Pomoc w zadaniach i w rozgrywce 877205 2478

O temacie

Autor Krystian2222

Zaczęty 11.03.2012 roku

Wyświetleń 877205

Odpowiedzi 2478

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
witam mam problem mam 4 rozdzial misje rebelia w nowym obozie musze pogadac z Laresem torlofem i wilkiem Laresa mam juz z glowy po wejsciu do NO Carlos zaprowadza mnie do kopalni i zabiera Runiczny miecz i nie wiem jak wykonac zadanie nowa kopalnia torlof kazde przekonac 3 kpaczy do roboty zrobilem to potem rozmawim z sheerem ze jego wkazowki okazały sie pomocne mowie torlofowi ze kopacze pracuja przychodzi jurgen mowi ze za pozno na dostawe rude chce mnie zabic ale sheer sie poswieca jurgen go bije ale nie zabija i poten atakuje mnie nie wiem co dalej zrobic a i gdzie bedzie carlos z moim mieczem runicznym
Po prostu wychodzisz z Wolnej Kopalni. Masz stamtąd po prostu uciec.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Adanosie :D z łaski swojej opiszesz mi zadanie Nekromanta w momencie, gdy jestem w tej jaskini w gorach przy placu wymiany prosze o to bardzo.

KenT

KenT

Użytkownicy
posty44
Propsy4
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam kolejny problem po ataku na Starą Kopalnie Angus mi gdzieś ucieka i go nie ma :/ I nie mogę odebrać ekwipunku od niego i także nie mogę rozmawiać z Ratfordem :/ Ma ktoś save po tej misji lub trochę po ?

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Cytat: Kingston
wpierw pogadalem z balamem czy jako tak ten kucharz on mowi o diego gadasz z diegem potem znow z tym balamem on mowi o tele i magach ognia idziesz do miltena i ci daje tele
Zapomniałem, że pasibrzuch gada dopiero od 21, bo się strażników boi XD Ale nocny zlodziej nie działa tak jak mówisz :C W ogóle nie działa.

Za to teraz ni chuja kelvina znaleźć nie mogę

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Kaczka, gdy się zaczaisz na złodzieja, zapisz grę i wczytaj zapis. U mnie tylko w taki sposób to działało.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
ucieklem z kopalni przekonalem wilka dalem płytki z pełzacza i co dalej mam robic?
poszedlem do lee ale jak mowie mu ze jest potrzebny w NO to mowie mu tylko o lesterze i wilku a torlofie nic nie wspomina i nie wiem co dalej czy ktos powinien mnie zagadac po wyjscu z kopalni bo dalej nie mam tego zadania zaliczonego ostatni wpis to ze sheer sie dla mnie poswiecil

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
a co z zadaniem Nekromanta przechodze przez dolny poziom i pojawia sie nekromanta i co mam robic uciekac przed lawa ? dokad ?? i co dalej z tym zadaniem z gory dziekuje

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Cytat: Splash
Kaczka, gdy się zaczaisz na złodzieja, zapisz grę i wczytaj zapis. U mnie tylko w taki sposób to działało.
No u mnie nie chce, widzisz.. pech :D Trudno, jedno poboczne w te czy w tamte xD Sojuszników mam i tak.

Teraz cholera jak już poszedłem do informatora i przyleciał nasz uberpro Bezimienny w fartuchu nekromanty, mam zadanie, żeby poinformować OR o nadchodzącym ataku. Ale jakoś nikt nie ma opcji dialogowej z tym. Na placu wymian również ciągle stoi informator i bezi bez jakichkolwiek opcji.
PS. Diego nie ma już wcale opcji KONIEC. Może tylko uczyć.

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
ja w tym momencie z bezim musielm wczytac gre bo cos mi sie zwaliło wczytalem zabilem straznikow informator uciekl a do beziego moglem zagadac

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Ja wale oO A mi bezimienny zabił strażników, informator stoi i bezi stoi i chuj bombki strzelił, świąt nie będzie :C

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator
Prawdopodobnie jeden ze strażników uciekł i dlatego nie chce do ciebie zagadać. Trzymaj kody na nich i pozabijaj ich. Może wtedy do ciebie zagada.
GRD_2730_Gardist
GRD_2731_Gardist
GRD_2732_Gardist
GRD_2733_Gardist

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Gdzie jest młotek Aidana? :)

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
jak sie idziesz do magow wchodzisz na gore po drabinie i kolo skrzynek lezy

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Kurwancka, która to orkowa cytadela? XDDD

Kira nie ma opcji dialogowych jak mam jej mówić, żeby była gotowa na atak :CC

Kingston

Kingston

Użytkownicy
posty104
Propsy4
  • Użytkownicy
musisz wykonac zadania dla aidiana swistaka  rodneya i foxa zeby miala dialog

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Wykonuje zadanie dla Aidana, byłem w starej cytadeli i znalazłem w mumii jakąś kartkę w niezrozumiałym języku, po powrocie do zleceniodawcy Aidan nie ma żadnych opcji dialogowych związanych z tym przepisem na broń... Czy to nie ta cytadela i nie ta kartka ??
Aaa i jak z nim rozmawialem przed wyruszeniem, mowił coś o znalezieniu czyiś zwłok, niestety żadnych nie znalazłem.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Witam, mam problem z zadaniem Los Kopaczy. Otóż nie mogę przekonać Guy'a aby dołączył się do walki.  Już wcześniej rozmawiałem z Grimem i Grimesem jakby co, ale rozmowa z nimi nadal mi nie pomaga i nie pojawia się opcja dialogowa u Guy'a "Nie jesteś sam" Jak to powinno być według poradnika.

@Dariusz Ta recepta jest u martwego wysłannika, który znajduje się dokładnie obok mostu przy cytadeli prowadzącego do górskiej fortecy.

Thompson

Thompson

The Modders
posty692
Propsy158
  • The Modders
Może mnie ktoś naprowadzić, kto w II rozdziale uczy 2h powyżej 50%? :)

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Cytat: Dariusz
Wykonuje zadanie dla Aidana
To co znalazłeś jest  z zadania dla Rodneya, jak magiem chce zostać. To co chcesz zrobić to ziomek leży pod wulkanem z g2 (teraz tam są ruiny zamku) przy moście. Obok powinien być ork-zwiadowca z tego co pamiętam.

Wie ktoś, gdzie znajdę Turana, Tourana... whatever? Jak mam zapierdalać w nocy w tej mgle, przez którą nic nie widać po terenie orków to mnie się grać odechciewa xD I mam nadzieję, że okrowe nekropolis to po prostu ich miasto :D

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
a co z zadaniem Nekromanta przechodze przez dolny poziom i pojawia sie nekromanta i co mam robic uciekac przed lawa ? dokad ?? i co dalej z tym zadaniem z gory dziekuje 

0 użytkowników
Do góry