Szczerze, to się nad tym już od pewnego czasu zastanawiałem... A w temacie rozszyfrowań to dwie sprawy:
1.- A o co konkretniej chodzi? O to, że nie dałem się zmanipulować i używam czegoś takiego jak MÓZG i LOGIKA? Że walka społeczeństwa między sobą raczej nie jest rzeczą z której ofiary Smoleńska byłyby zadowolone? No po prostu byliby z was zajebiście dumni...
2.- A ciebie roszyfrował kazzmir... Z ciebie manager teamu jak z koziej (koziek bez obrazy ;) ) dupy trąba. Dwa lata pracy a efektów prawie żadnych... No i zamiast coś z tym zrobić i gonić ludzi do pracy, to ja sam musiałem ciebie męczyć pare tygodni, żeby mieć zajęcie na 1,5h... Cały team opiera się na nieodpowiedzialnym przywódcy... Na szczęście z koźkiem dało się dogadać (choć niestety ostatnimi czasy był nie na bieżąco, więc nic nie zyskiwałem).
i tak btw. Zastanawiam się jak was tak ładnie przedrzeźnić...
To śmiało, uciekaj do Ifritów, droga wolna.
1 - blablabla.
2 - Tak? Faktycznie Kazz jest lepszy, bo po nawiązaniu współpracy z Muzykantami usunął konto i spierdolił razem z Piskorem, brawa, brawa. Ja starałem się jak mogłem, w tym czasie pracowałem poza 3 teamami w których jestem przy innym modzie do gothica, do tego przygotowania do matury, nauka języków po lekcjach i dwa sporty pochłaniające masę czasu. Starałem się jak mogłem, faktycznie.. żadnych efektów! Co tam ponad 100 modeli, kilka grywalnych lokacji, skrypty, nawet sam siedziałem nad stroną dźwiękową, skryptami i lokacjami itp. itd. Toż to nic! Jak już pisałem z Koźkiem wcześniej o pracy wewnątrz grupy nie wiesz. Pomijam fakt, że za twoimi plecami jesteś uważany za dziwaka i na tym zakończę, bo nie są to przyjemne rzeczy. Szkoda, że tej szczerości zabrakło Ci wcześniej, tylko na to czekałem. Ciężko mi było znaleźć Ci zajęcie, bo modeli i dekoracji mamy w tej chwili w NADMIARZE, a plany nowych lokacji są opracowywane przez geralD#msg105904#msg105904#msg105904#msg105904 date=1281034181]
Szczerze, to się nad tym już od pewnego czasu zastanawiałem... A w temacie rozszyfrowań to dwie sprawy:
1.- A o co konkretniej chodzi? O to, że nie dałem się zmanipulować i używam czegoś takiego jak MÓZG i LOGIKA? Że walka społeczeństwa między sobą raczej nie jest rzeczą z której ofiary Smoleńska byłyby zadowolone? No po prostu byliby z was zajebiście dumni...
2.- A ciebie roszyfrował kazzmir... Z ciebie manager teamu jak z koziej (koziek bez obrazy ;) ) dupy trąba. Dwa lata pracy a efektów prawie żadnych... No i zamiast coś z tym zrobić i gonić ludzi do pracy, to ja sam musiałem ciebie męczyć pare tygodni, żeby mieć zajęcie na 1,5h... Cały team opiera się na nieodpowiedzialnym przywódcy... Na szczęście z koźkiem dało się dogadać (choć niestety ostatnimi czasy był nie na bieżąco, więc nic nie zyskiwałem).
i tak btw. Zastanawiam się jak was tak ładnie przedrzeźnić...
[/quote]
To śmiało, uciekaj do Ifritów, droga wolna.
1 - blablabla.
2 - Tak? Faktycznie Kazz jest lepszy, bo po nawiązaniu współpracy z Muzykantami usunął konto i spierdolił razem z Piskorem, brawa, brawa. Ja starałem się jak mogłem, w tym czasie pracowałem poza 3 teamami w których jestem przy innym modzie do gothica, do tego przygotowania do matury, nauka języków po lekcjach i dwa sporty pochłaniające masę czasu. Starałem się jak mogłem, faktycznie.. żadnych efektów! Co tam ponad 100 modeli, kilka grywalnych lokacji, skrypty, nawet sam siedziałem nad stroną dźwiękową, skryptami i lokacjami itp. itd. Toż to nic! Jak już pisałem z Koźkiem wcześniej o pracy wewnątrz grupy nie wiesz. Pomijam fakt, że za twoimi plecami jesteś uważany za dziwaka i na tym zakończę, bo nie są to przyjemne rzeczy. Szkoda, że tej szczerości zabrakło Ci wcześniej, tylko na to czekałem. Ciężko mi było znaleźć Ci zajęcie, bo modeli i dekoracji mamy w tej chwili w NADMIARZE, a plany nowych lokacji są opracowywane przez geralDa, czekamy też na informacje od Marka. Niestety o tym co się dzieje nie masz pojęcia, z forum zrezygnowaliśmy dawno na rzecz systemu Muzykantów - komunikacji na gg.
No cóż, niech BÓG ma Cię w swojej opiece