RAPORTY TYGODNIOWE 62721 199

O temacie

Autor Regynild

Zaczęty 25.04.2010 roku

Wyświetleń 62721

Odpowiedzi 199

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
200/2800 postaram się tłumaczyć tak po 100 max 200 dziennie, na więcej niestety nie mam czasu.

Ward

Ward

Użytkownicy
posty30
Propsy27
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Ward

RAPORTY TYGODNIOWE
#121 2011-10-19, 19:25(Ostatnia zmiana: 2011-10-23, 17:41)
Przetłumaczyłem 4090/4590 linijek tekstu ale słabo mi idzie dialog z Falkiem trzeba będzie go poprawić.

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Na razie mam tylko 300 linijek zrobionych i nie będę tłumaczył do czasu ferii świątecznych ponieważ za późno wracam, żeby cokolwiek zrobić i zbyt dużo mam do nauki(rok maturalny) :/

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
I jak wam idzie? Pytanie głównie kierowane do tych raczej "Świeżaków", ponieważ ci zawsze mają najwięcej zapału. :)  Ja na długi okres przestałem tłumaczyć i dzisiaj poświęciłem parę minut i dosyć dobrym wynikiem - 400linijek+ na ten moment zakończyłem. Postaram się ogarnąć ten mój tekst w tym tygodniu bo trzeba to kurfa w końcu skończyć. Potem jakieś beta testy, bo co do niektórych linijek nie jestem pewien, głównie chodzi o te postacie, które już są w podstawce gry. Elo

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
U mnie jakoś idzie ale powoli było by szybciej gdyby nie to że tak późno wracam ze szkoły  :[  :[   ale jak skończę to następne fragmenty będą szybciej i to o wiele :]

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

RAPORTY TYGODNIOWE
#125 2011-12-11, 12:35(Ostatnia zmiana: 2011-12-28, 19:50)
2720/2720 ukończono

Blant

Blant

Użytkownicy
posty4
Propsy1
  • Użytkownicy
Sprawdzone linie 62501-65500 webcia, także 60001-62500 Robertboanerges'a

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Jak Wam idzie z modem? Możecie określić procentowo ile zostało już zrobione?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
POSTĘP 110800 linijek zakończono, czyli około 70% we fragmentach w całości skończonych.
W tym 39653 linijek przejrzanych, czyli 26%

Masz w temacie podział prac

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
Dziękuję wszystkim za dokonaną pracę - bez was zrobienie jakiegokolwiek porządnego spolszczenia byłoby prawie niemożliwe
szkoda że starzy wyjadacze mają już dość tłumaczenia, niemniej dostaną honorowe miejsce w creditsach spolszczenia
nowi tłumacze którzy mają niewiele tekstu do tłumaczenia do wyboru nie muszą się martwić - po wydaniu tłumaczenia w tej wersji nad którą obecnie pracujemy zajmiemy się upgradem tłumaczenia do wersji REB2.1 ruskiego moda co zajmie nam co najmniej 2 miesiące patrząc po szybkości z jaką do tej pory szło

pozdrawiam
szef na urlopie
majaczek :P

PS: dziękuję Regynildowi za poświęcenie czasu dla funkcji wiceszefa i zajęcie się nią w czasie w którym nie mogłem bądź nie chciałem wywiązywać się z obowiązków szefa

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

RAPORTY TYGODNIOWE
#130 2012-01-14, 22:18(Ostatnia zmiana: 2012-01-20, 14:16)
Na razie poprawiłem 2700/5000 ale to co dostałem wygląda jak w ogóle nie ruszane, praktycznie każdą linijkę muszę tłumaczyć :ayfkm: . Ale w 2 tygodnie, które mam wolne powinienem dać radę to zrobić.

Kurde rozumiem nie umieć przetłumaczyć tekstu rosyjskiego, ale żeby nawet nie przekopiować tekstów dialogów ze zwykłego G2NK...

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Mam 3000/5000 niestety nie będę mógł już wam pomagać w tłumaczeniu, muszę w końcu przysiąść do nauki bo za 3 miesiące matura, jak nie skończycie do tego czasu to będę mógł wrócić do tłumaczenia:P. To co mam wyśle za jakiś czas Regynildowi

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
Masz zamiar zakuwać dzień i noc? Mi też się w sumie matura zbliża, ale jakoś nie mam silnej woli by się zmusić do nauki.

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer

majaczek
DreamVader

RAPORTY TYGODNIOWE
#133 2012-01-29, 22:25(Ostatnia zmiana: 2012-01-29, 22:26)
Ja podeszłem do matury na luzie, zdałem kiepsko i dostałem się na PW na wydział EiTI (z tym że na podejrzanie mało popularny kierunek "Informatyka, Elektornika i Telekomunikacja"). Najważniejsze jest znaleźć sobie jakąś niszę. Nie chcecie mieć konkurencji w pracy? Pójdźcie na matematykę i kierujcie się w stronę zawodu Aktuariusza - w Polsce jest najwyżej kilkunastu Aktuariuszy z zezwoleniem (ostatnio było chyba kilku), a Aktuariusz potrzebny jest każdej firmie ubezpieczeniowej - czasem nawet jeden aktuariusz kilku firmom na raz - i kasa jest niezła :P.

Luk

Luk

DreamVader 2
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader 2
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
DreamVader 2

RAPORTY TYGODNIOWE
#134 2012-02-18, 20:11(Ostatnia zmiana: 2012-02-18, 21:39)
Dokładnie nie powiem, ale mam już połowe, do końca Marca powinienem skończyć. Nie obiecuję, ale mogę się też wyrobić do końca Lutego.

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam już poprawione 2260/5000 linijek, idzie mi powoli, ale  wkrótce powinienem skończyć swój kawałek.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
poprawione 2333 na 4590

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ja myślałem, że będzie szybciej, ale sami wiecie... Poza tym jeszcze zajmuję się level designem, który jest ciekawszy od tłumaczenia, ale na pocieszenie dodam że zostało mi jeszcze tylko trochę linijek i wszystkie dotyczą Pyrokara w 7 rozdziale więc dlatego tak się trochę wlecze.

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Ja nadal tłumaczę :facepalm:  sorka że tak długo ale niestety nawał pracy i szkola spowodowala że nie mialem czasu. Ale od jakiegoś czasu mam czas i tłumaczę od tego momentu :D   :pokerface: . Obiecałem że skończe tłumaczenie i to zrobię :)  Pisze ten post abyście wiedzieli że żyje i nadal tłumaczę :P

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
przydałyby się jakieś liczby - ale post tego typu (że ktoś nie został odstrzelony przez snajpera_terroystę/Agenta_FBI (niepotrzebne skreślić) i że jego komputer nie wpadł do wanny z wodą/osoba nie testowała co się stanie po podpięciu dysku do 230V (niepotrzebne skreślić) coby skutkowało utratą tłumaczenia) też są mile widziane :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry