Tarcza 99625 389

O temacie

Autor goman

Zaczęty 3.08.2010 roku

Wyświetleń 99625

Odpowiedzi 389

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Fartuess link=topic=10990.msg105911#msg105911#msg105911#msg105911 date=1281034608
Dobra... jakoś mu ten jeden argument niby zbiłeś...

A resztę zbijesz? :D

Nie będę dawał warnów, bo zgodnie z zasadą:
Cytat: Piochu link=topic=10990.msg105906#msg105906#msg105911#msg105911 date=1281034195
"Jeśli ktoś cie uderzył w policzek, nadstaw drugi"
Będą prosić o następne.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zbić to on ci może łeb z karku, debilu. Nie wiem jakim trzeba być idiotą żeby nie zrozumieć naszych intencji i tego co się wokół dzieje. Gratuluję nieposkromionej bystrości umysłu, a teraz siusiu paciorek i spać bo dysputy religijne na poziomie przerastają twój intelektualny brodzik.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
widzicie? jestem zajebisty

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A resztę zbijesz? :D

Tak. W dupach się poprzewracało jak jakiś anonim bezfejmowiec z zerem postów próbuje prostować i stawiać po kątach całe forum. Milicja obyczajowa? To do palestyny, kolejne postrosyjskie żydomasoństwo próbuje zgarniać dominaty.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to bejz

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Tarcza
#85 2010-08-05, 21:02(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:04)
Cytat: Fartuess link=topic=10990.msg105904#msg105904#msg105904#msg105904 date=1281034181
Szczerze, to się nad tym już od pewnego czasu zastanawiałem... A w temacie rozszyfrowań to dwie sprawy:
1.- A o co konkretniej chodzi? O to, że nie dałem się zmanipulować i używam czegoś takiego jak MÓZG i LOGIKA? Że walka społeczeństwa między sobą raczej nie jest rzeczą z której ofiary Smoleńska byłyby zadowolone? No po prostu byliby z was zajebiście dumni...
2.- A ciebie roszyfrował kazzmir... Z ciebie manager teamu jak z koziej (koziek bez obrazy ;) ) dupy trąba. Dwa lata pracy a efektów prawie żadnych... No i zamiast coś z tym zrobić i gonić ludzi do pracy, to ja sam musiałem ciebie męczyć pare tygodni, żeby mieć zajęcie na 1,5h... Cały team opiera się na nieodpowiedzialnym przywódcy... Na szczęście z koźkiem dało się dogadać (choć niestety ostatnimi czasy był nie na bieżąco, więc nic nie zyskiwałem).

i tak btw. Zastanawiam się jak was tak ładnie przedrzeźnić...
To śmiało, uciekaj do Ifritów, droga wolna.
1 - blablabla.
2 - Tak? Faktycznie Kazz jest lepszy, bo po nawiązaniu współpracy z Muzykantami usunął konto i spierdolił razem z Piskorem, brawa, brawa. Ja starałem się jak mogłem, w tym czasie pracowałem poza 3 teamami w których jestem przy innym modzie do gothica, do tego przygotowania do matury, nauka języków po lekcjach i dwa sporty pochłaniające masę czasu. Starałem się jak mogłem, faktycznie.. żadnych efektów! Co tam ponad 100 modeli, kilka grywalnych lokacji, skrypty, nawet sam siedziałem nad stroną dźwiękową, skryptami i lokacjami itp. itd. Toż to nic! Jak już pisałem z Koźkiem wcześniej o pracy wewnątrz grupy nie wiesz. Pomijam fakt, że za twoimi plecami jesteś uważany za dziwaka i na tym zakończę, bo nie są to przyjemne rzeczy. Szkoda, że tej szczerości zabrakło Ci wcześniej, tylko na to czekałem. Ciężko mi było znaleźć Ci zajęcie, bo modeli i dekoracji mamy w tej chwili w NADMIARZE, a plany nowych lokacji są opracowywane przez geralD#msg105904#msg105904#msg105904#msg105904 date=1281034181]
Szczerze, to się nad tym już od pewnego czasu zastanawiałem... A w temacie rozszyfrowań to dwie sprawy:
1.- A o co konkretniej chodzi? O to, że nie dałem się zmanipulować i używam czegoś takiego jak MÓZG i LOGIKA? Że walka społeczeństwa między sobą raczej nie jest rzeczą z której ofiary Smoleńska byłyby zadowolone? No po prostu byliby z was zajebiście dumni...
2.- A ciebie roszyfrował kazzmir... Z ciebie manager teamu jak z koziej (koziek bez obrazy ;) ) dupy trąba. Dwa lata pracy a efektów prawie żadnych... No i zamiast coś z tym zrobić i gonić ludzi do pracy, to ja sam musiałem ciebie męczyć pare tygodni, żeby mieć zajęcie na 1,5h... Cały team opiera się na nieodpowiedzialnym przywódcy... Na szczęście z koźkiem dało się dogadać (choć niestety ostatnimi czasy był nie na bieżąco, więc nic nie zyskiwałem).

i tak btw. Zastanawiam się jak was tak ładnie przedrzeźnić...
[/quote]
To śmiało, uciekaj do Ifritów, droga wolna.
1 - blablabla.
2 - Tak? Faktycznie Kazz jest lepszy, bo po nawiązaniu współpracy z Muzykantami usunął konto i spierdolił razem z Piskorem, brawa, brawa. Ja starałem się jak mogłem, w tym czasie pracowałem poza 3 teamami w których jestem przy innym modzie do gothica, do tego przygotowania do matury, nauka języków po lekcjach i dwa sporty pochłaniające masę czasu. Starałem się jak mogłem, faktycznie.. żadnych efektów! Co tam ponad 100 modeli, kilka grywalnych lokacji, skrypty, nawet sam siedziałem nad stroną dźwiękową, skryptami i lokacjami itp. itd. Toż to nic! Jak już pisałem z Koźkiem wcześniej o pracy wewnątrz grupy nie wiesz. Pomijam fakt, że za twoimi plecami jesteś uważany za dziwaka i na tym zakończę, bo nie są to przyjemne rzeczy. Szkoda, że tej szczerości zabrakło Ci wcześniej, tylko na to czekałem. Ciężko mi było znaleźć Ci zajęcie, bo modeli i dekoracji mamy w tej chwili w NADMIARZE, a plany nowych lokacji są opracowywane przez geralDa, czekamy też na informacje od Marka. Niestety o tym co się dzieje nie masz pojęcia, z forum zrezygnowaliśmy dawno na rzecz systemu Muzykantów - komunikacji na gg.

No cóż, niech BÓG ma Cię w swojej opiece

Piochu

Piochu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Vierzba link=topic=10990.msg105916#msg105916#msg105916#msg105916 date=1281034804
Zbić to on ci może łeb z karku, debilu. Nie wiem jakim trzeba być idiotą żeby nie zrozumieć naszych intencji i tego co się wokół dzieje. Gratuluję nieposkromionej bystrości umysłu, a teraz siusiu paciorek i spać bo dysputy religijne na poziomie przerastają twój intelektualny brodzik.
1 i 2 - obrazy
3 - Przecież jestem żydem?
4 - To są "dysputy"? Hheheheehehehehehheheheheheheheh hehehehe hehe To ile ty miałbyś mieć lat? Może jeszcze jest to kulturalna rozmowa? ;]

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie, on stwierdził fakt. nie wierzę, że vierzba nazwałby cię debilem i idiotą, gdybyś nim nie był

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Kulturalnie będzie jak ci kulturystycznie rozpierdolę łeb

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

Tarcza
#89 2010-08-05, 21:06(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:10)
Cytat: Thoro link=topic=10990.msg105918#msg105918#msg105918#msg105918 date=1281034835
Tak. W dupach się poprzewracało jak jakiś anonim bezfejmowiec z zerem postów próbuje prostować i stawiać po kątach całe forum. Milicja obyczajowa? To do palestyny, kolejne postrosyjskie żydomasoństwo próbuje zgarniać dominaty.

Ci co byli w SC PiochA pewnie znają :P

Dzięki niemu zaraz zabawniej się tutaj zrobiło :)

Zresztą liczba postów nie ma żadnego związku z intelektem. Po prostu dowiedział się o tym bałaganie no i postanowił zrobić sobie z was jaja.

@Dark
Ad2. Kazz zwiał bo już miał dosyć twojego szefostwa. Zajął się własnym projektem.

@Vierzba

"Ja być dres. Ja cie rozpierdolić na miazga." Inteligencją nie grzeszysz...

Aha no i wiesz, że groźby są karalne?

Popisuje się ciągle menda jedna...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
:lol2:

Piochu

Piochu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Dark link=topic=10990.msg105920#msg105920#msg105920#msg105920 date=1281034970
Ja starałem się jak mogłem, w tym czasie pracowałem poza 3 teamami w których jestem przy innym modzie do gothica, do tego przygotowania do matury, nauka języków po lekcjach i dwa sporty pochłaniające masę czasu. Starałem się jak mogłem, faktycznie.. żadnych efektów! Co tam ponad 100 modeli, kilka grywalnych lokacji, skrypty, nawet sam siedziałem nad stroną dźwiękową, skryptami i lokacjami itp. itd. Toż to nic! Jak już pisałem z Koźkiem wcześniej o pracy wewnątrz grupy nie wiesz. Pomijam fakt, że za twoimi plecami jesteś uważany za dziwaka i na tym zakończę, bo nie są to przyjemne rzeczy. Szkoda, że tej szczerości zabrakło Ci wcześniej, tylko na to czekałem. Ciężko mi było znaleźć Ci zajęcie, bo modeli i dekoracji mamy w tej chwili w NADMIARZE, a plany nowych lokacji są opracowywane przez geralD#msg105920#msg105920#msg105920#msg105920 date=1281034970]
Ja starałem się jak mogłem, w tym czasie pracowałem poza 3 teamami w których jestem przy innym modzie do gothica, do tego przygotowania do matury, nauka języków po lekcjach i dwa sporty pochłaniające masę czasu. Starałem się jak mogłem, faktycznie.. żadnych efektów! Co tam ponad 100 modeli, kilka grywalnych lokacji, skrypty, nawet sam siedziałem nad stroną dźwiękową, skryptami i lokacjami itp. itd. Toż to nic! Jak już pisałem z Koźkiem wcześniej o pracy wewnątrz grupy nie wiesz. Pomijam fakt, że za twoimi plecami jesteś uważany za dziwaka i na tym zakończę, bo nie są to przyjemne rzeczy. Szkoda, że tej szczerości zabrakło Ci wcześniej, tylko na to czekałem. Ciężko mi było znaleźć Ci zajęcie, bo modeli i dekoracji mamy w tej chwili w NADMIARZE, a plany nowych lokacji są opracowywane przez geralDa, czekamy też na informacje od Marka. Niestety o tym co się dzieje nie masz pojęcia, z forum zrezygnowaliśmy dawno na rzecz systemu Muzykantów - komunikacji na gg.

No cóż, niech BÓG ma Cię w swojej opiece

1)Jak można pracować poza teamami? ;)
2)Farciaż też pisał maturę w tym roku.
3)Jako tester jakoś nie widziałem tych "grywalnych modeli".
4)A skąd my mamy wiedzieć, że komunikujecie się przez GG? Do mnie tylko wysłałeś link do tego tematu...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
matura to nie wszystko. i nie każdy przygotowuje się do niej z taką samą intensywnością. fakt faktem, dark zaiste miał dużo czasu wolnego oraz kasy na koncie, skoro potrafił wysyłać mi po nocach smsy próbując flirtować  :lol2:

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Tarcza
#93 2010-08-05, 21:11(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:12)
Dzięki niemu zaraz zabawniej się tutaj zrobiło
beka po chuju, gratuluję Fartuess

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Tarcza
#94 2010-08-05, 21:12(Ostatnia zmiana: 2010-08-06, 14:11)
Cytat: Piochu link=topic=10990.msg105926#msg105926#msg105926#msg105926 date=1281035307
1)Jak można pracować poza teamami? ;)
2)Farciaż też pisał maturę w tym roku.
3)Jako tester jakoś nie widziałem tych "grywalnych modeli".
4)A skąd my mamy wiedzieć, że komunikujecie się przez GG? Do mnie tylko wysłałeś link do tego tematu...
1. Można, dorabiać w innej grupie
2. I co robi poza chodzeniem do szkoły i robieniem paru modelików dla grupy?
3. O czym my tu mówimy? Dostałeś jedną jedyną betę jak zaczęlismy tworzyć nasz 2 projekt, a jak wszyscy zobaczyli jak się zachowujesz zostałeś usunięty z funkcji testera. Skąd miałeś niby inne bety, skoro ich Ci nie wysyłaliśmy?
4. Dwa lata temu... Skleroza straszna choroba.

Piochu, wyznawcy krzyża Cię dopadną i zlinczują. Po co Ci to!?

Cytat: Fartuess link=topic=10990.msg105924#msg105924#msg105926#msg105926 date=1281035217
@Dark
Ad2. Kazz zwiał bo już miał dosyć twojego szefostwa. Zajął się własnym projektem.
Teraz ładnie dojebałeś, wtedy zgodziłem się, aby Kazz przejął całe dowodzenie, i na czym się to skończyło? Że skasował konto sobie i malarzowi, bo nie podołał w zarządzaniu

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!

mgr Fartuess

Tarcza
#95 2010-08-05, 21:17(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:19)
Cytat: Ogrodnik link=topic=10990.msg105927#msg105927#msg105927#msg105927 date=1281035469
matura to nie wszystko. i nie każdy przygotowuje się do niej z taką samą intensywnością. fakt faktem, dark zaiste miał dużo czasu wolnego oraz kasy na koncie, skoro potrafił wysyłać mi po nocach smsy próbując flirtować  :lol2:

Ja z matury jestem zadowolony. Rozszerzona matma na poziomie powyżej 80% to całkiem przyzwoity wynik.

@Dark

Ja tylko słyszałem twoje zapewnienia. A jeśli dobrze pamiętam zawsze zachwalałeś, że jest świetnie. Nawet wtedy gdy mieliśmy stronę i g*wno się działo.

A skoro tak dużo zrobiliście, to dlaczego na picassie masz same odpady? Dlaczego najlepszą rzeczą jaką mogłeś mi pokazać był reteksturing koni i podpięci im zachowania uciekających gęsi?

Aha. jakby co to PiochA wiedza na temat wszystkiego w teamie jest równa mojej. Znamy się obaj :D

Popisuje się ciągle menda jedna...

Piochu

Piochu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Dark link=topic=10990.msg105929#msg105929#msg105929#msg105929 date=1281035547
3. O czym my tu mówimy? Dostałeś jedną jedyną betę jak zaczęlismy tworzyć nasz 2 projekt, a jak wszyscy zobaczyli jak się zachowujesz zostałeś usunięty z funkcji testera. Skąd miałeś niby inne bety, skoro ich Ci nie wysyłaliśmy?

1)W innej grupie - tak, ale nie POZA inną grupą ;)
2)To ty w Lipcu chodzisz do szkoły? Albo raczej - co ty robisz poza tym co jest aż takie znane?
3)Zaczeliście robić wasz 2 projekt... a czy go skończyliście? ;)
4)Od: Dark,
Data: Dzisiejszy dzień
Godzina: 13:12 i 35 sekund...
To jest chyba 8 godzin a nie dwa lata... Straszna jest ta skleroza :P

A zachowywałem się tak jak zachowywałem, też mogę wstawić 10 dekoracji, ustawić przejścia między area#msg105929#msg105929#msg105929#msg105929 date=1281035547]

[/quote]

1)W innej grupie - tak, ale nie POZA inną grupą ;)
2)To ty w Lipcu chodzisz do szkoły? Albo raczej - co ty robisz poza tym co jest aż takie znane?
3)Zaczeliście robić wasz 2 projekt... a czy go skończyliście? ;)
4)Od: Dark,
Data: Dzisiejszy dzień
Godzina: 13:12 i 35 sekund...
To jest chyba 8 godzin a nie dwa lata... Straszna jest ta skleroza :P

A zachowywałem się tak jak zachowywałem, też mogę wstawić 10 dekoracji, ustawić przejścia między areasami (i to ten bugged, co w czasie wychodzenia z karczmy teleportował do wyjścia z kanałów ;p ).

Nie wiem czy wiecie, ale Dżin posiada taki przycisk służący do testowania...

Skoro wy zamiast zapie*lać bronicie krzyża na nic nieznaczącym forum to macie takie mody jakie macie ^.^

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Tarcza
#97 2010-08-05, 21:21(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:21)
Ja z matury jestem zadowolony. Rozszerzona matma na poziomie powyżej 80% to całkiem przyzwoity wynik.
To, że osiągnąłeś 80% nie oznacza, że musiałeś tracić na naukę tyle samo co ktoś inny. Swoją drogą - to widać, że większość czasu poświęcałeś na matematykę jednocześnie omijając polski :)

Piochu

Piochu

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Dark link=topic=10990.msg105929#msg105929#msg105929#msg105929 date=1281035547

Eee?

Koziek

Koziek

Użytkownicy
posty313
Propsy359
Nagrody
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Koziek

Tarcza
#99 2010-08-05, 21:25(Ostatnia zmiana: 2010-08-05, 21:26)
Bezfejmowcy wszędzie zjeżdżani dziś zebrali się tu w jednym gnieździe i w jednym celu, by obsrywać nas pomyjami i kałem. Chwała temu, kto niebaczny na ptasie gówno usunie te żydowskie szkaradzieństwa z naszego drzewa ojczyzny.

Fartuess twoje modele to "odpady" :lol2:

0 użytkowników
Do góry