WoT 10363 26

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 18.04.2012 roku

Wyświetleń 10363

Odpowiedzi 26

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1300
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Gra ktoś w World of Tanks? Wg mnie świetna odskocznia i nieźle wciąga, jedyny warunek - trzeba myśleć co się robi :D

Jak coś gra za free, ale na premium szybciej leci exp i gold. Można by zebrać ekipę i zrobić tMowe naparzanki?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ha ;d  ja gram już mam wyexpionego IS-4 ale jeszcze trochę kasy brakuje.

Najczęściej gram SU-26 (wtedy rozstawiam na juniorach)
lub na T-28 (już 1000 coś walk mam na niej)

nick : budzik94

no i wyjdzie dlaczego nie mam czasu na poprawianie cz ... ta gra wciąga ;d

Kicaj

Kicaj

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy

Kicaj

WoT
#2 2012-04-19, 21:30(Ostatnia zmiana: 2012-04-19, 21:31)
Ja również pogrywam sobie co jakiś czas...Vk 3601 i PZ IV...bardzo wciąga...potwierdzam

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

WoT
#3 2012-11-30, 00:54(Ostatnia zmiana: 2012-11-30, 00:55)
Odkop.
Ostatnio dowiedziałem się, że mój wujek, ciocia i paru kumpli grają, więc zacząłem... Gram trzeci dzień i jak na razie mam T-28 i SU-26 (3 i 4 tier). Gra tutaj ktoś jeszcze?

Generalnie, to bardzo wciąga. Dobra gierka.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Gra mój stary i połowa jego znajomych. Ogólnie to chyba gra dla ludzi w średnim wieku, którzy za młodu sklejali modele czołgów :P.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Słyszałem że ze względu na to że ruska gra, ruskie czołgi są bardziej groźne niż były w rzeczywistości, rzeczywiście tak jest?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

WoT
#6 2012-11-30, 21:25(Ostatnia zmiana: 2012-11-30, 21:25)
Raczej mniej więcej tak jak było. Jest uwzględniony na przykład słaby pancerz T-28. Ogólnie, to bardzo realistycznie są określone wady i zalety danego sprzętu. Dla każdego pojazdu ustalone są choćby jego słabe punkty w pancerzu. Jeśli chodzi o kompromis gry z symulacją, to WOT jest bardzo dobre.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ja gram dalej mam już
IS-4 (X tier) na  max`a

AMX 13 90 (VIII tier) na max`a

mam tez T-34-85 na max`a ale nie lubię meda jakos

i arte SU-14 tez na max`a

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

WoT
#8 2012-12-02, 23:53(Ostatnia zmiana: 2012-12-03, 08:59)
Spoiler

Życiówka, a gram chyba 6. dzień :D .
Chyba nie sprzedam T-28, gdy już uzbieram na KW-1... O ile nie znajdzie się lepszy czołg ;).

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka

Godefroy93
Rzeka

WoT
#9 2012-12-03, 09:51(Ostatnia zmiana: 2012-12-03, 09:51)
Witam. Niedawno zacząłem grać w tę gierkę, muszę jeszcze się sporo poduczyć. Mam na razie ok. 30000 sztuk srebra i 150 doświadczenia. Trafiłem kogoś też parę razy:).

"Pierre is enjoying his new bicycle!"

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

3.Pierre lubi swój nowy rower!

Bardzo mnie to cieszy, a co to za Pierre?

To taki chłopak z wioski.

4.Ładna kurtka!

My alpiniści nazywamy to wiatrochronem.

Niech jej Pan pod żadnym pozorem nie zdejmuje!

Allo!,allo!

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Ładnie Dracon T-28 też nie sprzedałem super się nią jeździ chyba mam już ponad 1500 bitew na niej xD Kiedyś to był najlepszy czołg na juniorki lecz teraz trochę bilans czołgów zmienili a ci co nie grali T-28 zaczęli pierdolić ze teraz jest słaba i już nie biorą często tego czołgu na kompanie :( .

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

WoT
#11 2012-12-27, 05:20(Ostatnia zmiana: 2012-12-27, 05:25)
Spoiler
Deal with it. Zajebiste uczucie, gdy masz 10HP i rozpieprzasz kolejne 2 czołgi.
KW-1 to dobra, twarda stalowa puszka.

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka

Godefroy93
Rzeka

WoT
#12 2013-01-13, 21:58(Ostatnia zmiana: 2013-01-13, 21:58)
Zakupiłem brytyjski czołg Matilda IV poziom. Po zakupie działa z IV poziomu zadaje duże obrażenia  i nawet ciężkie czołgi przy dobrym wycelowaniu można pokonać. Jest to czołg średni, ale jest wyprzedzany nawet przez ciężkie czołgi i mało zwrotny, jednak bardzo dobrze się na nim zdobywa doświadczenie i srebrne monety, a także jest bardzo wytrzymały i ciężko go przebić. Z reguły pojedynek z pojedynczym czołgiem wygrywam nie otrzymując przy tym dużych obrażeń. Jest to ogólnie bardzo dobry czołg z IV poziomu.

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

4.Ładna kurtka!

Allo!,allo!

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

WoT
#13 2013-01-19, 14:01(Ostatnia zmiana: 2013-01-19, 14:12)
Raz nim sześciu zniszczyłem, ale ile się przy tym nabluźniłem na jej prędkość... Z 4. tieru najlepiej grało mi się niemieckim Hetzerem i radzieckim T-28. Ten pierwszy ma świetne kąty pancerza i nawet atakując go czołgiem na 6. tierze zdarza się, że pociski się zwyczajnie od niego odbijają. T-28 ma słaby pancerz (z resztą przez Rosjan jest klasyfikowany jako czołg lekki), ale nadrabia to działem i zwinnością.
Co do zarabiania kasy, to polecam KW-1 - świetny czołg. Wszystko się od niego odbija, szczególnie gdy skręcasz w momencie, gdy przeciwnik strzela. Do tego pociski i jego naprawa jest bardzo tania. Gdy wyszkolisz w nim załogę do 100%, przy odrobinie szczęścia rozpieprza nieciężkie czołgi z 7. tieru. Warto zostawić sobie taki czołg, szczególnie gdy pociski do następnych kosztują 1000 kredytów od sztuki...

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka
Mam takie pytanie. Gram aktualnie czołgiem  Churchill I. Świetnie się na nim gra i zarabia, a ponadto zadaje bardzo duże obrażenia (po zakupie działa z VI poziomu) czasem ponad 400 + podpalenie. Czy kupować Churchilla VII, czy dawać w jakieś inne drzewko, bo czytałem, zę ten czołg nie radzi sobie ze swoim poziomem. Grał może ktoś tym czołgiem?

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

4.Ładna kurtka!

Allo!,allo!

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka
Przepraszam za double post.

Właśnie kupiłem niszczyciela Panzerjager. Bardzo miła odskocznia po grze z wyższymi tierami. Znakomita celność i jak na ten tier bardzo duże obrażenia. Czołg z II tieru po jednym czasie traci około 45% wytrzymałości.

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

4.Ładna kurtka!

Allo!,allo!

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
A ja po przerwie gram Sturmpancerem II tier III Samobieżne fajnie się nimi strzela

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mi się samobieżne przy 4. tierze znudziły. Cała gra to kitranie się w krzakach i szukanie wolniejszych celów.
Teraz gram głownie KW-1S. Świetny czołg, który łączy mobilność czołgów średnich i konkretne działo, które większości czołgów ze swojego tieru zabiera ponad 50% HP jednym strzałem, a lekkie idą "na hita". Wady to papierowy pancerz i przeładowanie trwające 14 sekund - ale od tego jest szybkość, by się szybko schować :) . Czołg nie zarabia dużo, bo pociski są bardzo drogie, ale szkolenie załogi to moment, bo za dużymi obrażeniami idzie duże doświadczenie. Gdy będzie 100% umiejętności, dopiero wtedy kupię IS'a :) .

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka
KW-1S Jest świetny. Drugi po Churchillu mój ulubiony czołg  W pierwszej bitwie nowym działem 4 pokonanych, jednak ostatnio niezbyt dobrze losuję bitwy. To najlepsze działo jest świetne i potrafi wiele zdziałać, dodatkowo nawet dobra celność, tyle że trzeba poczekać, aż kółeczko się zbiegnie i nie celować z automatycznym namierzaniem, bo to często wprowadzi do rykoszetu.

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

4.Ładna kurtka!

Allo!,allo!

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
No właśnie WoT ma za przeproszeniem zjebany system losowania. Dawać "trójce" "dziewiątkę" :[  . Raz II miałem kontakt z VIII . Sorry, ale to wkurza, bo trzeba cały czas uciekać nie zależnie od typu.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry