Ale przecież zrobienie dajmy na to 10 screenów i wrzucenie ich nie zajmuje wiele, a to można zrobić np. w weekend :wink: Wszystkiego z modyfikacji nie pokazaliście (tylko jakieś tam fragmenty górniczej doliny), więc można by się wysilić przez te 15 min prawda? :wink:
Nie zajmuje się wyłącznie vobowaniem, więc teraz screenów ze świata za bardzo nie mam jak pokazać bo po prostu niezbyt wiele nowego jeżeli chodzi o vobnowanie dodałemw ostatnim czasie. Teraz jak już sawik powiedział oddaje zaległe prace innym. Na domiar złego oddałem KZW świat, który powinien być skończony (i był) ale przez moją nieuwagę zapisałem starą wersję (w której nie było połowy vobów) na nową, którą miałem już praktycznie skończoną
Sawik~Nie narzucam jakiegoś konkretnego terminu na to wszystko co miałeś zrobić bo generalnie cała robota leży rozgrzebana i każdy z 8 czy 9 osób z ekipy co rusz chwyta się za to czy tamto. Grunt to to, żeby wszystko działało
PS.
Mam pomysł na zrobienie kompasu, który w 99% wypali ;p
EDIT:
Zapomniałem dopisać, że od czwartku do dzisiaj mnie nie było (wróciłem dopiero o 11 i chwilę spałem) i dopiero co wszedłem na gg, tM i inne gówna no i podowiadywałem się masę ciekawych info ;/