Problemy z fabułą/zadaniami 500885 1539

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 500885

Odpowiedzi 1539

Wonderweiss

Wonderweiss

Użytkownicy
posty27
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Onarowi trzeba powiedzieć najpierw coś w stylu "dobra, nie było tematu", bodajże to jest ostatnia opcja, potem że Luthero chce sprzedać zapasy, a na końcu, że ma się dość.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Mam problem z Gregiem.

Zawsze było tak że szło się do Dextera, atakowało się go z opcją dialogową i Greg nam pomagał.Teraz on NIE pojawia się. Nie wiem co zrobić.

Czy to normlane a może bug u mnie?
Przecież nie dam im wszystkim rady sam. :<

Proszę o pomoc.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Onarowi trzeba powiedzieć najpierw coś w stylu "dobra, nie było tematu", bodajże to jest ostatnia opcja, potem że Luthero chce sprzedać zapasy, a na końcu, że ma się dość.

Dzieki wielkie, lap propsa.

Mam problem z Gregiem.

Zawsze było tak że szło się do Dextera, atakowało się go z opcją dialogową i Greg nam pomagał.Teraz on NIE pojawia się. Nie wiem co zrobić.

Czy to normlane a może bug u mnie?
Przecież nie dam im wszystkim rady sam. :<

Proszę o pomoc.

A wykonales dla niego wszystkie zadania? Dales mu strój farmera, oddales wszystkie skarby, potem jeszcze trzeba bylo go poinformowac gdzie przebywa dexter itd itp.

Panowie, gdzie są te ruiny z zadania dla czwartego opiekuna? I kto moze mi przetlumaczyc ten orkijski zwój, bo juz stracilem pomysl...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
A wykonales dla niego wszystkie zadania? Dales mu strój farmera, oddales wszystkie skarby, potem jeszcze trzeba bylo go poinformowac gdzie przebywa dexter itd itp.

Tak.

Grałem w Gothic 2 ze 10 razy i nigdy nie miałem problemu z tą częścią fabuły, a teraz po prostu się nie pojawia. :/

Jeżeli w Returining nie trzeba zrobić niczego "nowego" to znaczy że mam problem.

A Tobie pojawił się bez problemów po tych standardowych zdaniach?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Tak.

Grałem w Gothic 2 ze 10 razy i nigdy nie miałem problemu z tą częścią fabuły, a teraz po prostu się nie pojawia. :/

Jeżeli w Returining nie trzeba zrobić niczego "nowego" to znaczy że mam problem.

A Tobie pojawił się bez problemów po tych standardowych zdaniach?

Tak, normalnie sie pojawil, dialog o sprawdzeniu ekwipunku dextera, potem jego bezradnosc dotycząca podrozy do Doliny Budowniczych, potem ja mu powiedzialem o magach wody, o skipie, i koniec. Teraz jestem w 3 rozdziale, i normalnie go spotkalem w Jarkhendarze, jak zawsze w podstawowym G2NK.

A moje pytanie nadal jest wazne:

Panowie, gdzie są te ruiny z zadania dla czwartego opiekuna? I kto moze mi przetlumaczyc ten orkowy zwój, bo juz stracilem pomysl...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Ruiny to piramidy w pobliżu portalu do Jarkendaru w Khorinis a Orkowy Zwój może przetłumaczyć Ur-Shak (jeśli zabiłeś Hosh-Paka rzuć na niego czar Zapomnienie)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czyli dopiero w 4 rozdziale. Dzieki, lap propsa.

KOMPUTER:
Spoiler

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Nie, Hosh-Paka można zabić w każdej chwili i wykonać tym samym zadanie "Ur-Shak" :D  A w 4 rozdziale tylko Oricowi powiedzieć że zabiliśmy go.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak mam pomodlic sie za dusze gomeza, skoro pisze mi ciagle "lepiej pomodl sie za swoja dusze". Mam -339 punktow innosa...

KOMPUTER:
Spoiler

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
Dzięki.

Zabije ich killem i tyle. Mam tylko nadzieję że się nie zbuguje w obozie piratów i pojawi. :/

Mógłby ktoś odpowiedzieć na to:

Nie wiem czy to bug w rebalance 1, czy tak ma być, ale w gildii zabójców jest zadanie zabić Luisa, gość wygląda normalnie - ubranie mieszkańca + laga ale ma 250 siły, 30 poziom, 1200 hp, jak mam go zabić w 1 rozdziale?

Poza tym nie mogę zabić głupiego Akile (gildia złodziei) chociaż mam już zbroję strażnika, 50 siły, miecz 60 dm a on przy krycie który mu się zdarza często ma mnie na hita.

Ale głównie chciałem wyjaśnić to z tym Luisem, to bug czy po prostu poczekać i zabić go później?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ewentualnie mozesz sprawić, zeby za Tobą pobiegł, skocz z muru (tam za heroldem w G2NK) na domek, on nie doskoczy, spadnie, i juz ma 3/4 hp z glowy ;)

Jak mam pomodlic sie za dusze gomeza, skoro pisze mi ciagle "lepiej pomodl sie za swoja dusze". Mam -339 punktow innosa...

KOMPUTER:
Spoiler

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Kto ma klucz do krypty Inubisa?

KApral_106

KApral_106

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Co jeszcze muszę zrobić na tej zaginionej wyspie?
Zrobiłem misje: znalazłem wszystkie rzeczy które chciał Jorgen, znaleźć mięso, roślinki dla Diega, zabić tego demonikona z Miltenem, złoto (wyleciało za burtę), czerwone bagienne ziele dla Lestera i przekonałem wszystkich (przynajmniej tak pokazało w dzienniku) do powrotu do Khorinis; nie mam żadnej linii dialogowej z kapitanem odnośnie powrotu tylko czy wszystko jest w porzadku i zakończ rozmowę.
Vatras jest na mnie wściekły nie chce ze mną gadać, o jakimś mordowaniu gada, czar zapomnienie nie działa na niego.
Czy przez to blokuję fabułę?
Co robić?

koksikmajor

koksikmajor

Użytkownicy
posty692
Propsy89
  • Użytkownicy
musisz porozmawiać z gallahadem, który jest gdzieś w porcie, będziesz musiał listy polecające zdobyć, musisz zaś porozmawiać z gerbrantem, jak dalej będziesz uważnie czytał dialogi, to będziesz wiedział o co chodzi.

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

juhas

Problemy z fabułą/zadaniami
#155 2012-11-24, 22:24(Ostatnia zmiana: 2012-11-24, 22:27)
Co jeszcze muszę zrobić na tej zaginionej wyspie?
Zrobiłem misje: znalazłem wszystkie rzeczy które chciał Jorgen, znaleźć mięso, roślinki dla Diega, zabić tego demonikona z Miltenem, złoto (wyleciało za burtę), czerwone bagienne ziele dla Lestera i przekonałem wszystkich (przynajmniej tak pokazało w dzienniku) do powrotu do Khorinis; nie mam żadnej linii dialogowej z kapitanem odnośnie powrotu tylko czy wszystko jest w porzadku i zakończ rozmowę.
Vatras jest na mnie wściekły nie chce ze mną gadać, o jakimś mordowaniu gada, czar zapomnienie nie działa na niego.
Czy przez to blokuję fabułę?
Co robić?
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=pl&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=pl&twu=1&u=http://dimmell.com/forum/21-63-1&usg=ALkJrhi-2gzE1AD9Cj0FezaXt-SVxXP_hg Tutaj sobie poczytaj, powinieneś z tego coś zrozumieć, może o czymś zapomniałeś? ;)

Iva2 Do krypty Inubisa nie trzeba było mieć żadnego klucza, wystarczyło nacisnąć te przełączniki znajdujące się po prawej i lewej stronie

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Ok dzięki tylko teraz pojawił mi się taki problem że mam 6 Iteligencji :/ nie mam pomysłu co mogę zrobić ma ktoś pomysł?

sługa Beriala

sługa Beriala

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
pomocy mam zadanie od 8 opiekuna po jego pierścień z jeziora przepłynąłem człe jezioro 10X i nic  :[   :(

dzieki juhas  :D   :lol2:   :D

juhas

juhas

Użytkownicy
posty40
Propsy12
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

juhas

#158 2012-11-25, 01:13(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 01:14)
Ok dzięki tylko teraz pojawił mi się taki problem że mam 6 Iteligencji :/ nie mam pomysłu co mogę zrobić ma ktoś pomysł?
Aby podnieść inteligencje to musisz różne książki czytać, te co można kupić i te w stojakach co np. Xardas czyta.

sługa Beriala:
Pierścień jest za wodospadem na kamieniu ;)

usiek

usiek

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

usiek

#159 2012-11-25, 01:37(Ostatnia zmiana: 2012-11-25, 01:37)
Hey

Mam taki głupi problem jak ulepszać zbroje , nauczyłem się u Morisa ulepszać zbroje strażnika zarówno tą lekką jak i ciężką a gdy chce to zrobić wyskakuje mi ze potrzebuje jakis materiałów. Zobyłem kilka stali ze 7 i ciągle nic nawet po ogrzaniu, więc co trzeba znaleźć bo nigdzie nie ma napisane co potrzeba aha a mam lekką zbroje strażnika pzdr

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry