OTO POLSKA 1721274 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1721274

Odpowiedzi 5881

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Wezmę przykład z Korwina i nie będę szmatą na wietrze więc nie zmieniam poglądów co aferę
Demokracja jest w Polsce kosztowna,szkodliwa i ogłupiająca bo ludziom wmawia się że mają wpływ na to co się w tej Polsce odpierdala

Polacy demokracji nie dadzą sobie odebrać, a inne ustroje to w tym kraju zadziałaby by jeszcze gorzej moim zdaniem XD chociaż kto wie do czego zdolni  jesteśmy.
Niestety polskie społeczeństwo to banda cepów ze zjebanymi wartościami np.że wszystko zawsze jest fair a tu chuj bo Polska to chłopiec do bicia i unijna kurwa w chwili obecnej nad czym ubolewam
Tak wiem że PiSdy nie przyjmują "uchodźców" ale w wielu kwestiach Polska jest kurwiona na niewyobrażalną skalę mogę wspomnieć chociażby o embargach które nałożyła na nas Ukraina i przeszło to bez echa i bólu pizdy władzy poprzedniej i obecnej

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Niestety polskie społeczeństwo to banda cepów ze zjebanymi wartościami np.że wszystko zawsze jest fair a tu chuj bo Polska to chłopiec do bicia i unijna kurwa w chwili obecnej nad czym ubolewam
Tak wiem że PiSdy nie przyjmują "uchodźców" ale w wielu kwestiach Polska jest kurwiona na niewyobrażalną skalę mogę wspomnieć chociażby o embargach które nałożyła na nas Ukraina i przeszło to bez echa i bólu pizdy władzy poprzedniej i obecnej

No i tak pozostanie, no chyba że haki Stonogi  :trollface: okażą się prawdą, a wtedy wasze karty kredytowe i wasz majestat nie będą nawet  wiedziały co się stało.

Innymi słowy trzeba czekać, bo pierdoleniem i tak nic nie zrobimy.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy

No i tak pozostanie, no chyba że haki Stonogi  :trollface: okażą się prawdą, a wtedy wasze karty kredytowe i wasz majestat nie będą nawet nie wiedziały co się stało.
Nie wiem czy stare jebnięte prukawy pokroju Pawłowicz są majestatyczne ale szanuję twoje zdanie  :lol2:

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk

Oglądałem w sobote, Gozdyra bliska płaczu i zapalenia pizdy  :F swój główny "argument" oparła na bułce z kebabem dno dziennikarskie dla wsparcia wezwała jakieś naćpane dziwadło nie potrafiące skleić jednego sensownego zdania, Marian natomiast w szczycie formy  :redface:

No Gozdyra to się pokazała XD, beke będę cisnął co najmniej tydzień.

Powstało "The best of"   :F

https://www.youtube.com/watch?v=UYytPijsFlE

Nawiązując jeszcze do wcześniejszej wypowiedzi, jak ta Gozdyra może się mieć za "rzetelną,obiektywną,pluralistyczną" dziennikarkę, obraża intelekt innych ludzi uważając się za taką osobę. z GW owiniętą wokół szyi zamiast szalika jej do twarzy, ciekawe czy kuma sprawę że ci "uchodżcy" których tak kocha ucieli by jej głowę za popieranie homoseksualistów itp a przedtem przeorali by jej dupe  :wstyd:

Ale on ją ora, o boże xD

Obejrz sobie cały odcinek, praktycznie cały czas jazda naprawdę warto  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=zqinf5L6HZY

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
dr Artur Bartoszewicz
https://www.youtube.com/watch?v=v8wNqfgjZGw

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk
Jak ktoś nie widział jeszcze  :F

https://www.youtube.com/watch?v=6gXmcBgmdtA

i najnowszy hit

https://www.youtube.com/watch?v=TjNf2oxLPZY

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Before :
https://www.youtube.com/watch?v=8z_As4ACHvQ

After :
https://www.youtube.com/watch?v=0GRax6D3AMk

Coś mi tu Stonóg śmierdzi XD, tak jak ta cała afera z tym Misiewiczem i jego urlopem  :F.

anor

anor

Użytkownicy
Nemis ot awruk
posty3
Propsy2
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Nemis ot awruk
Before :
https://www.youtube.com/watch?v=8z_As4ACHvQ

After :
https://www.youtube.com/watch?v=0GRax6D3AMk

Coś mi tu Stonóg śmierdzi XD, tak jak ta cała afera z tym Misiewiczem i jego urlopem  :F.

Z żalem stwierdzam że od czasu wyborów Zbigniew gra tylko do jednej bramki  :ayfkm:

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Z żalem stwierdzam że od czasu wyborów Zbigniew gra tylko do jednej bramki  :ayfkm:

Są teorie, że to agent WSI czy czegoś tam. W sumie kto wie co ten człowiek jeszcze zrobi   :hmmm: ?

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
dr Artur Bartoszewicz
https://www.youtube.com/watch?v=fBdYUagLrBM

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
(…) obecna Polska przeżywa zachłyśnięcie się Zachodem i amerykańskimi rozwiązaniami ekonomicznymi. Wiem jednak, czym jest kapitalizm. W odróżnieniu od większości współczesnych Polaków żyłem w nim i poznałem jego zalety i wady. Kapitalizm jest jednak zaprzeczeniem etosu równości społecznej i sprawiedliwości. Demokratyczna zasada równości złożona na ołtarzu pieniądza jest niestety tylko pozorna. Czeka nas straszne rozwarstwienie społeczne, bezrobocie i niestety raczej nie europeizacja lecz latynizacja czyli kapitalizm nędzy. Jeszcze ciągle ludzie zaczadzeni hasłami antykomunistycznymi nie uświadamiają sobie w pełni, że nie tylko zyskali wiele dzięki ostatnim zmianom ale też wiele stracili. Przede wszystkim stracili spokój socjalny i poczucie bezpieczeństwa (…) Ciekawy jestem jak długo starczy ludziom wiary w lepsze jutro w sytuacji, gdy polityka rządowa polega na gwałtownej pauperyzacji społeczeństwa. Równowagę gospodarczą obecna władza chce uzyskać drogą bezprzykładnego ubożenia społecznego (…) Oby wokół naszych miast nie pojawiły się slumsy a sklepy nie były pełne drogich towarów niedostępnych dla nędzarzy snujących się po ulicach. Znam to z czasów przedwojennych apoteozowanych dziś, jakże niesłusznie na wszystkie możliwe sposoby. Boję się też, że gdy sięgniemy po pomoc ale nie bezinteresowną, nadejdzie z Zachodu – z sytych i zamożnych Niemiec. I znowu jak przed laty na tej ziemi pojawią się panowie, którzy będą za bezcen wykupywali polską własność. Oby nie powróciła sytuacja sprzed wojny gdy zarządy fabryk należały do cudzoziemców, głównie Niemców a Polacy byli robolami (…) Z nową siła wracają nasze stare sentymenty do Zachodu, do Ameryki. O jakże naiwni jesteśmy wierząc w szczerą bezinteresowność Jankesów (…) Wierzcie mi, rozmawiałem z trzema amerykańskimi prezydentami i wiem, że dla nich jesteśmy tylko pionkami na wielkiej szachownicy światowej polityki. Pionkiem o tyle ważnym o ile można go wykorzystać do ruchu przeciwko "czerwonej" Rosji. Może to zabrzmi obrazoburczo ale o ile upadnie na trwałe światowy system socjalistyczny rola Polski w świecie spadnie katastrofalnie. Staniemy się wielką prowincją Europy i magazynem taniej siły roboczej (…)

https://cyklista.wordpress.com/2012/03/22/spelnily-sie-przepowiednie-gierka/

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ale z drugiej strony, czym była polska dla ZSRR, też jedną z prowincji i magazynem towarów. 20 lat temu poznałem kilku ukraińców którzy jeszcze żyli tamtym światem i totalnie na maxa gardzili polską bo tym dla nich była. kolejną republiką której zdawało się że ma swoje zdanie.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Wtedy mieliśmy jakieś fabryki w polskich rękach. Teraz ma je obcy kapitał, przedsiębiorcy obłożeni są zbyt wysokimi kosztami pracy, mieliśmy dziką prywatyzację i układy, które ustawiły różnych dziwnych ludzi. Polska zamiast starać się balansować między wschodem a zachodem, to przeszła z wpływów rosyjskich w wpływy amerykańskie. Przeszliśmy my, i w dalszym ciągu, przechodzimy z jednej skrajności w drugą. Jesteśmy tak podzieleni, że nie da się porozmawiać o czymś, podyskutować, bo od razu dostaje się łatki. Albo jesteśmy w czymś skrajnie na tak, albo skrajnie na nie. Trudno wtedy prowadzić konstruktywną dyskusję, skoro liczy się tylko dany interes grupy.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5313 2017-02-16, 20:59(Ostatnia zmiana: 2017-02-16, 21:08)
mówiłem nie głosować na pis xD

tak ogólnie przypominam tym którzy na nich głosowali. dopowiem, nie głosujcie także na po, sld i psl. to wszystko te same pajace tylko z innymi nazwami. dziwię się że naprawdę tak trudno jest przekonać wszystkich do tego. tym bardziej że oni wciąż dają kolejne dowody swojej nieudolności. nawet niewielki procent tego co chcą robić dobrze, nie powinien być w stanie odwrócić wzroku do reszty tego co robią źle lub bardzo źle

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja nie głosowałem przecież na PiS. xD

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
60 mld zł na dofinansowanie eksportu. Eksperci: o przydziale pieniędzy nie mogą decydować urzędnicy
- Największa pomoc dla polskich firm byłaby wtedy, gdyby miały niższe o te 60 mld zł podatki - podkreśla Andrzej Sadowski

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
No, niestety. Ważniejsze dla posłów są korzyści majątkowe, jakie będą mogli uzyskać, a nie interes państwa czy narodu.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
No, niestety. Ważniejsze dla posłów są korzyści majątkowe, jakie będą mogli uzyskać, a nie interes państwa czy narodu.
znam takiego jednego który ma wyjebane na to...

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

Fareus
Labirynt

OTO POLSKA
#5318 2017-02-16, 22:14(Ostatnia zmiana: 2017-02-17, 13:59)
(…) obecna Polska przeżywa zachłyśnięcie się Zachodem i amerykańskimi rozwiązaniami ekonomicznymi. Wiem jednak, czym jest kapitalizm. [...]

Cały cytat może i ma trochę racji, ale jednak nie wiem, dlaczego w niektórych miejscach jest tam forma czasu przeszłego, niektóre z tych rzeczy mają już miejsce od wielu wielu lat.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
mówiłem nie głosować na pis xD

tak ogólnie przypominam tym którzy na nich głosowali. dopowiem, nie głosujcie także na po, sld i psl. to wszystko te same pajace tylko z innymi nazwami. dziwię się że naprawdę tak trudno jest przekonać wszystkich do tego. tym bardziej że oni wciąż dają kolejne dowody swojej nieudolności. nawet niewielki procent tego co chcą robić dobrze, nie powinien być w stanie odwrócić wzroku do reszty tego co robią źle lub bardzo źle

A na kogo mieli głosować? Ja się ludzią nie dziwie wkurwieni byli nieźle za PO to musieli wybrać alternatywę jaką był PIS nikt do końca nie ufał kukizom czy reszcie bandzie, taka mentalność nie damy nowym wejść do władzy w obawie, że rozjebią Polskę i cofną do czasów średniowiecza.

0 użytkowników
Do góry