Jak zajebiście, że tyle się dzieje 1938 3

O temacie

Autor DuoGum

Zaczęty 10.11.2010 roku

Wyświetleń 1938

Odpowiedzi 3

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Ostatni raz na forum byłem.. kiedyś tam. Jakoś parę miesięcy temu i dzisiaj mi się przypomniało, że istnieje coś takiego jak TM. Wchodzę sobie, a tutaj tradycyjnie te same pyski, nic nowego, a mody są chyba z kwietnia. W ogóle dzieje się tutaj coś na tym forum, prócz filozoficznych przemyśleń w dziale offtopic?  :pokerface:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
A co zrobiłeś, żeby się działo? Forum kształtują użytkownicy i to od nich zależy co dzieje się na forum, czy mają prawo dumnie nosić miano UŻYTKOWNIKA, czy tylko frajera, który czeka aż kto inny za niego wszystko zrobi. To że ludzie są leniwi i nie chce im się uczyć, brać udziału w bitwach, rozwijać w ciekawy sposób dyskusji w offtopie to wina forum tak? Czyli kogo? Bo według mnie pizdusi, którzy o postulatach Elvansa zapomnieli zaraz po przeczytaniu tematu. Najlepiej wziąć powiesić się komuś na szyi i poganiać, a jak maszeruje za wolno to się odczepić i szukać innych miejsc do pasożytowania.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11914.msg118352#msg118352#msg118352#msg118352 date=1289430109
A co zrobiłeś, żeby się działo? Forum kształtują użytkownicy i to od nich zależy co dzieje się na forum, czy mają prawo dumnie nosić miano UŻYTKOWNIKA, czy tylko frajera, który czeka aż kto inny za niego wszystko zrobi. To że ludzie są leniwi i nie chce im się uczyć, brać udziału w bitwach, rozwijać w ciekawy sposób dyskusji w offtopie to wina forum tak? Czyli kogo? Bo według mnie pizdusi, którzy o postulatach Elvansa zapomnieli zaraz po przeczytaniu tematu. Najlepiej wziąć powiesić się komuś na szyi i poganiać, a jak maszeruje za wolno to się odczepić i szukać innych miejsc do pasożytowania.

Narazie ukradł kilka modeli Kyromana i kogoś tam jeszcze i podawał się na innych forach za ich autora  :ayfkm:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry