O temacie
Autor Krystian2222
Zaczęty 11.03.2012 roku
Wyświetleń 883495
Odpowiedzi 2478
siewka181
Oj, wybacz mój błąd. Pomyliły mi się zadania. Stań w jakimś miejscu w pobliżu starego obozu i odczekaj chwilę, wtedy powinien pojawić się jeden z patroli. Zrób tak w kilku miejscach wokół starego obozu. Uważaj, bo ci strażnicy są silni. Najlepiej zaopatrz się w jakiś dobry łuk lub kuszę i jakieś zwoje.
https://www.mychrometheme.com/t/94h6ywsfrpdltksaofn965n3e
Splash Moderator
Dobra już wiem (chyba). Robisz inne zadanie z patrolem. Musisz się udać do starej, zawalonej chaty, która jest po lewej od południowej bramy starego obozu. Tak jak się idzie na bagna.
Draks
Gdzie znajdują się strażnicy z zadania ''Patrol Strażników'' ? Obszukałem cały obóz rebeliantów na około od nowego do starego po sekte i takie koło zrobiłem a tego patrolu nigdzie nie ma.Poradnika do cz mi nie polecajcie bo jest do dupy równie dobrze można by go nazwać reademe.txt.
Adanos Administrator
mam problem z zadaniem "Nekromanta" gdzie jest ten czarny mag ?? dodam iz zadania z poradnika wszystkie juz zrobiłem oraz "Poszukiwacz" od kogo mam sie dowiedziec dla kogo pracuje Hrabia ??
turbocheat
Skrzynia jest w Karczmie obok niej siedzi a pytałes wszystkich za 2 razem ? all potytaj jescze raz bo tez miał taki problem
Thompson The Modders
kaczka RaveN Studio
Kilka pytań ;d1. Może mnie ktoś w I rozdziale nauczyć więcej niż 50% 2h?2. Trzeba coś dodatkowego zrobić (okraść czy coś) przy Gilbercie, bo dostałem zadanie a nie mogę od niego paczki wziąć.
Z tą nocną przyłapywanką u łowców trolli bez beki coś źle robię xD Siedziałem chyba w każdym możliwym miejscu całą noc i nic
Cytat: ThompsonKilka pytań ;d1. Może mnie ktoś w I rozdziale nauczyć więcej niż 50% 2h?2. Trzeba coś dodatkowego zrobić (okraść czy coś) przy Gilbercie, bo dostałem zadanie a nie mogę od niego paczki wziąć.Można ja w drugim rozdziale jestem i mam 120siły 50% 1h i inne ;da co do gilberta. Wyjdz i wejdz do jaskini powinien z tobą zagadać.
A czemu nie ? Jak ubijesz wszystko co sie da w koloni to powinieneś dać rade ja w 2 rozdziale ponad 20lv mam w pierwszym też się da coś wbić ;d 10pkt w zręka reszta w 2h i siła i da rade.
Cytat: siewka181A czemu nie ? Jak ubijesz wszystko co sie da w koloni to powinieneś dać rade ja w 2 rozdziale ponad 20lv mam w pierwszym też się da coś wbić ;d 10pkt w zręka reszta w 2h i siła i da rade.Zadałem pytanie, czy jest ktoś w stanie NAUCZYĆ mnie więcej niż 50% 2h, co - logicznie myśląc - oznacza, że mam już 50%. Quentin skończył naukę na 50%.