Czy emance jest grafikiem 3D? :D 21175 75

O temacie

Autor emace

Zaczęty 9.05.2010 roku

Wyświetleń 21175

Odpowiedzi 75

proquest

proquest

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Poza tym po co wpierdoliłeś się do dyskusji, która Cię nie dotyczy?
Bo wkurwia mnie Twoje pierdolenie

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

Czy emance jest grafikiem 3D? :D
#41 2010-05-10, 21:27(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 21:29)

Panie 13 postów, siedzę tu od pana znacznie dłużej więc i mam większy wkład w to forum oraz obeznanie w sytuacji, nie znasz aktywnych [czyt. często piszących] usterów więc nie wypowiadaj się bo nic na ten temat nie wiesz.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

proquest

proquest

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Panie 13 postów, siedzę tu od pana znacznie dłużej więc i mam większy wkład w to forum oraz obeznanie w sytuacji, nie znasz aktywnych [czyt. często piszących] usterów więc nie wypowiadaj się bo nic na ten temat nie wiesz.
Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim #msgote author=Zoom link=topic=10020.msg95487#msg95487 date=1273519981]Panie 13 postów, siedzę tu od pana znacznie dłużej więc i mam większy wkład w to forum oraz obeznanie w sytuacji, nie znasz aktywnych [czyt. często piszących] usterów więc nie wypowiadaj się bo nic na ten temat nie wiesz.[/quote]
Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim śmiechowym#msgote author=Zoom link=topic=10020.msg95487#msg95487 date=1273519981]Panie 13 postów, siedzę tu od pana znacznie dłużej więc i mam większy wkład w to forum oraz obeznanie w sytuacji, nie znasz aktywnych [czyt. często piszących] usterów więc nie wypowiadaj się bo nic na ten temat nie wiesz.[/quote]
Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim  poście - tyle.
A ilość postów nie ma nic do rzeczy, chyba, że jesteś upośledzony ma tym punkcie i lydzi z mniejszą ilością postów traktujesz jako gorszych. tak więc - milcz.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#44 2010-05-10, 21:35(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 21:39)
No to gratuluję babrania się w gównie 13.gif Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.

O to mi chodziło. Nie znasz usterów, nie wiesz jak wygląda ta tzw " praca" a starasz się oceniać i wyciągać wnioski.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
No to gratuluję babrania się w gównie ;)  Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.
Nie babram się w gównie. W TM byłem nie dla moddowania Gothica, a dlatego, aby spróbować pomóc osobom, które szanowałem. Jogurty zbierałem z pomocą zooma nie dla własnej zabawy, a po to, aby zebrać grupę ludzi i spróbować ich zmobilizować. Sądzę, że odniosłem częściowy sukces. Chociażby wyżej wspomniany zoom. Może nie jest zajebistym grafikiem, ale gdy zaczynał, szybko tracił chęci i sądzę, że beze mnie (ale jestem skromny  :ok: ) zostawiłby 3d w chuja dawno temu. Zaprzestawał prac wielokrotnie, ale mobilizowałem go dalej. Kilka dni temu namówiłem go do prób w organice.
Tak więc sądzę, że nie, nie taplam się w gównie.

Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim #msgote author=proquest link=topic=10020.msg95483#msg95483 date=1273521150]No to gratuluję babrania się w gównie ;)  Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.
Nie babram się w gównie. W TM byłem nie dla moddowania Gothica, a dlatego, aby spróbować pomóc osobom, które szanowałem. Jogurty zbierałem z pomocą zooma nie dla własnej zabawy, a po to, aby zebrać grupę ludzi i spróbować ich zmobilizować. Sądzę, że odniosłem częściowy sukces. Chociażby wyżej wspomniany zoom. Może nie jest zajebistym grafikiem, ale gdy zaczynał, szybko tracił chęci i sądzę, że beze mnie (ale jestem skromny  :ok: ) zostawiłby 3d w chuja dawno temu. Zaprzestawał prac wielokrotnie, ale mobilizowałem go dalej. Kilka dni temu namówiłem go do prób w organice.

Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim śmiechowym#msgote author=proquest link=topic=10020.msg95483#msg95483 date=1273521150]No to gratuluję babrania się w gównie ;)  Jeśli się coś uważa za gówno, a się w tym siedzi.

Nie ośmieszaj się. Na jaki temat nie wiem nic? Co Ty piszesz? Zastanów się, napisałem Ci co sądzę o Twoim  poście - tyle.
A ilość postów nie ma nic do rzeczy, chyba, że jesteś upośledzony ma tym punkcie i lydzi z mniejszą ilością postów traktujesz jako gorszych. tak więc - milcz.
Tu nie chodzi o to. Po prostu jako osoba nieobeznana w temacie nie rozumiesz w pełni realiów. Coś, co może dla Ciebie brzmieć jak obraza, może być jednocześnie nawiązaniem do dawnych zdarzeń. Przy okazji oceniasz osoby powierzchownie, nie wiedząc kim tak naprawdę są.

A mnie Twoje, ale jakoś Cię nie zbanowałem, tak więc i Ty nie musisz się wpieprzać w czyjąś dyskusję (która w zasadzie była tworzona dla zabawy i odreagowania - przynajmniej ja jej nie traktowałem poważnie).

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
:ok:  
ty się nie wypowiadaj jak nie masz nic do powiedzenia

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
albowiem lepszy spontaniczny prostak, niż domorosły inteligent.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#49 2010-05-10, 21:59(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 22:00)
ty się nie wypowiadaj jak nie masz nic do powiedzenia
Pomogłem wielu osobom ale o takich rzeczach się nie mówi jawnie, czy z tego skorzystały czy nie na to już wpływu nie mam.
Ale byłem skory do pomocy gdy miałem jeszcze chęci do pracy. Tak więc myślę że jednak coś do powiedzenia mam. :ok:

Poza tym co to jest ten Laizm nie wiem, w internecie nic nie znalazłem, może źle szukałem.

PS. Nie uważam się za inteligenta i nigdzie tego nie napisałem, pisze jak piszę - taki mam styl.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Pomogłem wielu osobom ale o takich rzeczach się nie mówi jawnie, czy z tego skorzystały czy nie na to już wpływu nie mam.
Ale byłem skory do pomocy gdy miałem jeszcze chęci do pracy. Tak więc myślę że jednak coś do powiedzenia mam. :ok:
nie w tym rzecz. pierwszą rzeczą, jaka mnie uderzyła w twoim poście był elitaryzm oparty o liczbę postów i podobne kryteria. ale ważniejsze jest to, że zamiast spróbować coś wytłumaczyć "trzynastopostowcowi" postanowiłeś go zmieszać z błotem.

Zoom--

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Zakasowywujemy rękawy! Będzie bójka!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Więc "takie gadanie, mnie do czegoś zobowiązuje" ale ja to powiedziałem nie zobowiązująco :ok:  bo tak jak pisałem "Jestem zawodowym grafikiem, może mi cos wyjdzie z tego. Tobie mogę zaoferować pomoc " więc jak widać, jest to informacja strikte do autora tamtego wątku o tym, że się znam i że mogę pomóc. Co do moich pięcioletnich prac - tak zgadzam się te cyfrowe są przestarzałe, ale w sumie skąd mam wiedzieć o których pisałeś...

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Zoom

Zoom

Użytkownicy
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy

Zoom

#53 2010-05-10, 22:11(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 22:13)
nie w tym rzecz. pierwszą rzeczą, jaka mnie uderzyła w twoim poście był elitaryzm oparty o liczbę postów i podobne kryteria. ale ważniejsze jest to, że zamiast spróbować coś wytłumaczyć "trzynastopostowcowi" postanowiłeś go zmieszać z błotem.
Może i źle to zabrzmiało, chodziło mi o to że jest tu za krótko by móc oceniać jak wygląda modding od środka (w większych grupach modderskich), bo nie miał dostatecznie dużo czasu by się o tym na własnej skórze przekonać.
Może i czasami przesadzam, w każdym bądź razie nie miałem na celu go obrazić.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Może i źle to zabrzmiało, chodziło mi o to że jest tu za krótko by móc oceniać jak wygląda modding od środka, bo nie miał dostatecznie dużo czasu by się o tym na własnej skórze przekonać.
Może i czasami przesadzam, w każdym bądź razie nie miałem na celu go obrazić.
to nie była ocena moddingu, to była uwaga do posta:
To nie znaczy, że gra nie jest dziesięcioletnim gównem. Znowu zła argumentacja. Świnie lubią taplać się w błocie, i jakoś nie oznacza to, że błoto nie jest błotem. Brutalna przenośnia, ale prawdziwa.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Więc "takie gadanie, mnie do czegoś zobowiązuje" ale ja to powiedziałem nie zobowiązująco :ok:  bo tak jak pisałem "Jestem zawodowym grafikiem, może mi cos wyjdzie z tego. Tobie mogę zaoferować pomoc " więc jak widać, jest to informacja strikte do autora tamtego wątku o tym, że się znam i że mogę pomóc. Co do moich pięcioletnich prac - tak zgadzam się te cyfrowe są przestarzałe, ale w sumie skąd mam wiedzieć o których pisałeś...
Dobra dobra, nie pierdolimy...

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

#56 2010-05-10, 22:29(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 22:30)
emance, po prostu na theModders każde mianowanie siebie "zawodowcem" czy innym "gwiezdnym fajterem" musi być uzasadnione, inaczej nie przejdzie. Zbyt wiele się wydarzyło, zbyt wielu było ludzi, których musiał znać każdy Polak (pozdro xardi).

Po prostu panuje tu przekonanie, i jest moim zdaniem jak najbardziej słuszne, że rangi "umiejętnościowe" nadaje społeczeństwo forum, a nie sam zainteresowany :ok:  
Trochę lania wody, ale wiadomo o co chodzi - mam nadzieję.

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
a przepraszam... przed kim się dokładnie mam tłumaczyć ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

#58 2010-05-10, 22:38(Ostatnia zmiana: 2010-05-10, 22:54)
Nikt Ci nie każe się tłumaczyć przed sobą, mówię jak jest.
To chyba normalne, że jakbym wyszedł na miasto i mówił, że jestem najlepszym wirtuozem układania zapałek w śliczne panie, to każdy chciałby zobaczyć i uwierzy dopiero po tym, jak to ujrzą, nieprawdaż?

EDIT:
Żeby nie było niedomówień - nikt nie ma do Ciebie nic osobistego, jak wyżej pisałem - wielu było takich, co nazywali się nie wiadomo kim, a po paru postach wiadomo kim byli.  Stąd to wszystko.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tłumaczysz się przed innymi albo wypadasz z gry. Twarde zasady. Albo się nie chwalisz, to po pierwsze.

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry