[G1] Orcades PL 125986 189

O temacie

Autor Magier

Zaczęty 15.11.2010 roku

Wyświetleń 125986

Odpowiedzi 189

Gotyk

Gotyk

Użytkownicy
posty101
Propsy67
  • Użytkownicy
Nie ma linka do wersji 1.02. Jest jedynie odnośnik do patcha, który aktualizuje moda do wersji 1.02, więc tak czy owak trzeba najpierw pobrać modyfikację w wersji 1.0. Niemniej nie zmienia to faktu, że działają oba linki do wrzuc.to - zarówno do łatki, jak i do samego moda. Zaktualizowałem jednak linki w pierwszym poście i wgrałem jeszcze modyfikację na serwer mediafire.com.

Ze swojej strony mogę jeszcze powiedzieć, że niedługo rozpoczną się prace nad dubbingiem. Wraz z jego wydaniem planowane jest wprowadzenie paru poprawek w zakresie grafiki 2d i poprawności językowej.

Dziękuję Proposik :)

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czekaj mag- na wrzuc.to był patch? bo ja go zainstalowałem i normalnie lata.

Bym zapomniał - dobre tłumaczenie. :D

vebioS #.

vebioS #.

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Wcześniej już było pytanie o tę misję ale ja mam trochę inaczej. Chodzi tu o skradzione książki. Ten na G ;] (sry nie pamiętam imienia). Mówi nam ciągle, że żartujemy sobie, że pytaliśmy go o to parę sekund temu. Powiedziałeś Magier, że trzeba wypełnić wszystkie zadania tak? A mnie właśnie zostało zadanie z tymi pierścieniami. Tak w ogóle to nie mam klucza do tej kopalni niestety. Mam nadal 2 rozdział. Nie pozostaje mi nic innego niż przejście z kodem? ;/ Z góry dzięki.(mod przechodzę dopiero teraz :P).

Best in the World ~ Punk.

Andre202

Andre202

Użytkownicy
posty60
Propsy8
  • Użytkownicy
Co zrobić z kamieniem teleportacyjnym w kopalni, by mnie przeteleportowało do odpowiedniego miejsca?

abi

abi

Użytkownicy
posty42
Propsy5
  • Użytkownicy

abi

Orcades PL (G1)
#84 2012-06-10, 23:41(Ostatnia zmiana: 2012-06-11, 17:37)
Mam pytanie, jestem w IV rozdziale z przyjacielem szkieletem (zapomniałam imienia). Utknęłam przed kratą za którą były 2 zębacze. Zdobyłam klucz który był u góry przed kratą ale nie wiem jak tam wejść dalej. Nie widzę żadnego przycisku. Jak uruchomić kratę aby wejść dalej?

edit:
poradziłam sobie, teraz przeszukuję pomieszczenie ze skarbami, nie ma jeszcze wszystkiego :D

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Mam problem, gdy jest animacja na której koleś przypływa łódką na wyspę ( podczas misji oczyszczania wyspy z Girionem) wywala mi grę do pulpitu i wyskakuje mi taki oto błąd http://imageshack.us/photo/my-images/31/crashgry.png

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
W tym momencie często występują błędy. Zapisz grę przed przypłynięciem Kestrala i spróbuj przejść to miejsce, o ile będzie to konieczne, jeszcze kilka razy. Za którymś razem powinno zaskoczyć, jednak niczego nie mogę zagwarantować.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Niebieskooki

Orcades PL (G1)
#87 2012-10-21, 03:57(Ostatnia zmiana: 2012-10-21, 04:38)
jak zrobic Questa z miodem dla maga? Przywolalem pszczoly, ale miod mu nie pomogl? Co dalej??

Btw, kiedy bede mogl z kirstalem odplynac na khorinis? zrobilem all questy 4 rozdzial, bez tego questa miod dla maga :]

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red

Magier
White&Red

Orcades PL (G1)
#88 2012-10-21, 20:08(Ostatnia zmiana: 2012-10-21, 20:08)
Jeśli chodzi o zadanie z magiem, to
Spoiler
musisz mu po prostu zagrać na lutni.
Co do wypłynięcia:
Spoiler
Trzeba zebrać odpowiednią liczbę osób, żeby zepchnąć łódź do wody.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
mam ochote zagrac w tego moda. czy można zebrać wszystkie patche i podstawową wersję w całośc  i aktualizować download? niemogę pobrac patcha 1.1

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Orcades PL (G1)
#91 2013-02-17, 21:54(Ostatnia zmiana: 2013-02-22, 22:17)
mod jest EPICKI! świetny.

gdzie znajdę ważkę, którą mam złapac podbierakiem?

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Znajdziesz ją
Spoiler
w okolicy domu maga.
Spoiler

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Znajdziesz ją
Spoiler
w okolicy domu maga.
Spoiler
Dzięki za odp.

gdzieś czytałem , że chrząszcz jest przy teleporcie. to teleport ten na górze? tam go nigdzie nie widziałem.

pisałeś , że można wejść na maszt i dostac bonus (próbowałem na jednej i drugiej łajbie, ale tego nie dało się zrobić).

kolejna  kwestia, zastanawiam się jaką metodą zrobiono  płynącą łódź czy zawalający się dach - to  są movery?

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
gdzieś czytałem , że chrząszcz jest przy teleporcie. to teleport ten na górze? tam go nigdzie nie widziałem.
Tak, dokładnie ten teleport. Chrząszcz chodzi po jednym z jego ramion.

pisałeś , że można wejść na maszt i dostac bonus (próbowałem na jednej i drugiej łajbie, ale tego nie dało się zrobić).
Tak przynajmniej wyczytałem w niemieckim poradniku.

kolejna kwestia, zastanawiam się jaką metodą zrobiono płynącą łódź czy zawalający się dach - to są movery?
Niestety nie orientuję się, a nie mam teraz dostępu do plików gry, więc nie jestem w stanie tego sprawdzić.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
jestem przy skale ze szkieletem, gdzie szukam stron ksiązki, ale powoli zaczyna mnie kurwica brać. znalazłem 4 z 6 stron , dwóch pod skałą na dnie w ogóle nie mogę znależc.
dodatkowo w roślinch jest czerwony znak "X", który nie wiem do czego służy.

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Ten znak to podpucha, nic tam nie ma. Tutaj masz screena z zaznaczonymi wszystkimi miejscami, w których znajdują się kartki:
Spoiler

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Orcades PL (G1)
#97 2013-02-24, 15:16(Ostatnia zmiana: 2013-02-24, 15:17)
jestem w kopalni w częsci 2 jako liliput. jest tam zyzna gleba, rozumiem, że trzeba wrzucic nasiona i podlać je. niestety mam tylko nasiona bagiennego ziela, które nie działają. jakie nasiona trzeba uzyć, aby wejśc na górę i gdzie je znależć. przy okazji na dnie jeziora od razu znalazłem zwój z ognistą burzą.

Magier

Magier

White&Red
posty112
Propsy240
ProfesjaTłumacz
  • White&Red
Ta gleba jest niepotrzebna, przynajmniej na razie. Musisz znaleźć inną drogę, a mianowicie
Spoiler
przepłynąć pod wodą do następnego pomieszczenia.

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Orcades PL (G1)
#99 2013-02-24, 17:16(Ostatnia zmiana: 2013-02-24, 18:37)
tu pojawia sie pewien problem.nie wiem czy to nie bug. mianowicie pod wodą nic nie widać. czy trzeba płynąć mając rune światła? wolałbym nie przechodzić moda na kodach. dodam, że z konsoli jak wskrzeszę postać przez F8 to obraz nie jest az tak niewyraźny, choc dopiero jak zapale pochodnię to widzę te przejście.

czy ktos przeszedł to bez kodów?

0 użytkowników
Do góry