Witam Pana Kaczkę. Po reaktywacji konta, doszedłem do wniosku że zacznę go używać
Jestem ciekaw jak idą postępy w pracy nad modyfikacją Dziedzictwo. Mam także pytanie, czy jest w planie nagranie profesjonalnego gameplay#msg1005063a z gry, bądź przedstawienie świata także w wersji filmowej.
Życzę owocnej pracy nad modyfikacją.
p.s. Polecałbym umieszczenie w pierwszym poście miniaturek,a nie linków do zdjęć (lepiej wygląda :wink: ).
Kaczuś się nie obrazi jak odpowiem ja
Postępy idą cały czas do przodu aczkolwiek powoli teraz z tego co się orientuję MarkossBoss robi tekstury do pancerzy więc myślę że nie długo coś Kaczka ujawni, ja z kaczką (ja robię a kaczka pilnuje bym się nie lenił

) obecnie zajmujemy się skryptami więc z naszej strony nie wiele dostaniecie pokazanego wkrótce.
Co do gameplay#msg1005063a mam nadzieję że kaczuś zrobi jakiś film jednak nie słyszałem by był chętny do pracy nad tym na razie.
Ogólnie to na razie kaczka wykorzystuje ostatnie dni wakacji, po rozpoczęciu roku szkolnego oraz zaaklimatyzowania się nowej szkole kaczka powinien przyśpieszyć (taki mały paradoks mniej czasu a więcej pracy wykonane

)