OTO POLSKA 1712021 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1712021

Odpowiedzi 5881

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Dudeł zawitał do mojego miasteczka :D

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ksiądz kibic i jego poddani
https://www.youtube.com/watch?v=vSkdTsCr2yQ

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
To brat Międlara? xD

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

OTO POLSKA
#5283 2017-01-30, 15:02(Ostatnia zmiana: 2017-01-30, 15:13)
https://www.youtube.com/watch?v=zqinf5L6HZY

Marian Kowalski w Skandalistach. Dyskusja była na poziomie do pewnego czasu. Najebana Feministka i wpis Kowalskiego na FB https://www.facebook.com/Kowalski.Marian/posts/993043707466863 rozwala wszystko.

Ogólnie polecam gdy ktoś naprawdę chce się pośmiać.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ciężko się tego słucha, gozdyra szaleje xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
ciężko się tego słucha, gozdyra szaleje xD

Prawda, ale za cenę beki myślę, że warto się poświęcić.

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk
https://www.youtube.com/watch?v=zqinf5L6HZY

Marian Kowalski w Skandalistach. Dyskusja była na poziomie do pewnego czasu. Najebana Feministka i wpis Kowalskiego na FB https://www.facebook.com/Kowalski.Marian/posts/993043707466863 rozwala wszystko.

Ogólnie polecam gdy ktoś naprawdę chce się pośmiać.

Oglądałem w sobote, Gozdyra bliska płaczu i zapalenia pizdy  :F swój główny "argument" oparła na bułce z kebabem dno dziennikarskie dla wsparcia wezwała jakieś naćpane dziwadło nie potrafiące skleić jednego sensownego zdania, Marian natomiast w szczycie formy  :redface:

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Oglądałem w sobote, Gozdyra bliska płaczu i zapalenia pizdy  :F swój główny "argument" oparła na bułce z kebabem dno dziennikarskie dla wsparcia wezwała jakieś naćpane dziwadło nie potrafiące skleić jednego sensownego zdania, Marian natomiast w szczycie formy  :redface:

No Gozdyra to się pokazała XD, beke będę cisnął co najmniej tydzień.

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk

Powstało "The best of"   :F

https://www.youtube.com/watch?v=UYytPijsFlE

Nawiązując jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi, jak ta Gozdyra może się mieć za "rzetelną,obiektywną,pluralistyczną" dziennikarkę, obraża intelekt innych ludzi uważając się za taką osobę. z GW owiniętą wokół szyi zamiast szalika jej do twarzy, ciekawe czy kuma sprawę że ci "uchodżcy" których tak kocha ucieli by jej głowę za popieranie homoseksualistów itp a przedtem przeorali by jej dupe  :wstyd:

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Nawiązując jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi, jak ta Gozdyra może się mieć za "rzetelną,obiektywną,pluralistyczną" dziennikarkę, obraża intelekt innych ludzi uważając się za taką osobę. z GW owiniętą wokół szyi zamiast szalika jej do twarzy, ciekawe czy kuma sprawę że ci "uchodżcy" których tak kocha ucieli by jej głowę za popieranie homoseksualistów itp a przedtem przeorali by jej dupe  :wstyd:

O ile z Panem Zbigniewem poziom dyskusji był jeszcze jako taki, to tutaj to jest dramat no, ale sorry takie życie jak niektórzy dziennikarze są niezbyt wygadani i ogarnięci.

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk

O ile z Panem Zbigniewem poziom dyskusji był jeszcze jako taki, to tutaj to jest dramat no, ale sorry takie życie jak niektórzy dziennikarze są niezbyt wygadani i ogarnięci.

Max mówi jak jest  :redface:

https://www.youtube.com/watch?v=ZRvs1MUeQDI

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca

Ale on ją ora, o boże xD

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy

Taką ciemnotę to powinni sterylizować i wysyłać na farmy

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Taki cyrk się już długo nie powtórzy dla tego mówiłem że warto :D, i tak ta najebana feministka na końcu rozwaliła wszystko, gdy powiedziała że ta Pani z widowni nie wygląda jej na Polkę XDDDD.

Ten program to naprawdę nie mogę kurna no nie mogę XD.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Taki cyrk się już długo nie powtórzy dla tego mówiłem że warto :D, i tak ta najebana feministka na końcu rozwaliła wszystko, gdy powiedziała że ta Pani z widowni nie wygląda jej na Polkę XDDDD.

Ten program to naprawdę nie mogę kurna no nie mogę XD.
Niestety debile mają dozwoloną możliwość prokreacji co jest w tym wypadku strasznie smutne

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Niestety debile mają dozwoloną możliwość prokreacji co jest w tym wypadku strasznie smutne

Takie życie nic nie poradzimy, ja tam się cieszę, że ta beka wystarczy mi na tydzień jak nie na więcej XD i takie plusy mi wystarczają.

Od Stonogi po wyborach dawno się tak nie uśmiałem  :lol:

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Takie życie nic nie poradzimy, ja tam się cieszę, że ta beka wystarczy mi na tydzień jak nie na więcej XD i takie plusy mi wystarczają.
Ja bym wolał żeby u władzy był ktoś trzeźwo myślący a nie te sprzedajne kurwy co od 27 lat
Przeżyłbym bez romansów w sejmie i dziennikarzy z autyzmem

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Ja bym wolał żeby u władzy był ktoś trzeźwo myślący a nie te sprzedajne kurwy co od 27 lat

Ja też, ale na to już trzeba czekać na wybory, bo Stonoga swoim ULTIMATUM i nagraniami nie wiem czy coś zrobi.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Ja też, ale na to już trzeba czekać na wybory, bo Stonoga swoim ULTIMATUM i nagraniami nie wiem czy coś zrobi.
Wezmę przykład z Korwina i nie będę szmatą na wietrze więc nie zmieniam poglądów co aferę
Demokracja jest w Polsce kosztowna,szkodliwa i ogłupiająca bo ludziom wmawia się że mają wpływ na to co się w tej Polsce odpierdala

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Wezmę przykład z Korwina i nie będę szmatą na wietrze więc nie zmieniam poglądów co aferę
Demokracja jest w Polsce kosztowna,szkodliwa i ogłupiająca bo ludziom wmawia się że mają wpływ na to co się w tej Polsce odpierdala

Polacy demokracji nie dadzą sobie odebrać, a inne ustroje to w tym kraju zadziałaby by jeszcze gorzej moim zdaniem XD chociaż kto wie do czego zdolni  jesteśmy.

0 użytkowników
Do góry