O temacie
Autor shergar
Zaczęty 2.03.2012 roku
Wyświetleń 1127433
Odpowiedzi 2392
Werewolf
Fotomontaż? To był po prostu suchar :wink:
kaczka RaveN Studio
Ktoś chciał kiedyś zdjęcia z moda, to niech ma na razie ten jeden xD
JanKielbasa123
Dreamerion RaveN Studio
Splash Moderator
A czy optymalizacja jakaś będzie? Bo laguje mi na najniższych teksturach i modelach z widokiem na 20%. No nie laguje ale ak wezme na połowe modeli chociaż to zaczyna przycinać. Chciałbym z wielką chęcią w to zagrać więc zróbcie optymalizacje dobrą?
Niebieskooki
Baggio DreamVader
shergar Moderator działu
ver 1.07- Snaf daje nam 50 bryłek za wypas kretoszczurów- poprawiona nauka- poprawione aivary- Skrzek powinien się już pojawić we właściwym miejscu i czasie- strażnicy w SO zatrzymują nas, gdy chcemy wejść do zamku- poprawione zawieszanie się gry po rozmowie z Hrabią, po oddaniu ornamentu Jarvisowi- poprawione mapy ornamentów- poprawiono kolejność dialogów w zadaniu "Kamień filozoficzny"- Lee powinien porozmawiać po zabiciu Sterna podczas (zadanie Strażnica)- poprawiony rytuał naładowania miecza (rutyny magów)- dodano rutynę Carlosowi podczas oprowadzania po NO, aby już nie wracał do tamy po odejściu od niego w Kotle- znika okno dialogowe po wyborze gdzie chcemy zaatakować (dialog z Lee przed Nowym Obozem)- poprawione kwestie u Lee- zwiększenie siły jaszczuroczłekom- klucz do skrzyni w zatopionej wieży Xardasa dodany do skrzyni Kruka w SO- dodane wyzwalacze do labiryntu- sobowtór dodany obok bohatera w jaskini podczas Próby Mroku- Cavalorn nie daje nam runy teleportacyjnej po wyjściu z Głębi, dostaniemy ją od Ratforda, gdy wrócimy ze SO- poprawione zadanie na bagnach!- Kasztan pojawia się przy ognisku koło SO, gdy dojdziemy do OR- poprawione otwieranie i zamykanie bramy w SO oraz w WK
Adanos Administrator
poprawione otwieranie i zamykanie bramy w SO oraz w WK
MrocznyBezi99
Cedric
edit:tak wogóle nie wiem o co chodzi z tym kompasem co on pokazuje?
Crooleeck
Mam nadzieje że mod wyjdzie niedługo a co do tych bugów mam nadzieje że będzie ich niewiele. edit:tak wogóle nie wiem o co chodzi z tym kompasem co on pokazuje?
Ja zapytam się o coś bardziej istotniejszego, co zdecydowanie umila grę w tego moda. Chodzi o muzykę. W menu brakowało utworu towarzyszącego do samego załadowania gry, bądź jej wyłączenia. Podczas walki także brakowało kilku ciekawych nutek. Dodaliście brakującą muzykę do ostatniej aktualizacji? Jeżeli tak, to instaluję moda i gram!
Amand
Cytat: MrocznyBezi99#msg w 2013-02-25, 20:49Mam nadzieje że mod wyjdzie niedługo a co do tych bugów mam nadzieje że będzie ich niewiele. edit:tak wogóle nie wiem o co chodzi z tym kompasem co on pokazuje?Przyłączam się do pytania. Po chuj komuś kompas, który niedojrze rozpierdala płynność gry to jeszcze w niczym nie pomaga, nic nie dodaje? oO