Nie powiedziałbym, że to karta z niższej półki. Dla mnie przerost formy nad treścią to 1gb na grafice inne takie dyrdymały z trylionowymi zasobami, których nie idzie w żaden sposób wykorzystać. Poza tym wszystko rozwija się o pytanie do czego Ci jest potrzebny ten komputer. Ja swój kupiłem niejako z przymusu bo stary doprowadzał mnie do desperacji i zwyczajnie nie wyrabiał. Jako, że była okazja do zmiany to postanowiłem kupić coś ponad "zestawu multimedialnego" made in Tesco, szczególnie że teraz za przyzwoite pieniądze idzie kupić bardzo dobry sprzęt. Wszystko mnie satysfakcjonuje a, że przy okazji mogę sobie zagrać w kilka nowych tytułów które mnie interesują to tym bardziej jestem zadowolony. Mogłem sobie kupić lepszy sprzęt, rozmyślałem nad 4 jajowym prockiem, ramami itd. ale doszedłem do wniosku, że nie jest mi to potrzebne czyli jak widzisz wszystko zahacza o nasze oczekiwania. Z pewnością nie warto kupować czegoś tylko ze względu na to że ma wyższy numerek albo trylion giga czegośtam więcej.
Czekam na wypowiedź Zdunka. To on mi w dużej mierze pomógł wybierać konfiguracje nowego sprzętu tak więc ufam, że dobrze doradzi.