Fochy i żale nt. "Czasu Zapłaty" 12003 38

O temacie

Autor Sante

Zaczęty 18.05.2011 roku

Wyświetleń 12003

Odpowiedzi 38

Sante

Sante

Użytkownicy
posty3
Propsy8
  • Użytkownicy
:facepalm:

Komu wy w ogóle próbujecie udzielać rad? Osobie, która zapoczątkowała modding gothica i istnienie tej społeczności w polsce? Każdy tu ma w dupie wasze spostrzeżenia i wnioski tak więc wypierdalać. Może ktoś nie doczytał, bo znając dzisiejsze realia "za długie", ale przypominam że czekamy na zgłoszenia a nie złote myśli wszechwiedzących ekspertów z forum internetowego. Nikogo nie obchodzą wasze recepty oczywistego problemu. Dyskusja dyskusją, ale chyba pora zacząć ucinać te wszechobecne dygresje prowadzące do niczego.

Wkurwiasz mnie... Uważasz się za pępek świata? Ha.. piszesz że masz w dupie to co piszą i myślą inni? Ogarnij się.. Z takim przywitaniem świeżego forumowicza daleko nie zajdziesz. Gówno mnie to obchodzi czy mi wlepicie bana czy zasrany minus. To forum nie jest jedyne a wy nie jesteście tylko sami i nie liczy się to że bugi zlikwidujecie dacie duale new hero itp. W Czas Zapłaty nie zagram. A ty Thoro lepiej wyżyj się na sobie okalecz se coś ale nie mózg bo mózg se okaleczyłeś dawno... Wnioski masz w dupie? To ja mam wniosek. Zmień się gościu nie udawaj twardziela. Używając wulgarnych słów nie dodajesz sobie lat a inni mają wrażenie że na forum 10 latek się mądruje.

Dyskusja dyskusją, ale chyba pora zacząć ucinać te wszechobecne dygresje prowadzące do niczego.

To się zamknij i skończ te swoje pierdolone mądrości i będzie spokój.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
I po kiego grzyba ten stres, plucie żółcią i palenie buraka na całe forum?  :lol2:

Комиссар RBT

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wkurwiasz mnie... Uważasz się za pępek świata? Ha.. piszesz że masz w dupie to co piszą i myślą inni? Ogarnij się.. Z takim przywitaniem świeżego forumowicza daleko nie zajdziesz.

To wyłącznie temat w którym Orc poszukuje GRAFIKÓW, a nie pierdolonych chłopskich filozofów twojego pokroju. Skoro jeszcze niedawno w tym temacie pisano posty pokroju "orc to powodzenia bo na tym forum jest od chuja grafikow xDD", to o czym my tu w ogóle mówimy? A kim ty jesteś wielki autorytecie żeby pouczać użytkowników starszych stażem? Skoro wypowiadają się tu tylko idioci to chyba oczywiste, że ktoś powinien ustawić ich do pionu. Dobrze, że zrobił to thoro, bo jego słowa mają moc.

Sante

Sante

Użytkownicy
posty3
Propsy8
  • Użytkownicy
Mają moc? Haha.. Większą moc ma spłuczka. Filozof to ty jesteś.. Pouczać nie muszę, ale odrobinę kultury mógł zachować. A ty schowaj te swoje teologie jakiemuś innemu użytkownikowi. Nie będę więcej tu pisał ani odpisywał bo wyłącznie się poniżam za bardzo do waszego poziomu. Co do orca to do niego jednego nic nie mam. Pisałem o Thoro więc mogłeś swoją wypowiedź w buty włożyć to chociaż byś wzrostem zabłysnął. Prawnikiem jego nie jesteś więc skończ i ty...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mają moc? Haha.. Większą moc ma spłuczka. Filozof to ty jesteś.. Pouczać nie muszę, ale odrobinę kultury mógł zachować.

W którym miejscu na forum publicznym zacząłem filozofować ?
Nerwy puściły mu w 2008 roku. Musiał czytać tego typu wypowiedzi od kilku lat i w końcu w bardzo brutalny sposób zaczął z tym walczyć, i moim zdaniem słusznie, bo wcześniej na takie zachowania nie pomagała ani prośba, ani groźba.

Pisałem o Thoro więc mogłeś swoją wypowiedź w buty włożyć to chociaż byś wzrostem zabłysnął. Prawnikiem jego nie jesteś więc skończ i ty...

Niestety, mam 1,88m, z tym prawnikiem blisko trafiłeś :lol:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Mają moc? Haha.. Większą moc ma spłuczka.
Zajebisty argument.
Filozof to ty jesteś..
I znowu to samo.
Pouczać nie muszę,
Bylibyśmy wdzięczni
ale odrobinę kultury mógł zachować.
Mógł nie znaczy musiał. Dlaczego ma słuchać zasad wymyślonych przez jakiegoś kolesia setki/tysiące lat temu?
A ty schowaj te swoje teologie jakiemuś innemu użytkownikowi.
Bo? Podaj argumenty, nie widzę powody, dla którego miałby tak się zachowywać. Bo tak powiedziałeś? Bo nie powinien tracić czasu? Bo...?
Nie będę więcej tu pisał ani odpisywał bo wyłącznie się poniżam za bardzo do waszego poziomu
Nawet od niego nie zacząłeś.
Co do orca to do niego jednego nic nie mam.
A ktoś pisał coś innego?
Pisałem o Thoro więc mogłeś swoją wypowiedź w buty włożyć to chociaż byś wzrostem zabłysnął.
Nie widzę związku łączenia tych dwóch zdań słowem "więc". Co chciałeś osiągnąć w ten sposób?
Prawnikiem jego nie jesteś więc skończ i ty...
Skąd wiesz? Dark akurat studiuje prawo, co znaczy, że ma wiedzę, którą może wspierać Thora.

EdekSumo

EdekSumo

Wyspa Khorinis
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Wyspa Khorinis

EdekSumo
Wyspa Khorinis

Fochy i żale nt. "Czasu Zapłaty"
#6 2011-05-18, 16:54(Ostatnia zmiana: 2011-05-18, 16:55)
Wkurwiasz mnie... Uważasz się za pępek świata? Ha.. piszesz że masz w dupie to co piszą i myślą inni? Ogarnij się.. Z takim przywitaniem świeżego forumowicza daleko nie zajdziesz. Gówno mnie to obchodzi czy mi wlepicie bana czy zasrany minus. To forum nie jest jedyne a wy nie jesteście tylko sami i nie liczy się to że bugi zlikwidujecie dacie duale new hero itp. W Czas Zapłaty nie zagram. A ty Thoro lepiej wyżyj się na sobie okalecz se coś ale nie mózg bo mózg se okaleczyłeś dawno... Wnioski masz w dupie? To ja mam wniosek. Zmień się gościu nie udawaj twardziela. Używając wulgarnych słów nie dodajesz sobie lat a inni mają wrażenie że na forum 10 latek się mądruje.
Oni mogą się uważać się za pępki świata gdyż tworzą na obecny czas NAJLEPSZĄ modyfikacje do gothic 1 a to że tobie coś nie pasi to masz problem

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Sante, uwierz, że nie masz zielonego pojęcia w temacie, a starasz się mądrzyć. Ja np. takich co "mogliby spróbować" poznałem wiele i już więcej z nikim takim rozmawiać nie będę. Bardzo dobrze, że ktoś polewa zimną wodą tych co piszą, takie bzdety, bo jest to po prostu błazenada i fajnie, że jak zawsze na straży porządku staje waleczny Thoro.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To forum nie jest jedyne a wy nie jesteście tylko sami i nie liczy się to że bugi zlikwidujecie dacie duale new hero itp.
Faktycznie, nie jest. Ale w porównaniu do reszty, to jest chyba jedyne, które ma jeszcze jakiś poziom i stara się go utrzymać. Ale oczywiście nie obrazimy się, jeżeli odejdziesz stąd i będziesz się paprał w jakimś brodziku intelektualnym. To be honest, co najmniej kilka osób pewnie by się ucieszyło.

Sante

Sante

Użytkownicy
posty3
Propsy8
  • Użytkownicy
Oni mogą się uważać się za pępki świata gdyż tworzą na obecny czas NAJLEPSZĄ modyfikacje do gothic 1 a to że tobie coś nie pasi to masz problem

Najlepszą? Najlepszy jest oryginał ale o gustach się nie rozmawia. A w sprawach modu lepsze wg mnie jest GWW dają o wiele więcej niż wy. Jak już powiedziałem oryginał jest lepszy i nie tylko wy robicie mody więc ani jedyni nie jesteście ani lepsi od innych.  :ayfkm:  

Caesum to się ciesz. Co do poziomu to będę sceptyczny.

Melkor niech Dark studiuję sobie co tam mu pasuję. Zabraniam mu?

Na koniec.

Prawda najbardziej boli, wasze zdanie mam gdzieś tak jak Thoro napisał w tym temacie. W obronie moda którego robicie od 2006 w ogień skoczycie. Skoro jesteście wszyscy tacy zajebiści to po co wam szukanie kogoś do pomocy? Zobaczymy co się wydarzy dalej. Swe przemyślenia zostawię dla siebie.

Ci którzy dali mi plusy chyba podzielają moje zdanie, ale i tak to nie jest najważniejsze.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepszą? Najlepszy jest oryginał ale o gustach się nie rozmawia.
Najlepszą modyfikacją jest oryginał? Gz genialnego sposobu myślenia. :ok:  
A w sprawach modu lepsze wg mnie jest GWW dają o wiele więcej niż wy.
Do dupy zrobione modele, beznadziejna optymalizacja i żałosny twórca, który de facto byłby świetny, gdyby nie fakt, że jego charakter to jakiś głupi dowcip Pana Boga? Zapewne.
Caesum to się ciesz.

wasze zdanie mam gdzieś
To po co tu jesteś?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wydzieliłem temat. Bawcie się dobrze ;p

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Caesum to się ciesz.
Nie ma do tego podstaw, jeszcze nie opuściłeś forum.

Ale oczywiście nie obrazimy się, jeżeli odejdziesz stąd i będziesz się paprał w jakimś brodziku intelektualnym. To be honest, co najmniej kilka osób pewnie by się ucieszyło.

chociaż... może już są? :lol:

Na koniec.
jednak są. jeszcze ja + sumcio:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Najlepszą? Najlepszy jest oryginał
To nie mod
ale o gustach się nie rozmawia.
Bo co
A w sprawach modu lepsze wg mnie jest GWW dają o wiele więcej niż wy.
Więcej nie zawsze znaczy lepiej
Jak już powiedziałem oryginał jest lepszy
Ktoś tu zaprzeczał?
i nie tylko wy robicie mody więc ani jedyni nie jesteście ani lepsi od innych.  :ayfkm:  
Nie wszyscy tu się wypowiadający robią mody. W ogóle co to ma do dyskusji?

Melkor niech Dark studiuję sobie co tam mu pasuję. Zabraniam mu?
Nawet jakbyś chciał, nie mógłbyś.

W obronie moda którego robicie od 2006 w ogień skoczycie.
Tu nie chodzi o obronę moda tylko o Twój idiotyzm.

Skoro jesteście wszyscy tacy zajebiści to po co wam szukanie kogoś do pomocy?
Microsoft jest zajebisty, marines są zajebiści, nasa jest zajebiste, aber jest zajebiste. Po co w takim razie odbywa się ciągła rekrutacja?

Swe przemyślenia zostawię dla siebie.
Będę wdzięczny

Ci którzy dali mi plusy chyba podzielają moje zdanie, ale i tak to nie jest najważniejsze.
To, że dostałeś jakieś plusy nie znaczy, że masz rację.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Jebał go pies. Wyjebać na zbity pysk, chyba, że chcecie toczyć bekę. Już się wystarczająco wkurwiłem na maturze z chemii, żebym miał czytać posty takiego idioty

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
jeżeli twoje dziecko bierze propsa vierzby na poważne to wiedz, że coś się z twoim dzieckiem dzieje.

btw, proszę cię z całego serca, sante, wyjdź stąd...

...nie mogę już patrzeć na te posty melkora : D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
...nie mogę już patrzeć na te posty melkora : D
:lol2:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogrodnik, props za ostatnie zdanie.
Kocham tM! W końcu doczekałem się kolejnej części żali :D
A teraz tylko poczekajmy na rozwój sytuacji...

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
jeżeli twoje dziecko bierze propsa vierzby na poważne to wiedz, że coś się z twoim dzieckiem dzieje.
: *

Dałem ci propsa łajzo bo dzięki tobie coś się dzieje na tym forum. Toczenie beki z idioty to ostatnimi czasy jedyna rozrywka tutaj. Czuj się jak chrześcijanin otoczony przez lwy na koloseum. :3

Na zakończenie cytacik

Thoro, 18:41:04:
nawet nie musze sie logowac a tu gru osob dyskutuje za mnie z jakims nołnejmem :D

Thoro, 18:41:35:
to jest kurwa wyzszy poziom egzystencji internetowej :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Hejty jak za starych dobrych czasów :ok:
Po co jednak wchodzicie w dyskusję z jakimś z dupy anonimem pieprzącym coś o "daleko nie zajechaniu" wobec osoby, która współtworzy to miejsce od bodaj 2007 (?). Nawiasem mówiąc, przez te lata rozjechałem tu tylu baranów podobnego pokroju, że nawet nie chce mi się zabierać głosu także miłej zabawy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry