przecież dobrze kracze
Ta, a potem zaczne wydawac i kij zostanie z mojego cudownego minimalizmu
Od tego chyba miałeś zacząć
Koles, wierz lub nie, ale ostatnio kupilem buty. Teraz mam dwie pary
Ano, monitor też mam w planie kupić. Żeby było śmieszniej, to nawet dwa. Gdzieś miałem zapisany model.. jak znajdę to pokażę. Jeden to będzie 24", a drugi to tania 17".
LOL, to jest pojebane. Na dwoch takich samych z ta sama rozdzielczoscia wygodniej sie pracuje, dodatkowo mozesz sobie grac na podzielonym ekranie tworzac panoramiczny obraz. Lepiej to usrednic i kupic 2x21".
TYLKO 3 wejścia USB, jak na tak dużą maszynę to malutko
A co mozna wsadzic do USB? 1. Pendrive/komorka/aparat - nie sadze, zebym musial uzywac wiecej niz jednego z tych urzadzen jednoczesnie; 2. drukarka/skaner - w jednym, nie zamierzam kupowac oddzielnie, jesli w ogole mam kupowac; 3. myszka. No jeszcze zewnetrzny dysk, ale mi nigdy wiele miejsca nie bylo potrzebne, wiec nawet nie mysle o kupowaniu takiego czegos.
druga to bateria, pisze że do dwóch godzin, więc licz sobie że, w normalnym trybie użytkowania, będzie trzymało półtorej godziny albo mniej, dla mnie to mało
no i dosyć specyficzna kwestia, wiem że chcesz mieć duży ekran, ale 17 calowy laptop traci już na swojej przenośności, bo jest po prostu duuuży i ciężki, a wygoda pracy na takim czymś i tak jest średnia, no ale to Twój wybór
No Adventy trzymaja strasznie krotko, to fakt. I tak to wazy 5,9kg wiec nie jest zbyt mobilne. Przedtem mi polecali 17", mimo ze chcialem wlasnie 15,6" ze wzgledu na mobilnosc. W gruncie rzeczy jednak, jesli zamierzam kupowac oddzielne monitory, to w sumie chyba faktycznie dobrym pomyslem byloby kupic cos, co byloby sprawne i szybkie, ale jednoczesnie bardzo mobilne (dlugo trzymajaca bateria i niewielka waga). Dodatkowo mozna podlaczyc zewnetrzna klawiature (do stacji dokujacej?), jesli mialbym pracowac naprzeciwko monitorow, a samego laptopa w takim momencie traktowac jako drivebox.
Kazz jak pamietam mowil o 17" ze wzgledu na np. ogladanie filmow. Co mi jednak po tym, skoro moglbym ogladac te filmy na czyms w rozmiarze 21-24"? W takim przypadku wielkosc matrycy laptopa staje sie minusem.
Tak, bo na zachodzie wszyscy kupują domy, samochody czy zakładają działalności z kilku wypłat...
W wielu przypadkach to bardzo mozliwe, szczegolnie w kwestii samochodow. Uzywany,
dobry samochod to nawet ja bym sobie mogl kupic za dwie wyplaty.