Gothic III Forsaken Gods 93703 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 93703

Odpowiedzi 379

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
to wyglada jak fotka z filmu "Znaki"

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To że to prawdopodobnie wina Twojej karty albo jednorazowy błąd przy renderingu? Jak już to należy winić za to Piranie i silnik gry.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#302 2008-11-27, 22:22(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 22:38)
Postanowiłem zrobić notkę tego, co ten nieszczęsny dodatek sobą oferuje:
-nowe, unikatowe zbroje. zastanawia mnie od kiedy Palladyni, oraz Straż królewska zamówiły sobie nowe naramienniki, na domiar tego wyjebane w kosmos i z dupy wzięte :D
- zajebiście rozbudowane miasta w ,których rozmawia z nami co 30 osoba , którą napotkamy ( w czym nie każda zleci nam zadanie)
-z dupy wzięci magowie wody czy druidzi o ,których nie było mowy w poprzedniej części
-tekstury
-optymalizacja... w podstawową wersje grałem na średnich detalach, o FG na takowych, mogę tylko marzyć.
-doszczętne spierdolenie kodu gry. kiedy przez przypadek zdarzy mi się ją zminimalizować, już nigdy nie włączy się ponownie. G3 się włączał.
-questy, a raczej ich niedobór oraz rzekoma "różnorodność"
- główny wątek, nie dość ,że zawiły, na domiar tego do dupy.
-sentymentalni gracze się zawiodą, ze starymi NPC zamieniłem 2 słowa, po czym sobie poszedłem ;D
-najemnicy w średnich zbrojach, każdy z nich jako model swojego ciała posiada czarnoskóre ręce, choć głowa w każdym przypadku zawsze jest biała :lol2:  :D

Jeśli znajdę coś więcej, dopiszę.
Krótko mówiąc, poniżej mych oczekiwań. Nawet po paskudnym trailerze, mimo wszystko spodziewałem się czegoś lepszego, znacznie lepszego. Po prostu nie jestem w stanie przyjąć do wiadomości, jakim cudem możliwe jest zrobienie czegoś tak chujowego, przy takim nakładzie materialnym. Dodatek był strzałem w stopę (głowę?) dla serii Gothic. Szczerze? Nigdy, przenigdy nie widziałem jeszcze tak słabej gry i nie chodzi tu o swego rodzaju zemstę za z profanowaną serię Gothic. Ta gra zalatuje gównem, komercją, pożałowaniem i wszelkiego rodzaju innym chujstwem. To się po prostu nie może podobać. Osobiście wypatruje tylko momentu, kiedy jakiś przyzwoity recenzent, wyjaśni czym tak naprawdę jest ta gra, oraz jakie poszanowanie do swoich klientów mają panowie z JooWoodu\Triny Szit.

Cytat: Thoro link=topic=1470.msg38574#msg38574 date=Nov 27 2008, 22:56\'
To że to prawdopodobnie wina Twojej karty albo jednorazowy błąd przy renderingu? Jak już to należy winić za to Piranie i silnik gry.

Po tym co ja tam kurwa zobaczyłem, wątpię by była to wina mojej karty. Choć mogę się mylić. (proszę, niech ktoś uwolni mnie od tego koszmaru :D  Czy to oby napewno Gothic? )Nie zauważyłeś ,ze  cienie układają się jakiś wyjebany w kosmos wzorek? :D

Walka uległa zmianie, teraz polega ona głównie na zadaniu kilku ciosów i bieganiu w kółko, dopóki pasek wytrzymałości się nie zwiększy, gdy pasek wytrzymałości spadnie do zera, to nie można nawet blokowa

Spoko, naciskasz mapę, lub cokolwiek innego i samo się ładuje a wrogowie nie są w stanie Ci nic zrobić :D !

EDIT3: Zapomniałem dodać o opóźnionym dubbingu, pffff, dubbingu... chciałbym. Wszelkie inne odgłosy są opóźnione :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic III Forsaken Gods
#303 2008-11-27, 22:38(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 22:48)
zajebiście rozbudowane miasta w ,których rozmawia z nami co 30 osoba , którą napotkamy ( w czym nie każda zleci nam zadanie)
Nie przesadzaj. W samym Silden rozmawiałem z ponad 10 osobami. Z niektórymi można porozmawiać, po rozmowie z kimś innym.
-questy, a raczej ich niedobór oraz rzekoma "różnorodność"
- główny wątek, nie dość ,że zawiły, na domiar tego do dupy.
Aż tak dobrze znasz niemiecki?  :D

EDIT: sorry, moja niekompetencja wcięła Ci część wiadomości. :lol2:
Poprawiłem :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#304 2008-11-27, 22:42(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 22:54)
Mam wersję ENG. W tym przypadku rozumiem nieco więcej :D !

Nie przesadzaj. W samym Silden rozmawiałem z ponad 10 osobami. Z niektórymi można porozmawiać, po rozmowie z kimś innym.
Racja, nieco przesadziłem. Uważam jednak ,że i tak nie jest to adekwatne nawet do samego, znienawidzonego (czemu?) przez wszystkich G3.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic III Forsaken Gods
#305 2008-11-27, 22:59(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 23:00)
Co racja to racja. Ten dodatek powinien być za darmo do ściągnięcia z neta.
EDIT3: Zapomniałem dodać o opóźnionym dubbingu, pffff, dubbingu... chciałbym. Wszelkie inne odgłosy są opóźnione old_lol.gif
A najgorsze jest to, że czasem np. w Gothcie wyświetlają się okna dialogowe, ale bez podpisu i dubbingu. A potem zrozum coś z dialogu...
Pojawiły się już pierwsze patche, które naprawiają jakieś tam błędy. Błędy, które w większości każdy mógłby wyłapać.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
A szkoda, bo mogło z tego wyjść, coś naprawdę wielkiego :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic III Forsaken Gods
#307 2008-11-27, 23:35(Ostatnia zmiana: 2008-11-27, 23:47)
A wiecie co mi się jeszcze przypomniało? Tym razem na plus. Gdy skoczyłem z dość dużej wysokości, to Bezimienny zrobił fikołka. Z tego co pamiętam nie było tego w podstawce.
Było, z wyuczonym akro 10.gif!
Cholera, skleroza :D

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Było, z wyuczonym akro :D !

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
-z dupy wzięci magowie wody czy druidzi o ,których nie było mowy w poprzedniej części

to coś słabo grałeś w poprzednią część.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#310 2008-11-28, 16:20(Ostatnia zmiana: 2008-11-28, 16:28)
oświeć  mnie ^_^ ! Magowie wody imieniem "Mag Wody" oraz stado bezimiennych druidów nic mi nie mówi.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Cytat: DzikiBen link=topic=1470.msg38604#msg38604 date=Nov 28 2008, 17:20\'
oświeć  mnie ^_^ ! Magowie wody imieniem "Mag Wody" oraz stado bezimiennych druidów nic mi nie mówi.

W odniesieniu do fk? W g3 były to głównie postacie fabularne i o tym mówię.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Najnowsze areny w Myrtanie są we wzorki ^_^

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic III Forsaken Gods
#313 2008-11-28, 20:17(Ostatnia zmiana: 2008-11-28, 20:42)
Najśmieszniejsze bugi z G3:FG:
Screeny: http://www.pcgames.de/aid,668670/Bildergal...&order=#top
Filmik: http://www.gamestar.de/index.cfm?pid=454&pk=11545

EDIT
Do tego w wersji niemieckiej występują są zarówno niemieckie, jak i angielskie wyrazy np. jungere Sohn (młodszy syn) i elder son (starszy syn), fathet, mother. A i spotkałem w Faring Girl2.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
http://www.pcgames.de/?menu=browser&mo...&order=#top

oni mają totalnie najebane z tymi krowami  ^_^

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Cytat: Thoro link=topic=1470.msg38632#msg38632 date=Nov 28 2008, 21:22\'
http://www.pcgames.de/?menu=browser&mo...&order=#top

oni mają totalnie najebane z tymi krowami  ^_^

http://www.pcgames.de/?menu=browser&mo...&order=#top  :)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ale i tak najlepszy jest filmik...

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Coś długo nikt nie pisze. Czyżby tak wciągła ich gra?

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Nie grałem w nią, od momentu trzeciego uruchomienia.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Pewnie nie ma o czym pisać. Po prostu nic ciekawego i wartego uwagi ten dodatek :o

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry