OTO POLSKA 1729840 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1729840

Odpowiedzi 5881

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Serio Wowoz, kurwa, serio?

Myślałem, że chociaż ty masz IQ większe od doniczki by nie łapać się na takie gówniane manipulacje.

No nic, przynajmniej wiem, żeby w tych tematach traktować ciebie na równi z Wereworkiem i podCzłowiekiemGejzerem.
Co się ujebałeś do mnie jak pchła do psa "manipulacje" kurwa serio jesteś niedorobiony?
We Lwowie robią marsze ku czci morderców a ty pierdolisz o manipulacjach  :huh:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
W Hajnówce z kolei Polacy robili marsz na cześć Żołnierzy Przeklętych którzy dopuścili się masowych mordów na Białorusinach.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
W Hajnówce z kolei Polacy robili marsz na cześć Żołnierzy Przeklętych którzy dopuścili się masowych mordów na Białorusinach.
Jak już pisałem duża część tych ludzi była w amoku stracili rodzinę itp a upadlińcy od tak sobie zaczęli mordować swoich sąsiadów

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Tak, relatywizacja zbrodni, Polska zawsze ofiarą. A weź spierdalaj po prostu. Swoją drogą poczytaj o wspólnych akcjach AK i UPA to ci twój ciasny horyzont może trochę zmieni.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
zasadniczo całe życie byłem za aborcją, ale mi przeszło po tym filmie niżej. nie chciałbym żeby ktokolwiek zabraniał abortowania dzieci z gwałtu, gdy wiadomo że są śmiertelnie chore i inne drastyczne przypadki, ale aborcja na życzenie to lekkie wyjście za bycie niefrasobliwym.

https://www.youtube.com/watch?v=sSvgmUzUn48

Z tego co wiem aborcja wygląda trochę inaczej. Najpierw wkłada się jakieś przyrządy i rozcina się dziecko na małe kawałki, a później wyciąga jakimś "odkurzaczem". Z reguły aborcji dokonuje się we wcześniejszym stadium rozwoju. I tu właśnie pojawia się główne pytanie odnośnie tego czy jest to dobre czy złe, nie brzmi ono: "Czy moralne jest rozcinanie dziecka?", a raczej: "Czy płód to dziecko?".

Na filmie jest gdzieś pokazanie jak to wygląda.
https://www.youtube.com/watch?v=lvdYoGKYXGY

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Grafik płakał jak fotoszopował.

.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Największa we Francji, i trzecia na świecie agencja prasowa AFP wypuściła taki artykuł:
http://www.france24.com/en/20160314-poland-accuses-russia-terrorism-over-2010-jet-crash

Poland has accused Russia of downing a Polish presidential jet in 2010 in what it called an act of "terrorism," sparking an immediate retort on Monday from Moscow.

#dobrazmiana

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ból dupy Wereworka

3

...

2

...

1
...

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
tutaj dawałem te przemówienia, miałem tyle mocnej woli że przesłuchałem, bo chciałem mieć pewność że nie mam omamów słuchowych

http://themodders.org/index.php?topic=26056.120

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dlaczego bol dupy? Też uwazam, ze pierdolenie o zamachu bez zadnych dowodow jest chujowe, nawet bardzo chujowe. W to, że akurat to byl zwykly wypadek nie wierze ale to nie zmienia faktów, ze nie mam dowodów, ŻE BYŁ TO ZAMACH, wiec póki nie mam takich dowodów to zamachu nie było. Taka przynajmniej moja logika, ze trzeba na cos najpierw miec dowody, aby cos oskarzyc :P

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
szacun

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
A nie tak dawno :F
Nie, po prostu Antoni to bardzo w porzadku i spoko gość, nawet ludzie od korwina w internecie przyznają, że lepszej osoby na to stanowisko nie ma :)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale to, że nie ma dowodow na to co gada nie zmienia faktu, że jest najlepszą osobą na stanowisko Ministra Obrony Narodowej :facepalm:

Tu np. propsuje wypowiedz niegdysiejszą wypowiedz Korwina który mówił, ze bardzo szanuje ,,Pana Macierewicza" (tak mówil :F) i że gdy on i Macior chcieli wprowadzic lustracje to zrobiono z nich szalenców :P

KOMPUTER:
Spoiler

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Nie dość że nie ma dowodów. Nie ma żadnego choć odrobinę sensownego motywu. To co się najprawdopodobniej stało to zwyczajna niekompetencja. I to swoją niekompetencję Rosjanie próbowali tuszować.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem, dla mnie jest dziwne, że samolot wypelniony politykami PiS sie rozpierdolil podczas gdy platformusy dzien wczesniej zdecydowaly, ze nie poleca z nimi. Dziwne jest tez, ze dwa dni po katastrofie polecial do nich Tusk i sie cieszyl razem z Putinem jak male dzieci. Ja sie nie dziwie, że oni chcieli odzyskac wrak itd, przecież to jest kurwa nie do pomyslenia. Rosyjski samolot sie rozbija - na nastepny dzien Rosyjskie sluzby, jaki to by kraj nie byl, zabezpieczaja miejsce. Amerykanski? Amerykanskie sluzby na drugi dzien. Francuski? Francuskie sluzby. A tu nawet nie pozwolili Polakom wejść na miejsce katastrofy a do tego przetrzymywali to wszystko. Dla mnie to nie wyglądało na zwykłą katastrofe. ALE!! Nie mam dowodów, że to był zamach, więc póki dowodów nie mam, nie twierdze, ze to był zamach.

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#4035 2016-03-15, 11:12(Ostatnia zmiana: 2016-03-15, 11:49)
tak się traci szacunek...

nie można mówić że nie ma dowodów, jednocześnie stawiać tezy które temu przeczą. jakiekolwiek znaki zapytania, gdybanie, chybanie, rozpatrywanie możliwości, dziwne przypadki, są zaprzeczeniem twierdzenia "nie twierdzę, że to był zamach"

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
W dzisiejszej Rzeczpospolitej ukaże się wywiad z Jarosławem Kaczyńskim. Już dzisiaj można go przeczytać on-line. Pozwoliłem sobie wypunktować główne tezy z wywodu wodza narodu. Wersja TL;DR - przejdź od razu do ostatniego punktu, (polecam też punkty 8,12,17 i 18)

1. Nowa ustawa była potrzebna, bo nie może być tak, że 5-osobowy skład TK odrzuca ustawę parlamentu wybranego przez naród
2. Komisja Wenecka się myli
3. Gdyby nie prof. Rzepliński, który "bardzo szkodzi polskiemu życiu publicznemu", konfliktu wokół TK by nie było
4. Rozmawiać z opozycją można, ale nie widzę pola kompromisu
5. Komisja Wenecka się myli
6. Rozpatrywanie ustaw w kolejności zgłoszenia przyspiesza działanie TK, który ma 2-letnie zaległości, bo sędziowie mają fuchy na boku
7. Komisja Wenecka ma rację, bo przyznała, że poprzednia władza zaczęła spór
8. Dobór sędziów TK jest mechanizmem typowym dla quasi-okupacyjnego
9. Na szczytach polskiej hierarchii zamożności są ludzie, którzy w 80 proc. byli współpracownikami Służby Bezpieczeństwa
10. Pomimo, że skład TK się zmienił, "istnieje coś takiego jak pamięć instytucjonalna. W tym sensie Trybunał jest ciągle ten sam." [co za komuny]
11. Ci co nam sprzyjali, a teraz krytykują, po 1989 byli przeciwni lustracji
12. Uznani prawnicy, którzy krytykują nas, są uznanymi prawnikami z powodu złych kryteriów
13. Komisja Wenecka się myli, na jej temat są różne opinie
14. Komisja Wenecka ma włoską, "zatrważającą" specyfikę
15. Ostatni wyrok Trybunału, to tak jakby "TK na czyjś wniosek wydał orzeczenie, że jakieś województwo zostaje odłączone od Polski."
16. W 2005 roku, PO zburzyła dobre obyczaje i zasady zdrowego rozsądku - "to wielka zbrodnia Donalda Tuska"
17. Kolejne orzeczenia TK będą uznawane za nieistniejące
18. A jak sądy będą je uznawały za istniejące, to specjalną ustawą zabronimy im tego
19. Polska jest atakowana za granicą za to, że Polacy są katolikami: "Dziś Polską rządzą ludzie w większości wierzący, praktykujący katolicy. To budzi niechęć w pewnych wpływowych kręgach na Zachodzie"
www.rp.pl/Polityka/303179851-Kaczynski-Nie-jestem-rezyserem-w-teatrze-kukielek.html#ap-18

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
to powinno być w temacie dobra zmiana, chłop ma samych wrogów  :facepalm:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator

0 użytkowników
Do góry