Gothic III Forsaken Gods 89727 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 89727

Odpowiedzi 379

Rophert

Rophert

Użytkownicy
posty102
  • Użytkownicy
Czas Zapłaty to przecież ''nowy'' gothic, a robiony ok tyle co ten dodatek, różnice ogromne :D
Pozostaje czekać aż TM zrobią moda do gothica 3 :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gothic III Forsaken Gods
#241 2008-11-22, 11:14(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 11:15)
Dla tego dzieci przestańcie płakać że zjebią wam goticzka bo na to wygląda że nowy developer interesuje się opinią graczy jak własnym kutasem. Pirania zadbała o community dopiero w tedy gdy joowod wyjebał ich na pysk. Dopiero wtedy gdy trzeba było zadbać o własny interes i fejm grupy.

Pozostaje czekać aż TM zrobią moda do gothica 3 biggrin.gif

Tego gówna nie opłaca się nawet instalować.

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
Chociaż sam bym im z chęcią zadał parę pytań na tM :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie zarejestrują się tutaj, bo to chyba jedyne forum o gothicu (w pewnym sensie, w końcu mody są do G :D ), gdzie nie uważa się tej gry za coś zaje-kurwa-bistego. Jeszcze by ktoś obraził ich OBIEKTYWNYMI komentarzami :D .

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
Cytat: Dekster XVII link=topic=1470.msg37992#msg37992 date=Nov 22 2008, 12:26\'
Nie zarejestrują się tutaj, bo to chyba jedyne forum o gothicu (w pewnym sensie, w końcu mody są do G :D ), gdzie nie uważa się tej gry za coś zaje-kurwa-bistego. Jeszcze by ktoś obraził ich OBIEKTYWNYMI komentarzami :D .

Niektórzy uważają to za coś zaje-kurwa-wyjebistego :D  Ja obstawiam wersję, że się regnęli, ale kazz odrzucił taką chołotę  :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy
Dla tego dzieci przestańcie płakać że zjebią wam goticzka bo na to wygląda że nowy developer interesuje się opinią graczy jak własnym kutasem. Pirania zadbała o community dopiero w tedy gdy joowod wyjebał ich na pysk. Dopiero wtedy gdy trzeba było zadbać o własny interes i fejm grupy.

Ale czasem płakać trzeba i każdy powód jest dobry :D

Kiedy będzie polska premiera Zmierzchu Bogów? Może wtedy jakąś recenzję by się znalazło

lokiju

lokiju

Użytkownicy
posty121
Propsy2
  • Użytkownicy
4 grudnia? Chyba tak, ale na rapidzie pewnie tydzień szybciej :D

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy

mixer

Gothic III Forsaken Gods
#247 2008-11-22, 12:43(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 12:44)
O ocenie Gothic 3: Zmierzch Bogów przez PC Games!

Powiem szczerze, że tak słabej oceny się nie spodziewałem. Jestem wielkim fanem serii i moje oczekiwania były naprawdę duże. Z tego co możemy wyczytać w recenzji wynika, że rozszerzenie jest bardzo przeciętne i pełne niedociągnięć. Świadczy o tym chociażby ocena końcowa, która wynosi zaledwie 64%. To naprawdę niewiele, w porównaniu z podstawką, która zdobyła w tym samym serwisie notę aż o 17 % wyższą (81 %). O poprzednich częściach serii nie ma nawet co wspominać, przekroczyły one bowiem próg 90%.

Jak widać każda kolejna część Gothica jest gorsza od swojej poprzedniczki. Niemiecki wydawca, JoWooD, sprzedając graczom tak niedopracowany, ubogi i prawdopodobnie nudny dodatek, wbija kolejny gwóźdź do trumny serii, która najprawdopodobniej umarła w momencie rozstania Piranha Bytes oraz JoWood.

Póki co, nie panikujmy jednak, warto bowiem poczekać na kolejne recenzje Gothic 3: Zmierzch Bogów. Być może akurat ta jest tak mizerna, a pozostałe poprawią nieco Wasz i nasz humor!

:D :lol2::D

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,18146.0.html

Tu macie więcej . Już zmieniłem zdanie co do tej gry.. :D

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A czego wy się spodziewaliście?  :D  przecież to było do przewidzenia

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Gothic III Forsaken Gods
#250 2008-11-22, 13:08(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 13:12)
Dobra to teraz się zaczynam zastanawiać, czy nie anulować zamówienia :D
Edit: po tych wszystkich zapowiedziach i obietnicach JoWood miało być arcydzieło, a wyszło...jak zwykle

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Kazz a dodali chociaż jakiś nowy obszar, charakterystyczne miejsca czy odbudowane miasta?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Veto link=topic=1470.msg38007#msg38007 date=Nov 22 2008, 14:08\'
Dobra to teraz się zaczynam zastanawiać, czy nie anulować zamówienia :D  
Edit: po tych wszystkich zapowiedziach i obietnicach JoWood miało być arcydzieło, a wyszło...jak zwykle
:D  

__

Ja nic nie powiem, do kiedy nie zagram. I tak fajnie mieć całą kolekcję na półce.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=1470.msg38008#msg38008 date=Nov 22 2008, 14:11\'
Kazz a dodali chociaż jakiś nowy obszar, charakterystyczne miejsca czy odbudowane miasta?
Odnośnie miast to zostały odbudowane, ale dajmy na to niedaleko świątyni Innosa w Vengardzie pierdykneli pastwisko z krowami...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Gothic III Forsaken Gods
#254 2008-11-22, 13:24(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 13:25)
Eh... a miałem nadzieję. Poczekam jeszcze, aby zagrać w Polską wersję (chyba pirat zostaje) i wtedy oceniać. Z tego co przeczytałem, to widzę, że chyba sobie zrobili jaja i to wszystko. Bo miał być dodatek - dobra macie.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=143cb51584a5da48 Menu w większości modów na TM jest lepsze...

http://picasaweb.google.pl/szymon.duzyk/Go...742969708168610 świetny pancerz, co on ma na głowie? xD

http://picasaweb.google.pl/szymon.duzyk/Go...187703285339826 Nieźle poprawili szatę druidów. Bardziej mi to teraz przypomina jakiegoś błazna...

http://picasaweb.google.pl/szymon.duzyk/Go...439950056449938 Gra bez bugów :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
No menu to raczej poziom amatorka+, już nawet ja ich rozpierdoliłem GUI cz  :D . Niczego po tej grze nie oczekuje jednak fajnie by było ujrzeć optymalizację lepszą. Gothic na bardzo łatwym jest lajtowy i idzie się przy tym odprężyć bo gra płytka i niewymagająca.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Gothic III Forsaken Gods
#256 2008-11-22, 13:47(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 14:16)
http://i36.tinypic.com/4jnmuw.png
Zawsze lubiłem Gothica za zbroje mało wiele realistyczne, średniowieczne. Muszę sobie to załatwić i sprawdzić osobiście :D

Gra rozgrywa się tylko na Myrtanie.
Sposób na zmniejszenie świata http://picasaweb.google.com/szymon.duzyk/G...142585019164738 xD

EDIT:

A w drugą stronę NIEWIDZIALNA ŚCIANA. No brawo :D
Oni chyba w ogóle tego nie sprawdzali... Patrzcie podpis http://lh6.ggpht.com/_8Loi2Quzo2k/SScFSqIY...17-38-00-93.jpg

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Czyli będzie Gothic 3 Zmierzch Bugów? :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Gothic III Forsaken Gods
#258 2008-11-22, 14:41(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 14:42)
No na to wygląda :lol2:  
Na dodatek będzie można oglądać krowy przy największej kaplicy Innosa, rabusiów pustynnych w lesie... :P

Grafika nie lepsza, a optymalizacja jeszcze gorsza. Ciekawe jak tego dokonali.

mixer

mixer

Użytkownicy
posty96
Propsy2
  • Użytkownicy

mixer

Gothic III Forsaken Gods
#259 2008-11-22, 15:05(Ostatnia zmiana: 2008-11-22, 15:05)
Grafika nie lepsza, a optymalizacja jeszcze gorsza. Ciekawe jak tego dokonali.

To w końcu produkcja najlepszych z najlepszych, więc jak chcą, to potrafią :P

Na dodatek będzie można oglądać krowy przy największej kaplicy Innosa

Może to święte krowy?

rabusiów pustynnych w lesie... 10.gif

Rozszerzają swoją działalność. :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry