Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 868845 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 868845

Odpowiedzi 2478

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Cytat: Splash
W pierwszym rozdziale 50% to maksimum. Dopiero w drugim rozdziale będziesz mógł nauczyć się więcej.
Dzięki. Wcześniej padła odpowiedź, że u Lee w IV. Ale to wydawałoby się dziwne, że tak późno. Więc ostatnie pytanko - w II rozdziale dojdzie jakaś nowa postać, czy po prostu Quentin lub Hank (chociaż on do 30% uczy) będą uczyć więcej.

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Jak pchnąć fabułę do przodu ?
Zostało mi zadanie 
Bezimienny
Hrabia
Suwenir
Gadałem z każdym w obozie i nic. 
Dopiero co wykonałem zadanie  z patrolem w którym musiałem zabic 10 strażników wokół SO i ratford coś tam gadał żeby później do niego wpaść ale po odespaniu dnia,kilu nic to nie daje. Nie ma u niego nowych kwestii. 
To samo przy załadowaniu od nowa gry również nic.
Jestem w drugim rozdziale. 

JAK NAZYWA SIĘ CHOROBA NA KTÓRĄ CIERPIĄ WYZNAWCY ADANOSA ?
WADA NOSA :d
Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
http://z0r.de/L/z0r-de_4014.swf

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
no to przespij sie z 3 dni i idz pogadaj z Cavalornem, Ratfordem, Quentinem, Adianem oraz magiem Lernem

tez mam mały problem
a mianowicie  szukam ostatniego ornamemtu, w tym całym klasztorze i jest hrabia i nic nie ma ani ornamentu ani opcji dialogowej kto wie co jest ?

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Jeszcze jedno pytanie. Gdzie można wejść w I rozdziale tak, żeby fabuły nie spartolić? Myślałem, żeby wbić na Bagna, jest tam coś ciekawego, zostawić to na później, czy jak dam radę, to ciachać ich ile wlezie?

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Cytat: mrdragothic
no to przespij sie z 3 dni i idz pogadaj z Cavalornem, Ratfordem, Quentinem, Adianem oraz magiem Lernem

tez mam mały problem
a mianowicie  szukam ostatniego ornamemtu, w tym całym klasztorze i jest hrabia i nic nie ma ani ornamentu ani opcji dialogowej kto wie co jest ?
Nic mi to nie dało ;/ dalej moge się tylko uczyć u nich a u maga sam handel .

Motyw do Google Chrome by ja: https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Cytat: siewka181
Cytat: mrdragothicno to przespij sie z 3 dni i idz pogadaj z Cavalornem, Ratfordem, Quentinem, Adianem oraz magiem Lernem

tez mam mały problem
a mianowicie  szukam ostatniego ornamemtu, w tym całym klasztorze i jest hrabia i nic nie ma ani ornamentu ani opcji dialogowej kto wie co jest ?Nic mi to nie dało ;/ dalej moge się tylko uczyć u nich a u maga sam handel .
to niestety masz jakiegos buga

siewka181

siewka181

Użytkownicy
PomiotBeliara
posty411
Propsy68
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • PomiotBeliara
Mógłby ktoś przetestować mój save z tym problemem:

Zostało mi zadanie BezimiennyHrabiaSuwenirGadałem z każdym w obozie i nic. Dopiero co wykonałem zadanie  z patrolem w którym musiałem zabic 10 strażników wokół SO i ratford coś tam gadał żeby później do niego wpaść ale po odespaniu dnia,kilu nic to nie daje. Nie ma u niego nowych kwestii. To samo przy załadowaniu od nowa gry również nic.Jestem w drugim rozdziale.

Tu link do savehttp://www.multiupload.nl/CUE7F74UA8

Skan
https://www.virustotal.com/pl/file/6a903515672421f359c6c7fd3d3464817b6a96bcece93b7963d2a118b1b5112d/analysis/1384371358/

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Gdzie mogę znależć to lekarstwo dla Pacho ?? szukałem trolla tam gdzie był w G1 ale jest tam jakis inny obóz. Hm? ;>

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Znajdziesz je pod półkami skalnymi na których przebywa Pacho i Skorpion. Przy tej jaskini z drzwiami powinien pojawić się młody troll i roślinka.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
mam problem, nie wiem gdzie znajde wszystkie ornamenty, merdarion mowi ze w zatopionej wierzy xardasa przeczesalem cała wierze i nic same zombie, nic jest to watek, gdy rozmawiałem z Hrabim i  Saturasem co dali mi na to 3 dni

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ornamenty są w skrzyni zamkniętej na klucz.
Spoiler
Klucz znajduje się w... kufrze Kruka.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
 z tym sobie chyba poradze.

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Wykonałem wszystkie dostępne misje w 2 rozdziale zostały mi tylko Hrabia, jak mam iść dalej jeżeli Radford nie daje mi kwesti? Co muszę jeszcze zrobić ?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Misja z nocnym złodziejem dalej nie do wykonania imo.
Nie mam pojęcia jak mam wprowadzić Diego do obozu. Gadałem z kucharzyną, milten nie ma żadnych opcji dialogowych i diego po tej rozmowie pierwszej również nie ma więcej dialogów, co lepsze - zamiast koniec jest ENDE.

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
kaczka do wykonania jest ja zrobiłem tak: Stałem za drzewem ok. 1-2 i zapisałem grę. Wczytaj potem ten zapis a ten typo sam podejdzie do skrzyni :)

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Dla tych, którzy mają problem z nocnym zwiadem. Podchodzimy do Tonego, zagaduje do nas i odchodzi, ja podszedłem po 20. Najlepiej stać w tym samym miejscu, czekam najpierw na ścierwojady, potem leci ork, a na końcu strażnik. Zabijamy ich, wtedy pojawia się bezimienny i troll, troll ginie, lecimy do Tonego i misja wykonana. Trzeba sprawdzić jak czas leci podczas misji, jak będzie lecieć normalnie to należy od nowa misje rozpocząć. Ja zrobiłem tą misję za 5 razem bo jakieś bugi miałem.

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ma ktoś save z początku 3 rozdziału ? Ponieważ ja mam jakiegoś buga zrobiłem all misje oprócz "Hrabia" i z wytrychem dla Rączki bo nie mogę wejść do SO. Ratford nie daje mi już żadnego zadania a kazał przyjść jak odpocznę :/ Spałem już z 10 dni a ten nic :/ Da się jakoś to naprawić ?

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
witam mam problem mam 4 rozdzial misje rebelia w nowym obozie musze pogadac z Laresem torlofem i wilkiem Laresa mam juz z glowy po wejsciu do NO Carlos zaprowadza mnie do kopalni i zabiera Runiczny miecz i nie wiem jak wykonac zadanie nowa kopalnia torlof kazde przekonac 3 kpaczy do roboty zrobilem to potem rozmawim z sheerem ze jego wkazowki okazały sie pomocne mowie torlofowi ze kopacze pracuja przychodzi jurgen mowi ze za pozno na dostawe rude chce mnie zabic ale sheer sie poswieca jurgen go bije ale nie zabija i poten atakuje mnie nie wiem co dalej zrobic a i gdzie bedzie carlos z moim mieczem runicznym

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Kingston, a jak diega do So wprowadziłeś? Zgaduję, że teleportem, ale żaden skurwiel nie chce gadać xD

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
wpierw pogadalem z balamem czy jako tak ten kucharz on mowi o diego gadasz z diegem potem znow z tym balamem on mowi o tele i magach ognia idziesz do miltena i ci daje tele

0 użytkowników
Do góry