłych i wejście do jaskini z rudą.

sirbiroes

sirbiroes

Użytkownicy
posty14
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, mam kilka pytań, a mianowicie:

1.Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie szukać grup zbieraczy z bractwa? znalazłem już tą za kamiennym kręgiem przy farmie Lobarta.
2.Czemu nie mogę dołączyć do najemników, mam 32 siły, zakładam mpierścień +3 i amulet +10 imam wtedy siły 45, dlaczego nie mogę dołączyć do najemników?
3.Którą opcję dialogową trzeba wybrać, rozmawiając z Gerbrandtem w zadaniu od Gallahada żeby zdobyć od niego list polecający?

1. Jedna jest nad farmą Akila. Musisz iść lasem do słonecznego kręgu i przy schodach skręcić. Kolejna jest też jak się idzie do słonecznego kręgu ale od strony piramid.
2. Nie wiem
3. No wybierasz taką żeby jemu było miło. Bo on mówi żeby mówić do niego Pan Gerbrandr itp. To wybierasz tą no taką xdd

2 i 3 problem rozwiązałem, a teraz ide na poszukiwania tych zbieraczy. Dzięki za pomoc.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale tanm nie na żadnych 'rozmów' z rudą.

>> FreeRiotPoints.me <<

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
W najdalszym miejscu jaskini można kopać.Btw.Pomyliłem jaskinie ale to ci wszystko wytłumaczy

Z rosyjskiej strony tłumaczenie by google:
Złoża rud
Chodźmy do statku i udać się do ziemi, a następnie wzdłuż wybrzeża w lewo, będzie jaskinia w skale, pokryte liśćmi, jak iść, będzie nowy wpis w dzienniku powrotem kapinu i porozmawiać o jaskini, mówi, powinniśmy szukać innego. Wchodzimy do wnętrza wyspy, będzie mrakorisa siedzieć w pobliżu jaskini, zbyt zasłonięty listowia, jaskinia ta musi wspinać się wokół do końca, a następnie udać się do kapitana, aby wrócić i zdobyć rudę z żył w tylnej części jaskin

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przyzwanie ulu-mulu nie działa. Nadal mnie atakują. :ayfkm:   Więc potrzbny mi kod na orka tarroka.

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Coż ,a tak bardziej na polski?

>> FreeRiotPoints.me <<

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Przyzwanie ulu-mulu nie działa. Nadal mnie atakują. :ayfkm:   Więc potrzbny mi kod na orka tarroka.

Strzelam, ze byles takim geniuszem (wykazujesz to w innych tematach), ze majac na sobie ulumulu zaatakowales ktoregos orka i teraz Cie atakuja. Jesli tak to nic Ci to nie da.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

Strzelam, ze byles takim geniuszem (wykazujesz to w innych tematach), ze majac na sobie ulumulu zaatakowales ktoregos orka i teraz Cie atakuja. Jesli tak to nic Ci to nie da.

Dokładnie, zaczynaj grę od nowa, albo możesz sie pożegnać z:
- Urizelem
- Opiekunami
- "pokowym" przejściem 7 rozdziału.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf ty jesteś głupi czy tylko udajesz ? Napisałem, że nie ma orka tarroka  i nie moge przez to normalnie zrobić ulumulu a przywanie kodem sprawia, że i tak będą atakować. Zorza poza tym trochę ortografi się przyda  :ayfkm:

Lisu13

Lisu13

Użytkownicy
posty131
Propsy14
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy ktoś mi pomoże z was znaleźć  tą  rudę na zaginionej wyspie?

>> FreeRiotPoints.me <<

Tituf

Tituf

Użytkownicy
posty1481
Propsy813
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Werewolf ty jesteś głupi czy tylko udajesz ? Napisałem, że nie ma orka tarroka  i nie moge przez to normalnie zrobić ulumulu a przywanie kodem sprawia, że i tak będą atakować. Zorza poza tym trochę ortografi się przyda  :ayfkm:

próbuj dalej...ORC_8524_BUMSHAK

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

No wybacz, ale to ty tak tluamczysz. Ktos napisal Ci instrukcje:

1. Isc do swiatyni sniacego.
2. Isc do Xardasa.
3. Isc do Ur-Shaka.
4. Isc do Tarroka

Na co Ty odpisales:

Juz to zrobilem

:facepalm:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
1. O co chodzi z tym nieśmiertelnym goblinem na skale koło starej wieży Xardasa?
2. Jak najlepiej zajebać tych orków na statku? Na Drakarze.
3. Gdzie jest to podziemne miasto orków pod jakąś niby skałą? Przegapiłem chyba jakiś dialog u Ur-Shaka, a w dzienniku też nie mam napisanego.  oO  
4. Czy w 4 rozdziale znajdę lepszą broń jednoręczną od Wrzasku Berserkera? Bo mam 170 siły i nie mogę znaleźdź lepszej broni...  :ayfkm:

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
1. O co chodzi z tym nieśmiertelnym goblinem na skale koło starej wieży Xardasa?
3. Gdzie jest to podziemne miasto orków pod jakąś niby skałą? Przegapiłem chyba jakiś dialog u Ur-Shaka, a w dzienniku też nie mam napisanego.  oO  
4. Czy w 4 rozdziale znajdę lepszą broń jednoręczną od Wrzasku Berserkera? Bo mam 170 siły i nie mogę znaleźdź lepszej broni...  :ayfkm:

1. Na szczycie wieży Xardasa (oczywiście w GD) będzie na stoliku leżeć "Odesłanie duszy" czy coś takiego. Jak to będziesz miał, idziesz do goblina, zagadujesz do niego i on ci wszystko wyjaśni.
3. jak w Gothic 1 się szło do kanionu Trolla, to tam teraz jest miasto orków (będzie nowa lokacja)
4. Szpon Beliara bądź Urizel. (Urizel lepszy, ale wiadomo, niektórzy wolą jednoręczne)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

1. Jest kilka takich goblinow, choc tego o ktorym mowisz nie wiem. One nie sa niesmiertelne, tylko gdy maja malo hp to sie lecza, o to Ci chodzi, tak? Trzeba im zajebac od razu cale hp albo inaczej nie wiem jak...
2. Zaklecie obszarowe, ewent. dobra bron i pancerz ale to czasochlonne i ciezsze.
3. Tam gdzie był kanion Troli w G1.
4. Najlepszy miecz jednoreczny jaki spotkalem to ten co ma dowodca gildi zabojcow. Ale on wymaga zrecznosci a nie sily, ale za to kosi naprawde.

EDIT:

1. Na szczycie wieży Xardasa (oczywiście w GD) będzie na stoliku leżeć "Odesłanie duszy" czy coś takiego. Jak to będziesz miał, idziesz do goblina, zagadujesz do niego i on ci wszystko wyjaśni.
3. jak w Gothic 1 się szło do kanionu Trolla, to tam teraz jest miasto orków (będzie nowa lokacja)
4. Szpon Beliara bądź Urizel. (Urizel lepszy, ale wiadomo, niektórzy wolą jednoręczne)

1. Ło matko... o tym nie wiedzialem. To jest zwiazane z jakims zadaniem od kogos, czy cos? Tego nie spotkalem.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry