Pytania o decyzje w rozwoju postaci 152101 281

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 20.04.2012 roku

Wyświetleń 152101

Odpowiedzi 281

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
No to jak SS to masz LP jak Ward grał strażnikiem ;] A jeśli chcesz wiedzieć więcej o Nekro to musiałbyś szukać kogoś kto nim gra dłużej ;]

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Zadziałalo by zmienienie gildi na brak po wyuczeniu się tego sakta nomen ? I potem dołączyć do bractwa ?

Poza tym to "No to jak SS to masz LP jak Ward grał strażnikiem ;]" to LP to punkty nauki, czy jakaś nowa umiejętność dla strażnika świątynnego ?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Lepiej nekro i opiekuna ognia. Bo nekro bedzięsz mial sakta nomen i od opiekuna magie ognia. A na maga ognia i opiekuna mroku bez sakta nomen i demonologi.

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
No to to chyba oczywiste :D

Cóż... Save mi się "krasznął" ( :D ) Znowu muszę od nowa all robić ...
Jak myślicie znów zaczynać na nekro czy zrobić "Ognia Maga" i jako opiekuna wybrać Dagotha?

Tak wgl. można wykonać all q opiekunów ( żeby dostać się do ich klasztoru) w 2 rozdziale?;o
Najwcześniej możesz się dostać w 4 rozdziale, jest odzielny temat o opiekunach.
Save się pewnie #msg1073547krasznął#msg1073547 od czestego marvinowania (jeśli chodzi o to że się całkowicie spieprzył, bo sam już nie wiem o co chodzi).

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Let's Play :P http://www.youtube.com/watch?v=97ZLxbP_f9A&list=PLB692EC653C620921A jak wybierasz SS to Ofiara by Ci tylko przeszkadzała bo zabiera 2x wymagana mana czy np FireBolt potrzebuje 10 many na skill a z Ofiarą jak nie masz many zabiera 20hp.

Rolnik

Rolnik

Użytkownicy
posty70
Propsy20
  • Użytkownicy
Gdybym "często marvinował" nie robiłbym questów itp tylko robił wszystko szybko żeby móc się chwalić że all przeszedłem ^^  Nie wiem jak to jest z zapisami w tych nowych mapkach, jestem leeeeniwy i zapisuje ciągle na jednym slocie, sobie zabiłem mobka, zapisałem bo musiałem lecieć i teraz nie moge wczytać :P Bywa, ogarne all od nowa ;p

A co do opiekuna, to znalazłem save na WoP na którym w 2 rozdziale można już wybrać "Zywioł" i wejść do ich miejscówki.

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Szczerze. Polecam nekromante. Ma dość dobre czary, a grało mi się nim napewno lepiej niż guru, ale to bardziej zależy od upodobania :) .

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam ważne pytanie. Czy na rabelance 2.1 uczy ktoś regeneracji many ? (Jest sposób by w 2.1 uruchomić spolszczenie.)

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
oplaca mi się uczyć kręgów od gallhada czy jak mu tam, jestem w bractwie i wydajem i się że będąc strażnikiem moge nauczyć się chyba 3 kręgów

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Warto się nauczyć 2 dla runy zniszczenie ożywieńca.Bardzo potrzebnej w dalszym etapie gry.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie mi ktoś ?

Cytat : Mam ważne pytanie. Czy na rabelance 2.1 uczy ktoś regeneracji many ? (Jest sposób by w 2.1 uruchomić spolszczenie.)

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowie mi ktoś ?

Cytat : Mam ważne pytanie. Czy na rabelance 2.1 uczy ktoś regeneracji many ? (Jest sposób by w 2.1 uruchomić spolszczenie.)

Uczy jej Vatras, na łatwym poziomie dostajemy  ją za darmo na początku, ale jest tylko w  rebalance 2.1 i slash#msg1073802n#msg1073802craft.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
Mógłby ktoś podać kod na helpera? Chodzi oczywiście o miksturę siły. W bractwie nie uczą a ja potrzebuję teraz bardzo tego przepisu.

przemek273

przemek273

Użytkownicy
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To się dowiedz jak go znaleść. Poza tym nie ten temat -.-

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
To się dowiedz jak go znaleść. Poza tym nie ten temat -.-

To niby w jakim temacie pytać o kody?

Necro59

Necro59

Użytkownicy
Nekromanta
posty1002
Propsy98
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nekromanta

"Jestem NAJLEPSZYM Nekromantą na świecie, jedynym władcą podziemi, ożywieńców, i demonów... Dziwko!"

PC, na którym siedzę:

Karta Graficzna: GeForce GTX 550Ti
Procesor: Intel(R) Core(TM) Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz
Pamięć: 3,00GB pamięci RAM (użyteczne 3,00 GB)
System Operacyjny: Windows 7 Ultimate.

Kyubie

Kyubie

Użytkownicy
posty389
Propsy32
  • Użytkownicy
chodziło mi o to czy opłaca mi się brać u tego całego Ghallada (czy jak mu tam) nauke kręgów skoro mogę nauczyć się ich jako strażnik z obozu ... i u kogo mogę nauczyć się potki siły z serc orków i w jakim rozdziale. To samo pytanie do potki siły na stole alchemicznym, kto nauczy mnie jej wyrobu ? dopóki co mogę tylko zręczności...

karthas

karthas

Użytkownicy
posty74
Propsy21
  • Użytkownicy
Przepis na eliksir siły z serc(100) orków ma sprzedawca w zamku górniczej doliny(TEN CO ROZDAJE RACJE ŻYWNOŚCIOWE).Cena 3000 .Rozdział2

Alembik_Vina

Alembik_Vina

Użytkownicy
posty76
Propsy17
  • Użytkownicy
w ogólnym

Cholera, przez pomyłkę dałem propsa. W ogólnym? w jakim ogólnym? Ten temat jest chyba najbardziej ogólny ze wszystkich i właściwy do zadania takiego pytania. bo to, ze nie mozna się nauczyć eliksiru siły ze szczawiu to zdecydowanie problem z rozwojem postaci.

0 użytkowników
Do góry