Dialogi, szczególnie nauki, mają błędy, tym trzeba się zając priorytetowo, jeden z naszych kamratów, Angus chyba, mówi że nas nauczy twohenda i siły, a uczy tylko dwuręczniaka, a i to nawet jak nie gadaliśmy o tym wcześniej z nim oraz jak się nie mylę jak nie mamy wystarczającej ilości rudy to i tak możemy się uczyć (pokazuje że nie możemy a zaraz potem dodaje np. siła +5).
Jeden z błędów na górze pojawia się przy chyba każdym dialogu, więc raczej nie trudno zrozumieć co jest problemem.
Napis po level upie zostaje o wiele za długo trzeba by to skrócić.
Co prawda nie bug, ale też przydało by się zmienić - sprint z podwójnego "W" aktywuje się też przy dialogach, dajcie albo na inny przycisk albo przy sprawdzaniu ile razy wcisnęliśmy "W" dodajcie by naliczało tylko jak nie jesteśmy w ZS_TALK.
Dalej co do sprintu jak skończy nam się wytrzymałość (ekhem powietrze) to MDS jest cały czas ściągany przez co nie możemy się ruszać. // Rozwiązaniem jest dodanie warunku że przez jakiś czas bo byciu wyczerpanym nie możemy biegać, a przy wyczerpaniu zmienić zmienna na 1, i zmienić ją ponownie po jakimś czasie.
Słaby balans dla postaci, nasza grupka w drodze do rebeliantów powinna być słabsza. Nabiłem dwa czy trzy poziomy nie wyciągając miecza, ponieważ wszystko za mnie robiła brać.
Co do balansu to też wiem że to za sprawą gothic I, ale polecam wyłącznie tego że jak ktoś jest od nas silniejszy to nie działają na nich nasze ataki, nie można nawet uderzyć by zwiać, oraz zdolni gracze potrafią pokonać silnego przeciwnika nawet jeżeli oni giną od hita a on od stu.