Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 1018097 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 1018097

Odpowiedzi 2478

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Carloson ten kowal wykonasz dla niego mały quest i Ci zrobi, ta zbroja to badziew 70 defa, polecam isc do dawnego obozu bandytow, sa tam teraz czarne trole i w krzakach jest ukryta lekka zbroja najemnika ma 90 defa. 

mam 6 rodział nareszczie Czas Zaplaty

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
co do tego questa z hrabia to jestem narazie w 4 rozdziale i mam questa na zabicie besti, wiec nie mogę ci za bardzo pomóc, powie tylko jak zdobyć zbroje 150 defa, podczas misji u nekromanty gdy uciekawy przed lawa musimy biec full sprintem, omijamy golemy i przed takim wzgórzem z okrągłym podejsciem skrecic w lewo za scianke i tam lezą 2 pancerze bractwa sniacego (jeden 100 defa, drugi 150).

@@edit

mam problem z questem z ornamentami, otóż podczas wykonywania misji natknałem się poraz 2 na hrabię, który kazał mnie zabić, po czym wybuchła walka, zabiłem ich wszystkich, przy hrabi był dobry miecz ale mniejsza, nie mogę oddać zdobytego kawałka ornamentu dla cronos'a. Jakies pomysły?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
podas ktos lokalizcje kwalkow starej mapy mam 3  jedną z obozu rebeliatnow druga z terenow orkow z tej jaskini i trzecia z sal yberiona na bagnach jeszcze 4

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
poczytaj wstecz Adanos o tym pisał 

mam problem z zadaniem w 6 rodziale Rozpoznanie gdzie mam szukac Urta i Diego ?? a co z zadaniem Hrabia, cały czas jestem obok Kruka i nic nawet byłem w wayponcie NC_EN_MAINPATCH_05 tam zawsze stoi Kruk i nic prosze o pomoc

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
no przeczytalem i mam te 2 z obozow rebeliatow klasztoru jaskini na terenie orkow , sal yebriona a tej z kufra gomeza nie moge go otworzyc a mam klucz jeden otworzylem drugiego nie moge a gdzie jest 7

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Taki kłopot - dostałem misję z Ornamentami, idę do tej Jaskini, podchodzę do Węgorza, on w dialogu ze mną mówi tak jakby do tego strażnika co leży. Potem dialog się kończy, mieli się bić a ten dalej leży. Biegnę do Jaskini, zabieram Ornament. Hrabia stoi przed jaskinią i mówi prosto do mnie, że widzi ślady itp, a potem jakiś dialog jest, Rick mówi, że tanio skóry nie sprzeda. No i zabijam Hrabię, tak ma być? On ma zostać zabity w tym zadaniu?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
nie Saturas Cie tp do siebie masz nikogo nie zabijac  !!!!

mam problem z zadaniem w 6 rodziale Rozpoznanie gdzie mam szukac Urta i Diego ?? a co z zadaniem Hrabia, cały czas jestem obok Kruka i nic nawet byłem w wayponcie NC_EN_MAINPATCH_05 tam zawsze stoi Kruk i nic prosze o pomoc

M36

M36

Użytkownicy
posty77
Propsy22
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Taki kłopot - dostałem misję z Ornamentami, idę do tej Jaskini, podchodzę do Węgorza, on w dialogu ze mną mówi tak jakby do tego strażnika co leży. Potem dialog się kończy, mieli się bić a ten dalej leży. Biegnę do Jaskini, zabieram Ornament. Hrabia stoi przed jaskinią i mówi prosto do mnie, że widzi ślady itp, a potem jakiś dialog jest, Rick mówi, że tanio skóry nie sprzeda. No i zabijam Hrabię, tak ma być? On ma zostać zabity w tym zadaniu?

też jestem dokładnie na tym samym etapie, też go zabiłem i nie wiem co dalej bo nie moge oddać ornamentu cronosowi a powinienem.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
czmu nie moge zadnego maga wody wziasc do rytułau. zagaduje ze musze dla nich te zadanie z ornamentami zrobic

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no to wpisz masz tu kod Orn_1 Orn_2 Orn_3 Orn_4 i im to zanies :D

ja mam taki problem w zadaniu z 6 rodziału mam znalesc zdrajce, osobe przez ktora Diego jest we wiezieniu, gdzie znajde tych wysłannikow kopaczy i Cieni pisze, ze w poblizu bocznej bramy i Szafoty, prosze bardzo o pomoc ,a co z zadaniem Hrabia, cały czas jestem obok Kruka i nic nawet byłem w wayponcie NC_EN_MAINPATCH_05 tam zawsze stoi Kruk i nic prosze o pomoc

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Kiedy mnie teleportuje, mam uciekać czy jak? Bo mam save z przed rozmowy z Węgorzem. Jak mam to zrobić?

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
ja skonczysz rozmowe z Hrabim

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
A sklepać go mogę? Chyba nic się nie stanie? :) Bo mam Topór Lee, a kosa Hrabiego ma tylko 5dmg mniej, lepszy zasięg i jakoś mi się bardziej podoba :D

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
mam isc do wiezy xardasa po reszte ornametnow  ale nigdzie ich tam nie ma nie moge otworzyc 2 kufrow co dalej?

przemek273

przemek273

Użytkownicy
Dark Dragon, Kapłan Słowa
posty1073
Propsy217
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Dark Dragon, Kapłan Słowa
Mam problem z zadaniem w poszukiwaniu skarbów. Idę w miejsca, które zaznaczył na mapie Skip a tam nic nie ma.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
jaki zas skip ?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
gdzie jest lee potym jak udal sie do NO zadanie polowanie na orkow od jaszura jest waze czy olac

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
olej tego zadania jak twierdzi Adanos, nie da sie ukonczyc

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Klucz do tych skrzyń w zatopionej wieży jest w skrzyni Kruka? Jeśli tak, to lepiej mi chyba będzie wczytać zapis z przed pójściem do Klasztoru Zmiennokształtnych. Bo muszę wykonać główne zadania w III rozdziale, dobrze myślę?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
a gdzie jest lee po tym jak poszedl do NO

0 użytkowników
Do góry