@Żadna Głupia Spółgłoska :
To w moim mniemaniu ty robisz z igły widły rozpisując moje pojęcie "choroby" na najdrobniejsze tej "choroby" szczegóły, tak , jakby to szarego człowieka obchodziło.
Jeśli masz wątpliwości chętnie się dowiem na pw jakie bo mam dosyć bezsensownego odpisywania ci na forum.
Jeśli mam ci podać raporty kataklizmów od roku 2000-2010 to udostępnij mi odpowiednie źródła.
@Thoro :
No może źle się wyraziłem .. mówiąc w tym roku chodziło mi o rok 2010. Przyznam , że niechybnie popełniłem błąd ale wydawało mi się , że każdy jest na tyle kumaty , że (chyba) skapuje o co chodzi. Co do życia teraźniejszego i tego mające miejsce 40-50 lat temu .. cóż powiem jedynie to , że moim zdaniem na gorsze zmieniło się wiele , choćby normy NORMALNEGO życia (a nie wegetacji od dziesiątego do dwudziestego - trzydziestego).
@Bronek_Komorowski :
Wiesz .. powiem ci tylko tyle , że MOIM skromnym zdaniem zachowujesz się po prostu żałośnie. Z twoich słów zrozumiałem tyle : mam ci podać argumenty , że w waszym świetle pierniczę głupoty ? Wróć się parę postów i poczytaj się. Mam ci podać argumenty do wątpliwości ? Pieprzysz jak potłuczony, bo o ile mi wiadomo do wątpliwości argumentów nie da się podać (ale co ja tam wiem). To samo do raportu kataklizmów .. JAK MOŻNA ZAARGUMENTOWAĆ COŚ , czego nie podałem i co dla mnie jest rzeczą do zdobycia nie możliwą ? Zaczynam sądzić , że ty w ogóle nie wiesz co znaczy "argument" aha i w przyszłości w następnym beznadziejnym poście nie próbuj dodawać znaczenia słowa "argument" wyciągniętego jak mniemam z cioci wikipedii : ].
Podsumowując co poniektórych : jak już latacie tak beznadziejnie po forum themodders to czasem zajrzyjcie na wp.pl , onet.pl czy interia.pl w sekcję wiadomości/informacje i poszukajcie opisu naszych "ZNAKOMITYCH NORM ŻYCIOWYCH" , a przy okazji nie omieszkajcie poszukać też naszych "pięknych i radosnych inaczej " newsów ze świata.