Gothic III Forsaken Gods 93896 379

O temacie

Autor DzikiBen

Zaczęty 14.04.2008 roku

Wyświetleń 93896

Odpowiedzi 379

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A co mi po unikalnym ukształtowaniu terenu skoro przed partactwo designerów i grafików wszystko wygląda tak samo bądź bardzo podobnie?

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=1470.msg39204#msg39204 date=Dec 5 2008, 11:30\'
A co mi po unikalnym ukształtowaniu terenu skoro przed partactwo designerów i grafików wszystko wygląda tak samo bądź bardzo podobnie?

szczegolnie ze zrobienie rownie unikalnego terenu mimo wszystko jest mozliwe bez robienia go recznie w 3dsmać, trzeba tylko chciec /fc2. szkoda czasu straconego na rzezbienie tego wszystkiego recznie.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Jest działający atak z wyskoku?

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Cytat: SnapperHunter link=topic=1470.msg39178#msg39178 date=Dec 4 2008, 21:14\'
Mi mapka nie wchodziła jak grałem po niemiecku, skaskowałem bo nie dało się grać :lol2:  
Mi się wydaje że dodatek to szajs, choć lepszy od normalnej wersji, i tak szajsz G1 i G2nk jest 6554 razy lepsze.
PS: nie bierzcie moich komentarzy do siebie, może ktoś robi trójkę, ale dla mnie to badziewie!
///Edit: Dodatek stowrzyli poto aby było zakończenie nawiązujące do Gothic 4.

weś przestań 3 dało sie skończyc i miała ona jakiś sens pomine juz niewielkie wkórwiające błędy ale do huja nie mow ze jest leprzy od 3 bo słowo leprze w tym przypadku znaczy gorsze :lol2:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Gothic III Forsaken Gods
#364 2008-12-05, 14:32(Ostatnia zmiana: 2008-12-05, 14:33)
Osobiście, kiedy zainstalowałem niedawno GIII po raz drugi z najnowszymi patche'ami, muszę powiedzieć, że to wcale nie jest taka zła gra. Wiadomo, błędów nadal nie brakuje. No z architekturą mogliby jeszcze popracować... Ale w tą grę chce mi się grać. Fabuła mistrzostwem świata nie jest, ale do najgorszych też bym jej nie zaliczył. Jest trochę ciekawych questów. Jak dla mnie jest to dobra gra, na pewno przyjemniej i chętniej mi się w nią gra niż w chociażby Obka.

Pjontka

Pjontka

Użytkownicy
posty45
Propsy2
  • Użytkownicy

Pjontka

Gothic III Forsaken Gods
#365 2008-12-29, 17:16(Ostatnia zmiana: 2008-12-29, 19:10)
Wg. mnie podstawka jest o wiele lepsza z kilku powodów ...
Niby gra się wczytuje szybciej ale świat jest 3 razy mniejszy (w dodatku mamy tylko Myrtanę [Nordmar i Varant znikły  ??])
W niektórych momentach rozgrywki nasze karty graficzne niezależnie od swoich możliwości po prostu wymiękają tzn. grafika jest nie dopracowana . Kiedy to się dzieje ??
Cóż chociażby jak spojrzymy w dalszą przestrzeń (popatrzymy ze skały np na miasto)
Wtedy nie dość , że tekstury się nie doczytują to wygląda to dosyć okropnie .
Denerwujące jest również , że gra się "doczytuje" w trakcie rozgrywki . Co to znaczy ??
Idziemy sobie drogą aż tu nagle gra zacina się na 3-5 sekund (czasami pomaga ruszenie myszką:) )
Można jej wytyczyć również , że głosy postaci nie są dostosowane do tego co dzieje się w grze .
Np. rozmawiamy z facetem a ten do tej pory mówiąc do nas swym mosiężnym głosem nagle urzeka nas głosem kobiety . Czasami bohaterowi przychodzi wybrać opcję dialogową , która należy do naszego rozmówcy przez co w rozmowie totalnie nie można się połapać .

Cóż to moje uwagi i spostrzeżenia .
Jeżeli ktoś się uparł i chce kupić ową grę radzę mu się wstrzymać aż do wyjścia kolejnego patcha .

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

erifbar

Gothic III Forsaken Gods
#366 2009-03-01, 14:45(Ostatnia zmiana: 2009-03-01, 14:46)
Dobijające w dodatku jest to iż już po 10min. nowej gry można już posiadać pancerz paladyna, i jedna z najlepszych broni w grze ;/ (mówię o skrzyni w Vengardzie). Jeszcze bardziej wkurwiają mnie "rozłażące się questy" do których wykonanie niekiedy trzeba użyć kodów  :)  Podsumowując temat: Indyjskie studio spaprało robotę. Gothic 3 bez podstawki to miód...  :)

no comment -_-

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Cytat: erifbar link=topic=1470.msg45749#msg45749 date=Mar 1 2009, 14:45\'
Gothic 3 bez podstawki to miód...  :)

Chyba bez dodatku :)

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies

Dr House

Gothic III Forsaken Gods
#368 2009-03-01, 16:23(Ostatnia zmiana: 2009-03-01, 16:23)
Cytat: erifbar link=topic=1470.msg45749#msg45749 date=Mar 1 2009, 14:45\'
Gothic 3 bez podstawki to miód...  :)

Dokładnie  :)

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Zgadzam się  :)   Sorry

no comment -_-

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Gothic III Forsaken Gods
#370 2010-11-15, 01:02(Ostatnia zmiana: 2010-11-15, 01:02)
http://forum.pclab.pl/topic/635231-Gothic-3-Zmierzch-Bog%C3%B3w-Edycja-Rozszerzona/

To jest fenomen, by amatorska grupa zapaleńców łatała dziury po "profezjonaliztah".

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patch do Zmierzchu Bogów powinien ważyć tyle co cała gra

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Gothic III Forsaken Gods
#372 2010-11-15, 08:20(Ostatnia zmiana: 2010-11-15, 08:20)
szkoda że tm nie partycypuje w tym przedsięwzięciu

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Wogóle zmierzch bogów to jeden wielki syf i nie tylko graficzny. Fabuła ciągle taka sama i monotonna, beznadziejne questy, a jeśli o grafikę chodzi to nie grałem w bardziej zabugowaną grę. Nawet na najlepszym kompie ze patchem 1.06 czy 1.07 i tak się laguje.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: kazzmir link=topic=1470.msg118995#msg118995#msg118995#msg118995 date=1289805609

Dla mnie całe te "community team", poprawianie beznadziejnej gry i doń jeszcze bardziej beznadziejnego dodatku to jest jakaś pomyłka :facepalm: . Nie rozumiem, ktoś za to płaci czy faktycznie istnieją ludzie, którym chce się za darmo latami poprawiać pracę różnych partaczy?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Gothic III Forsaken Gods
#375 2010-11-15, 21:34(Ostatnia zmiana: 2010-11-15, 21:35)
Cytat: kazzmir link=topic=1470.msg118995#msg118995#msg118995#msg118995 date=1289805609
A jaki byłby sens? Na tą grę szkoda sobie ścierać klawisze. To gorsze niż moddowanie gothica I 10 lat po premierze.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Gothic III Forsaken Gods
#376 2010-11-15, 21:42(Ostatnia zmiana: 2010-11-15, 21:43)
nie o to mi chodziło. dziwi mnie raczej to że na tm nie powstała taka inicjatywa, tylko gdzieś w jakimś innym miejscu, skoro to tutaj ponoć jest kuźnia talentów moderców gothica  :lol2:  nawet jakby miała się nie powieść czy cokolwiek. a z drugiej strony to światłe i przewidujące że olaliście g3  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To powstało na wogu. Sprawdź wog, tam jest tak wysoki poziom fanatyzmu, że można z powodzeniem mierzyć go licznikiem geigera. Zaznaczam, że mowa o wog en. Na dojczmarkowym siedzi pewnie regularna sekta. Inna sprawa, że ktoś to tłumaczy na polski :ok: .

Mooriss

Mooriss

Użytkownicy
posty54
  • Użytkownicy
Chyba bez dodatku :)
G3 ZB to oddzielna część :P

Dodatek ma wiele bugów, a bez patchy, to nawet połowy zadań nie da się ukończyć.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
to nawet połowy zadań nie da się ukończyć.

Zastanawia mnie jak to jest, że ktoś zatwierdza i wydaje taki chłam a np. barzyński, który jednym zdaniem bije na głowę wszystkie te super zajebiste fantasy rpg ma problem na samo wyjście z powijaków :facepalm: .

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry