WoT 10364 26

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 18.04.2012 roku

Wyświetleń 10364

Odpowiedzi 26

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Zauważyłem, że do wysokich tierów WOT losuje czołgi lekkie z niskich poziomów, z przeznaczeniem do zwiadu, także nie widzę w czym problem. Czasem losuje lipnie, ale przy odrobinie szczęścia daje się radę.
Poza tym wymijanie kolejnych ciężkich i powolnych czołgów wroga z T-50 to czysta przyjemność trollowania :D .

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka

Godefroy93
Rzeka

WoT
#21 2013-02-11, 14:28(Ostatnia zmiana: 2013-02-11, 14:29)
Najczęściej z wysokimi tierami grają  działa samobieżne Bison, ale innych dział samobieżnych z II tieru w walce z wysokimi poziomami raczej nie widziałem. Często gdy w drużynie gra pluton, są niesprawiedliwe losowania. Ostatnio grając VI tierem KW-1S w mojej drużynie był I tier, który postanowił spróbować swych sił z Churchilem VII, czy w drużynie przeciwnika dwa II tiery naprzeciw VII tierów.

"Pierre is enjoying his new bicycle!"

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

3.Pierre lubi swój nowy rower!

Bardzo mnie to cieszy, a co to za Pierre?

To taki chłopak z wioski.

4.Ładna kurtka!

My alpiniści nazywamy to wiatrochronem.

Niech jej Pan pod żadnym pozorem nie zdejmuje!

Allo!,allo!

RafalBudzis

RafalBudzis

Użytkownicy
posty1967
Propsy808
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

RafalBudzis

WoT
#22 2013-02-11, 16:39(Ostatnia zmiana: 2013-02-11, 16:40)
Najczęściej z wysokimi tierami grają  działa samobieżne Bison, ale innych dział samobieżnych z II tieru w walce z wysokimi poziomami raczej nie widziałem.

A niech se będą raz dla jaj poleciałem w plutonie z dziesiątką a ja wziąłem SU-26(3 tier arta). Zabiłem w tej bitwie IS-4 (jak jeszcze był IX tierem), i chyba GWPantera

Mi się samobieżne przy 4. tierze znudziły. Cała gra to kitranie się w krzakach i szukanie wolniejszych celów.

Można też szukać wrogiej artylerii po smugach pocisków jak się nie przestawiają można kogoś upolować w ciemno :D  

Teraz gram głownie KW-1S. Świetny czołg, który łączy mobilność czołgów średnich i konkretne działo, które większości czołgów ze swojego tieru zabiera ponad 50% HP jednym strzałem, a lekkie idą "na hita".
ARL 44 jest fajny ^^  45 mm pancerza więcej z przodu niz KW-1S i do tego pod katem (w KW jest ten "pasek" z przodu prawie ze pionowo zrobiony tam wchodzi wszystko), działo ma większa penetracje niż w KW-1S, jedyne wady to słabe boki i mniejsze obrażenia. Aaa i jeszcze jedna cholerna wada nie chcą brać tego na kompanie ale na randomkach gra się fajnie. Piekne uczucie jak wyzywają cie od cheatera bo przód zaliczył 10 rykoszeta XD

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pisałem już o papierowym pancerzu KW-1S, bo to raczej czołg do szybkiego flankowania, niszczenia i chowania się. Z ARL'em 1 vs. 1 zwykle przegrywam, jeśli nie ma w pobliżu żadnej ściany czy nierówności którą można się zasłonić na czas przeładowania. Świetny czołg, ale trzeba się nim nauczyć grać, wyczuć go.
Co do franzuzów, to wkurwiają mnie niesamowicie od kiedy zachciało mi się iść po ELC AMX. Każdy czołg to były tysiące bluźnierstw. Samym pierwszym tierem nie wygrałem chyba ani jednej bitwy, bo jedno trafienie zabijało mi obu członków załogi lub niszczyło czołg. Dzisiaj w końcu odblokowałem AMX'a i dowiedziałem się, że nie ma ani zwrotności T-50, ani w pełni obracanej wieżyczki, która boli przy walce z innym szybkim czołgiem na bliski dystans. No kurwa...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Godefroy93

Godefroy93

Rzeka
posty289
Propsy196
NagrodyV
Profesjabrak
  • Rzeka

Godefroy93
Rzeka

WoT
#24 2013-02-12, 20:47(Ostatnia zmiana: 2013-02-12, 20:54)
Polecam dla takiej odskoczni tego niszczyciela Panzerjager, głównie ze względu na jego celność. Ostatnio w takiej mapce Westfield na obronie zdobyłem 2 razy medal Kołobanowa, bo ukryłem się w krzaczorach i nie ruszałem nawet wieżą. Pierwsza i druga bitwa były do siebie podobne czyli z początku dość spora przewaga, a skoro tak, to po co bronić bazy, jak można się porozjeżdżać po całej mapce... i tak tym sposobem szybko drużyna utraciła wiele czołgów.

"Pierre is enjoying his new bicycle!"

Spoiler
1.Co to są ryry?

Ryrami płynie woda

2.Obrybiacie bonk?

Tak! Obrybiamy bonk.

To nie zgydne z prywem!

3.Pierre lubi swój nowy rower!

Bardzo mnie to cieszy, a co to za Pierre?

To taki chłopak z wioski.

4.Ładna kurtka!

My alpiniści nazywamy to wiatrochronem.

Niech jej Pan pod żadnym pozorem nie zdejmuje!

Allo!,allo!

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pograłbym, ale już męczę "Sztugila" :D .

Wiktor Suworow, Akwarium

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Spoiler
Deal wit it :wink:

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry