OTO POLSKA 1704801 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1704801

Odpowiedzi 5881

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Płakałem przy tym obrazie
ja też :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ciekawe czy postacie w obłokach to jakaś aluzja do płonącego tupolewa...

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Jestem dumny z naszego, Polskiego (celowo wielką literą!) artysty! W tak wspaniały, wzruszający i ogółem niesamowity sposób oddał wszystkie nasze uczucia i emocje związanie z Katastrofą. Jak widać wszyscy, których tak kochaliśmy trafili już do Nieba! W oddali, nieopodal zamku na Wawelu widać Krzyż, o który my, prawdziwi patrioci i katolicy tak walczyliśmy.
Przepraszam na chwilę, czy ma ktoś chusteczki? ;'(

makin' bacon

maltese

maltese

Użytkownicy
posty22
Propsy9
  • Użytkownicy
http://[media]http://www.youtube.com/watch?v=xMuiUWRcUQU&feature=player_embedded[/media]

Globalizacja idzie pełną parą, dobry mudzyn prezenterem w prognozie pogody  :huh:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

OTO POLSKA
#464 2011-01-17, 03:30(Ostatnia zmiana: 2011-01-17, 03:32)
Nie wiedziałem gdzie to umieścić, ale chyba dobrze

https://www.youtube.com/watch?v=ZYE79wxtBhg

Mocny z niego profesor, potrzeba więcej takich   :lol2:  :lol2:  :lol2:

Patrzę dodane w maju 2010 na youtube więc pewnie znane....

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Ciemnogród w pełniej krasie. "Wszystkie ataki terrorystyczne = muzułmanie". "Profesor" o IRA czy ETA nie słyszał  :lol2:  . "Wpuszczanie wroga muzułmańskiego", nie no, miazga.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

OTO POLSKA
#466 2011-01-17, 04:19(Ostatnia zmiana: 2011-01-17, 04:24)
Ciemnogród ciemnogrodem, racja, ale z drugiej strony nie chciałbym, by ktoś z mojej rodziny został ukamienionwany za cudzołóstwo albo odmienną orientacje seksualną. Kara należy się prędzej tym włochatym skurwysynom za reklreacyjne napierdalanie żonki, bo tak mówi i pozwala Koran. To zwykłe bestialstwo i skurwysyństwo, a nie żadna religia podparta szlachetną ideą. Pewnie, jestem powierzchowny, bo i wiedzy na ten temat wielkiej raczej nie mam, ale z dwojga złego wolę nasz pojebany Catoland niż średniowieczną ciemnotę i zacofanie jaką prezentuje Islam. Jebać ich wszystkich.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#467 2011-01-17, 12:42(Ostatnia zmiana: 2011-01-17, 12:43)
Ciemnogród w pełniej krasie. "Wszystkie ataki terrorystyczne = muzułmanie". "Profesor" o IRA czy ETA nie słyszał  :lol2:  . "Wpuszczanie wroga muzułmańskiego", nie no, miazga.

Jebać szuszwoli i wszystkich arabów a szczególnie ich pojebaną religię pizdullacha. Najrozsądniejszym rozwiązaniem by była izolacja poprzez zamknięcie ich wszystkich na tej jebanej pustyni ale to nie możliwe, zwłaszcza w czasach kiedy w europie zaczynają się tworzyć się kolonie brudu na terenach krajów zamożnych. Jedyne szczęście w nieszczęściu orła bielika takie, że jesteśmy na tyle biedną, rozpierdoloną beczką gówna atrakcyjną co najwyżej dla cyganów, nie dla murzynów czy arabów choć nie powiem. Chciałbym zobaczyć bitewność rozmodlonego w gównie społeczeństwa na przeciw równie popierdolonych fanatyków z jakiegoś pustynnego padołu. Polska kompromituje się w każdej bieżącej kwestii; wypadek samolotu, pkp, dopalacze także muzułmanie byli by z pewnością godnym problemem dla Wspaniałego Premiera Donalda Tuska i Bronisława Komorowskiego Prezydenta Błogosławionego Przez Jezusa Chrystusa Trzykroć Przedziwnego i Maryję Panienkę Zawszę Dziewicę Niepokalaną Matkę Narodu Polskiego przez Świat Umęczonego.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Występowanie opętania jest faktem, potwierdzonym przez WHO, czyli Światową Organizację Zdrowia. We współczesnym świecie liczba przypadków owładnięcia przez demony intensywnie rośnie. Dowodem jest ilość zła na kuli ziemskiej. Dopóki sytuacja była opanowana przez egzorcystów i Świętą Inkwizycję, zła było zdecydowanie nie mniej. Jednak wraz z nastaniem oświecenia liczba działających na ziemi demonów wzrosła, a wynikiem tego były pierwsza i druga wojna światowa oraz komunizm, a w ostatnich czasach terroryzm.

http://3dno.pl/opetana-psychologia/

Polecam.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Smoleńsk - czyja to wina? :lol:
http://smolensk-czyja-to-wina.tumblr.com/
Props. Wczoraj w kolejce do lekarza gdy musiałem siedzieć 2 godziny usłyszałem co najmniej kilka wersji przyczyn katastrofy razem z zamachem zaplanowanym przez Tuska :lol2:

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

OTO POLSKA
#472 2011-01-20, 14:57(Ostatnia zmiana: 2011-01-20, 14:58)
Smoleńsk - czyja to wina? :lol:
http://smolensk-czyj...ina.tumblr.com/
[/url]
Co się tak głupio pytasz oczywiście że Rosji przecież to nie wina "najebanej" załogi TU 154M
:lol:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Nie koniecznie całość winy musi leżeć po stronie Rosji.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#474 2011-01-20, 15:06(Ostatnia zmiana: 2011-01-20, 15:10)
no pewnie, że nie. jednak przez 3/4 roku mogliby już udostępnić pierdolone dokumenty, w której zginęła spora część czołowych polskich (jakby nie było) polityków i mężów stanu

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bo Rosja gra z nami w chu**.:lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
zajebisty żart

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
zajebisty żart
A śmiej się śmiej, ja go nawet spropsuje, żeby nabrał więcej motywacji do tworzenia tak zajebistych żartów :lol:

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
A śmiej się śmiej, ja go nawet spropsuje, żeby nabrał więcej motywacji do tworzenia tak zajebistych żartów :lol:
Tak jest! SA jest na rapie, trzeba to docenić.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

0 użytkowników
Do góry