Problemy z fabułą/zadaniami 562139 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 562139

Odpowiedzi 1539

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak rozwiązać buga z areną horadrimów? Ten szef Horadrimów powiedział mi, że muszę pokonać Horadrima na arenie.  Ide na tą arene żeby pokonać tego horadrima ale go tam niema.

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
Nic z tym nie zrobisz, to błąd zapewne na V1 grasz, na V2 nie ma tego problemu

Zuluuu

Zuluuu

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Czy jak zainstaluje returning v2 na returning v1 to save zostaną? czy jednak bede musiał grać od nowa?

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Raczej będziesz musiał grać od początku.Zmian jest dosyć sporo więc jeżeli już ruszy to na 100% z błędami mogącymi prowadzić do crashy itd.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Powiedzcie mi proszę, gdzie jest Ben z zadania 'poszukiwania' Przeszukiwałem juz Jarkendar a jego torbę znalazłem dopiero pózniej i nie chce mi się teraz biegać po całej mapie. zresztą szukałem juz w miejscach w których podejrzewałem ze moze mieszkać.

Wiem, ze jeszcze pewnie nie raz będzie trzeba pobiegać po Jarkendarze, ale tego gościa chciałem znalezć. Dla świętego spokoju.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Wie ktoś jak rozwiązać buga z areną horadrimów? Ten szef Horadrimów powiedział mi, że muszę pokonać Horadrima na arenie.  Ide na tą arene żeby pokonać tego horadrima ale go tam niema.
Włącz kody i przedostań się na dach tej areny. Będzie na dachu.

Forcini

Forcini

Użytkownicy
posty169
Propsy28
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Rozwiązałem swój problem. Oto odpowiedź.
Grając Magiem Ognia w Jarkendarze zapisy robiłem na miejscu od 1 do 5. Potem jak odechciało mi się nim grać zrobiłem sobie 3 zapasy na 6-8. I na tych od 1 do 5 zacząłem grać wojownikiem.
I teraz.
Wojownik nie był nigdy w Jarkendarze "ADDONWORLD" a sprawdzając katalogi zapisów natknąłem się że w zapisach 1-5 jest zapiś świata Jarkendar. Stąd braki w potworach. Wojownik miał zapisy sytuacji świata z Maga Ognia :lol:
Wystarczyło ów status usunąć na zapisach :)
a robiłem wszystkie do momentu przejścia przez portal.

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Przeszukałem cały skarbiec magów ognia i nie znalazłem tej księgi z zadania od 2 opiekuna, tylko smocze cośtam. HELP?

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
musisz iść tam gdzie jest salamon(czy jakoś tak), będziesz musiał go jakoś ominąć, a księga powinna leżeć na stole alchemicznym

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Talamon, wystarczy przywołać goblina lub cokolwiek. Ja go osobiście uderzyłem potem leciałem na koniec sali żeby mnie nie trafił i był git ;]

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Talamon, wystarczy przywołać goblina lub cokolwiek. Ja go osobiście uderzyłem potem leciałem na koniec sali żeby mnie nie trafił i był git ;]

Nie trzeba go bić.
On działa jak strażnicy w Gothicu 1. Wystarczy wyjąć broń i przebiec obok.

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Talamona można obejść też Bugiem :D  Podchodzi się bokiem i klika A :D  (No u mnie to literka A, u was może być inna)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Chodzi o to że, gram Nekromantą i mam zadanka od Ashtara i czy jak złapię Senyaka Morą Ulartu to czy da mi to coś na Nekro, bo na wojowniku by dało bo szpon mocniejszy ale czy to wzmocni mi czar który dostane po "Ulepszeniu Szponu Beliara" przy kapliczce?

Nie wiem w sumie i tak po co, bo czary ze szponu beliara jak i wiele innych czarów nie dzialaja w returningu.

Tak, wejdz na "dach" tej areny, on tam bedzie.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem, nie moge zaleść 8 opiekuna, wstawi ktoś screena z miejscem jego położenia ?

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Niestety screena nie mam, bo przeszedłem moda dość dawno, ale 8 opiekun jest przy rzeczce obok farmy Bengara. A dokładnie nad wodospadem który spływa do jeziora na którym jest wysepka ze skarbem Grega.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś zdradzić, gdzie jest Ben? A przynajmniej mniejwięcej. Przetrzebiłem Jarkendar i teraz nie chce mi się go szukać po wszystkich dziurach. Bardziej prawdopodobne miejsca przeszukałem. Podajcie chociaz obszar, na którym nalezy go szukać.

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
To zadanie jest trochę podobne do Chronanima w G1, musisz znajdywać notatki jedna po drugiej aby je wykonać. Po tym jak znajdziesz pierwszą przy piramidach w Khorinis i powiedziałeś o tym Falkowi:
1. Pierwsza notatka jest w jaskini z cieniostworem obok obozu piratów. To ta jaskinia na plaży którą każe oczyścić Morgan. Wiadomość jest w butelce po rumie.
2. Jest w kotlinie, gdzie polowałeś na szczury z Jackiem Aligatorem, ukryta chyab w rybie.
3. W kanionie obok jeziora które znajduje się nieopodal obozu Orków.
4. W pobliżu wejścia do dużej jaskini która łączy kanion i bagna. Z tego co pamiętam to jest to po stronie bagien niedaleko błotnych węży na które polujemy z Loganem.
5. Na bagnach, na wprost jaskini Juana.
6. Potem pojawi się boss polnego pełzacza niedaleko domu budowniczych na bagnach i po jego zabiciu nastąpi koniec zadania.

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
W porządku, dzięki. Myślałem ze mam szukać 'osoby' i nie gadałem z Falkiem, więc biegał bym po Jarkendarze bez celu :)  
A jeszcze coś. Obiło mi się, ze w Jarkendarze jest ktoś kto będzie chciał w jakimś celu skórę czarnego trolla. Właściwie to myślałem, ze to właśnie ten Ben.
Czy ta osoba, co będzie chciała tą skórę poawi się jakoś pózniej?

Farthan

Farthan

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Witam.

Otóż mam problem. Dołączyłem do straży specjalnie po to, aby dostać misję z zabiciem Wambo od gildii zabójców. Jednak nie wiem jak mam ich znaleźć. Pomoże ktoś?

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
W porządku, dzięki. Myślałem ze mam szukać #msg1074595osoby#msg1074595 i nie gadałem z Falkiem, więc biegał bym po Jarkendarze bez celu :)  
A jeszcze coś. Obiło mi się, ze w Jarkendarze jest ktoś kto będzie chciał w jakimś celu skórę czarnego trolla. Właściwie to myślałem, ze to właśnie ten Ben.
Czy ta osoba, co będzie chciała tą skórę poawi się jakoś pózniej?

Z tego co wiem skóry czarnego trolla mozna oddać Raulowi, Bosperowi - tak jak w G2NK oraz Falkowi, jeśli chcemy do myśliwych dołączyć. Poza tym w modzie spotykamy większą ilość czarnych trolli niż w G2NK więc nie trzeba wybierać.

0 użytkowników
Do góry