O temacie
Autor Thoro
Zaczęty 19.09.2010 roku
Wyświetleń 1712966
Odpowiedzi 5881
Wowoz
Kazzmir O.D.A.L.
Fareus Labirynt
Duke Nukem Gry (themodders@telegram)
ciężko się tego słucha, gozdyra szaleje xD
anor
https://www.youtube.com/watch?v=zqinf5L6HZYMarian Kowalski w Skandalistach. Dyskusja była na poziomie do pewnego czasu. Najebana Feministka i wpis Kowalskiego na FB https://www.facebook.com/Kowalski.Marian/posts/993043707466863 rozwala wszystko. Ogólnie polecam gdy ktoś naprawdę chce się pośmiać.
Oglądałem w sobote, Gozdyra bliska płaczu i zapalenia pizdy swój główny "argument" oparła na bułce z kebabem dno dziennikarskie dla wsparcia wezwała jakieś naćpane dziwadło nie potrafiące skleić jednego sensownego zdania, Marian natomiast w szczycie formy
Cytat: anor w 2017-01-30, 16:27Oglądałem w sobote, Gozdyra bliska płaczu i zapalenia pizdy swój główny "argument" oparła na bułce z kebabem dno dziennikarskie dla wsparcia wezwała jakieś naćpane dziwadło nie potrafiące skleić jednego sensownego zdania, Marian natomiast w szczycie formy No Gozdyra to się pokazała XD, beke będę cisnął co najmniej tydzień.
Nawiązując jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi, jak ta Gozdyra może się mieć za "rzetelną,obiektywną,pluralistyczną" dziennikarkę, obraża intelekt innych ludzi uważając się za taką osobę. z GW owiniętą wokół szyi zamiast szalika jej do twarzy, ciekawe czy kuma sprawę że ci "uchodżcy" których tak kocha ucieli by jej głowę za popieranie homoseksualistów itp a przedtem przeorali by jej dupe
Cytat: anor w 2017-01-30, 16:42Nawiązując jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi, jak ta Gozdyra może się mieć za "rzetelną,obiektywną,pluralistyczną" dziennikarkę, obraża intelekt innych ludzi uważając się za taką osobę. z GW owiniętą wokół szyi zamiast szalika jej do twarzy, ciekawe czy kuma sprawę że ci "uchodżcy" których tak kocha ucieli by jej głowę za popieranie homoseksualistów itp a przedtem przeorali by jej dupe O ile z Panem Zbigniewem poziom dyskusji był jeszcze jako taki, to tutaj to jest dramat no, ale sorry takie życie jak niektórzy dziennikarze są niezbyt wygadani i ogarnięci.
Werewolf
Cytat: Duke Nukem w 2017-01-30, 16:30Cytat: anor w 2017-01-30, 16:27Oglądałem w sobote, Gozdyra bliska płaczu i zapalenia pizdy swój główny "argument" oparła na bułce z kebabem dno dziennikarskie dla wsparcia wezwała jakieś naćpane dziwadło nie potrafiące skleić jednego sensownego zdania, Marian natomiast w szczycie formy No Gozdyra to się pokazała XD, beke będę cisnął co najmniej tydzień.Powstało "The best of" https://www.youtube.com/watch?v=UYytPijsFlENawiązując jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi, jak ta Gozdyra może się mieć za "rzetelną,obiektywną,pluralistyczną" dziennikarkę, obraża intelekt innych ludzi uważając się za taką osobę. z GW owiniętą wokół szyi zamiast szalika jej do twarzy, ciekawe czy kuma sprawę że ci "uchodżcy" których tak kocha ucieli by jej głowę za popieranie homoseksualistów itp a przedtem przeorali by jej dupe
CzlowiekGejzer
Taki cyrk się już długo nie powtórzy dla tego mówiłem że warto , i tak ta najebana feministka na końcu rozwaliła wszystko, gdy powiedziała że ta Pani z widowni nie wygląda jej na Polkę XDDDD. Ten program to naprawdę nie mogę kurna no nie mogę XD.
Niestety debile mają dozwoloną możliwość prokreacji co jest w tym wypadku strasznie smutne
Cytat: CzlowiekGejzer w 2017-01-30, 22:03Niestety debile mają dozwoloną możliwość prokreacji co jest w tym wypadku strasznie smutneTakie życie nic nie poradzimy, ja tam się cieszę, że ta beka wystarczy mi na tydzień jak nie na więcej XD i takie plusy mi wystarczają.
Ja bym wolał żeby u władzy był ktoś trzeźwo myślący a nie te sprzedajne kurwy co od 27 lat Przeżyłbym bez romansów w sejmie i dziennikarzy z autyzmem
Cytat: CzlowiekGejzer w 2017-01-30, 22:08Ja bym wolał żeby u władzy był ktoś trzeźwo myślący a nie te sprzedajne kurwy co od 27 lat Przeżyłbym bez romansów w sejmie i dziennikarzy z autyzmemJa też, ale na to już trzeba czekać na wybory, bo Stonoga swoim ULTIMATUM i nagraniami nie wiem czy coś zrobi.
Wezmę przykład z Korwina i nie będę szmatą na wietrze więc nie zmieniam poglądów co aferę Demokracja jest w Polsce kosztowna,szkodliwa i ogłupiająca bo ludziom wmawia się że mają wpływ na to co się w tej Polsce odpierdala