O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 1015507
Odpowiedzi 2478
Araxus1995
Draks
M36
Witam mam problem a w zasadzie to nie wiem czy to nie bug, otóż podczas ucieczki z SO (3 rozdział) po odnalezieniu Kelvina? i gadce z Urtem pokazuje się filmik jak zamykają się bramy , straż zaczyna mnie ganiać itp. wiec chyba do tego momentu jest OK. Ale dalej gdy skoczyłem do piwnicy i otworzyłem drzwi, kolejne są zamknięte i nie da się ich otworzyć i co najlepsze jakimś cudem skacząc i biegnąc udało mi się przez nie po prostu przeniknąć/przeskoczyć. W tym o to pomieszczeniu do którego w magiczny sposób się dostałem wchodzę w jakieś drzwi w podłodze pokazuje się szary pełen pikseli obraz ładowania. Następnie pojawiam się w jakimś tunelu wraz ze mną Cavalorn(co w ogóle się nie trzyma kupy) i oczyszczamy drogę z dosyć twardych szkieletów a w którymś pomieszczeniu z kolei pojawia się książę demonów którego po wypiciu eliksiru berserkera (+60 siły) (w sumie 160 siły) i 2 minutach bicia udaje się pokonać. Biegnąc dalej natykamy się na kolejne szkielety i... 3 magnatów Arto, Blizna i jakiś typ na U Ugarath czy coś takiego, którym nie zadaje praktycznie żadnych obrażeń a każdy z nich ma mnie na "hita" co najlepsze nawet czary po 400dmg nic im nie robią. I teraz moje pytanie czy tak powinno być? Czy może wszedłem do jakiejś lokacji w której nie powinienem się pojawić na takim etapie gry hę?
diegomez Labirynt
1. w lesie niedaleko tego nyrasa w takim wawozie.2. wczytaj gre !!!!!!!
Krystian2222
krycha
Rutcor
Barnaba
Adanos Administrator
Ma ktoś może jakiś pomysł co mam zrobić, żeby węgorz do mnie zagadał przed jaskinią z ornamentem?
Kingston
Jak przekonać wilka aby poparł rebelię w nowym obozie ?
Ayman
Zadanie "Ruda Gomeza" w którym idziemy z Pacho do miejsca wykopu skarbu jest do wykonania ? Gdyz przychodzi Hrabia i mi zabiera cala rude - zadanie zalicza jako "Nieudane". Czy to taka mechanika tego zasadania, że ono ma byc nieudane czy ja coś zle robie ? Że tak powiem celuje w jak najwieksza ilosc zrobionych zadań A i tak na szybko gdzie sie naucze 1recznej broni ?
Porozmawiałem z wilkiem pisze mi w dzienniku że on woli się nie wychylać i muszę go przekonać że nie jest sam
Dariusz
sproboj odtworzyc mape i wtedy zanies
Dirklan
Cytat: mrdragothicsproboj odtworzyc mape i wtedy zaniesnie pomogło, ktos może ma inny pomysł ??