Mam pytanie co zrobić z takim oto fantem: biorę kretoszczury Snafa, idę na polane a tam nie ma tych głodnych wilków... Zgaduję, że to przez to, że wcześniej na innym zapisie byłem na tej polanie z kretoszczurami i tam te głodne wilki były. Lecz miałem za słabą postać i szybko padłem. Chyba jest tak, że te wilki pojawiają się raz, a za drugim razem ale na innym zapisie już ich nie będzie... Wszystkie inne zadania na dołączenie do obozu mam zaliczone, tylko ten Snaf... I to ma być ta finalna wersja moda?
Ps. po zabiciu głodnego wilka, ale tego przyzwanego pojawia się wpis, że zaatakowały mnie wilki itp. i powinienem wracać. Ze Snafem mam tylko dialog oddaj warzechę ( po oddaniu nic się nie dzieje. Zadanie jest nadal ) i czy możesz mnie czegos nauczyć. Przyzwałem 2, 3 lecz nadal nic. Myślę, że te wilki gdzieś są, lecz przez ten bug nie teleportują się na prawidłową pozycję. Nie znam się na tym, ale może coś w skryptach jest nawalone, bo już parę razy robiłem nową grę, zapisywałem, brałem zadanie, zabijałem wilki, wczytywałem poprzedni zapis, znowu brałem zadanie i wilków nie ma. Z doświadczenia wiem, że ten obiekt/ jakaś postać, która pojawia się dopiero w jakimś tam momencie musi być gdzieś ukryta w tym świecie. W returningu jest tak, że jak zmienimy się w opiekuna kiedy ten się teleportuje, to wylądujemy wśród np. orków ( 7 rozdział )