OTO POLSKA 1728696 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1728696

Odpowiedzi 5881

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
what is it

sauron
  • Gość
świątynia opatrzności bożej i ww2 german flak tower albo na odwrót :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#802 2011-04-14, 19:46(Ostatnia zmiana: 2011-04-14, 20:00)
Wiadomo. Od zawsze mówiłem, że ta wyciskarka do cytryn wygląda jak piękny flakturm. Swoją drogą jedne z ciekawszych budowli 2 wojny światowej jak i fortyfikacji w ogóle. Najciekawsze jest, że zarówno niemieckie wieże dział flak jak i kościół poza wyglądem łączą dokładnie te same pobudki: megalomania, próżność budowniczych i zupełna niepotrzebność na tego typu budowle w takiej skali i rozmachu.

sauron
  • Gość
...te same pobudki: megalomania, próżność budowniczych i zupełna niepotrzebność...

stąd to skojarzenie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tyle, że niezniszczalny flaktower to rzeka pomysłów bo możesz zrobić z tego muzeum, punkt widokowy, ściankę do wspinaczki miejskiej, klub, salę koncertową, archiwum i szeroko pojętą atrakcję miejską, podczas kiedy wyciskarka do cytryn już zawsze pozostanie wyciskarką do cytryn, pomnikiem głupoty i próżności, gdzie kolejne pokolenia "elit" kraju będą klękać do miecza ku chale ojczyzny.

sauron
  • Gość
props

:lol2:  nie wejdziesz na kościół bezkarnie

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

OTO POLSKA
#806 2011-04-14, 21:44(Ostatnia zmiana: 2011-04-14, 22:17)
nie wejdziesz na kościół bezkarnie

CHALLANGE ACCEPTED

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#807 2011-04-14, 21:53(Ostatnia zmiana: 2011-04-14, 21:53)
props
to się nie liczy  :lol2:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To forum codziennie mnie zaskakuje xD

hegemonista

hegemonista

Użytkownicy
posty55
Propsy44
  • Użytkownicy
To forum codziennie mnie zaskakuje xD
ja tylko wchodzę, aby poczytać ten temat :D

Chcę być fajny na tM. Wspomóż mnie i daj mi propsa

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
A ja co i rusz, żałuję, że nasze, żarty są takie niszowe, bo uważam, iż ten humor powinien być pokazywany szerokiej publiczności, ze względu na niektóre perełki :D

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Lepsza taka niszowość i "zrównoważony rozwój", niż stanie się sezonową atrakcją dla gimbusów z komixxów czy innego karachana.

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#812 2011-04-15, 11:07(Ostatnia zmiana: 2011-04-15, 11:07)
wydaje mi się że fenix nie miał niczego złego na myśli

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ale ja nic takiego nie powiedziałem.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A ja co i rusz, żałuję, że nasze, żarty są takie niszowe, bo uważam, iż ten humor powinien być pokazywany szerokiej publiczności, ze względu na niektóre perełki :D
W ramach ciekawostki: kiedyś pokazałem ten temat kumplowi (obecnie już byłemu, bo okazał się chujem który spiskuje przeciwko wszystkim, teraz już nie ma kolegów) i nawet napisał posta jako odpowiedź na post KZW, ale jako że koleś był nołnejmem i bezpostowcem to nikt nawet na to nie zwrócił uwagi. Miało być prowo, ale nie wiedział jaka tu jest atmosfera i mempleks więc zupełnie mu się nie udało. Powinno się go dać znaleźć po IP i chyba nawet ktoś go kiedyś znalazł.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
To tak a propo tej całej edukacji co tu czasem o niej gadacie ; p

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#816 2011-04-15, 22:17(Ostatnia zmiana: 2011-04-15, 22:19)
No jak wybrali zarządzanie i marketing to niedziwota ich los

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
niesamowite, jak wiele do dyskusji wnosi ten komiks...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dark to tyczy się również prawa xD

Lord Reginald

Lord Reginald

Użytkownicy
posty4
Propsy5
  • Użytkownicy
A morał tej bajki jest krotki i niektorym znany, kto chce zarządzac ten musi byc zbesztany  :lol:

0 użytkowników
Do góry