O temacie
Autor DzikiBen
Zaczęty 14.04.2008 roku
Wyświetleń 89725
Odpowiedzi 379
Rophert
Thoro The Modders
Pozostaje czekać aż TM zrobią moda do gothica 3 biggrin.gif
lokiju
Retsked
Nie zarejestrują się tutaj, bo to chyba jedyne forum o gothicu (w pewnym sensie, w końcu mody są do G ), gdzie nie uważa się tej gry za coś zaje-kurwa-bistego. Jeszcze by ktoś obraził ich OBIEKTYWNYMI komentarzami .
mixer
Dla tego dzieci przestańcie płakać że zjebią wam goticzka bo na to wygląda że nowy developer interesuje się opinią graczy jak własnym kutasem. Pirania zadbała o community dopiero w tedy gdy joowod wyjebał ich na pysk. Dopiero wtedy gdy trzeba było zadbać o własny interes i fejm grupy.
Powiem szczerze, że tak słabej oceny się nie spodziewałem. Jestem wielkim fanem serii i moje oczekiwania były naprawdę duże. Z tego co możemy wyczytać w recenzji wynika, że rozszerzenie jest bardzo przeciętne i pełne niedociągnięć. Świadczy o tym chociażby ocena końcowa, która wynosi zaledwie 64%. To naprawdę niewiele, w porównaniu z podstawką, która zdobyła w tym samym serwisie notę aż o 17 % wyższą (81 %). O poprzednich częściach serii nie ma nawet co wspominać, przekroczyły one bowiem próg 90%.Jak widać każda kolejna część Gothica jest gorsza od swojej poprzedniczki. Niemiecki wydawca, JoWooD, sprzedając graczom tak niedopracowany, ubogi i prawdopodobnie nudny dodatek, wbija kolejny gwóźdź do trumny serii, która najprawdopodobniej umarła w momencie rozstania Piranha Bytes oraz JoWood.Póki co, nie panikujmy jednak, warto bowiem poczekać na kolejne recenzje Gothic 3: Zmierzch Bogów. Być może akurat ta jest tak mizerna, a pozostałe poprawią nieco Wasz i nasz humor!
Damianx
Veto
Dark
Dobra to teraz się zaczynam zastanawiać, czy nie anulować zamówienia Edit: po tych wszystkich zapowiedziach i obietnicach JoWood miało być arcydzieło, a wyszło...jak zwykle
Keretsel
Kazz a dodali chociaż jakiś nowy obszar, charakterystyczne miejsca czy odbudowane miasta?
V3Q Złote Wrota
Grafika nie lepsza, a optymalizacja jeszcze gorsza. Ciekawe jak tego dokonali.
Na dodatek będzie można oglądać krowy przy największej kaplicy Innosa
rabusiów pustynnych w lesie... 10.gif